В програмата

ДИКOFF, сезон III, епизод 8

0/5

ДИКOFF, сезон III, епизод 8

На 2 ноември ще видите Милен Цветков, Илиян Василев, журналистите Петя Владимирова, Силвия Великова и Полина Паунова, Светослава Рудолф, Иво Недялков пред Миролюба Бенатова и Стажанта в новия парламент

ДИКOFF от 16:00 до 19:00 в неделя в ефира на Нова телевизия.

Да ни е честито новото 43-о Народно събрание! Стажанта присъства на тържественото откриване на парламента и посрещна новите депутати. Какво видя той, което другите не видяха, и какво попита, което останалите не успяха?

Разговор с продължение. Журналистите Петя Владимирова, Силвия Великова и Полина Паунова застават до Сашо Диков в опит за разяснение на всичко неразбираемо, случващо се в съдебната ни система.

Светослава Рудолф влиза в огледалото на Козирев. Кой е Козирев? Какво е това огледало? Как, за Бога, се влиза там и защо? Отговорите от любопитното видео на Светослава.

Експертът Илиян Василев експертно за казуса „КТБ”. За черните дупки в системата и вечните интереси. Какви са възможните сценарии за излизане от кризата от тук насетне?

Соченият за фараон Иво Недялков – откровено пред Миролюба Бенатова, част втора. Тази седмица разговорът продължава с поглед към миналото, за да си обясним настоящето: за назначените милионери, фалшивите герои и сметката, която плащаме ние.

След старата клетва, произнесена на нов глас, депутатите бяха хвърлени директно в дълбокото: какво правителство да направят, как да отиграят случая „КТБ” и как да предотвратят нови катастрофи? Стажанта проследи отблизо първата работна седмица на 43-ото Народно събрание и се разходи из целия политически спектър, за да събере отговори на най-важните въпроси.

Специалният коментар в рубриката „Стажанта” този път ще е от Милен Цветков. Часът на Милен Цветков в ДИКOFF.

Още за ДИКOFF

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за ДИКOFF, сезон III, епизод 8 (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg