Лица За звездите

Карали Нана да абортира сина си, защото имала варицела

Добави коментар

Тв-водещата Нана Гладуиш сподели в предаването „Дикоff” по Нова, че e била посъветвана да направи аборт, докато е била бременна със сина си...

Тв-водещата Нана Гладуиш сподели в предаването „Дикоff” по Нова, че e била посъветвана да направи аборт, докато е била бременна със сина си, защото по това време е боледувала от варицела.

„Цялата ми бременност беше голям страх. Някои лекари дори ми предлагаха да направя аборт и да бъда на чисто. Ако се бях съгласила, нямаше да имам сина си сега такъв, какъвто е“, сподели Нана.

Водещата Нана, която пребори диагнозата "рак на гърдата" вече била правила аборт веднъж, когато лекарите установили, че плода няма сърдечна дейност.

„Когато ми сложиха упойката, съм говорила тотални глупости преди това. Все пак не е много приятно да искаш да родиш дете и да ти се случи такова нещо. Явно съм била бясна през този етап от живота си и ми е проличало“, спомня си Нана.

Днес момченцето е навсякъде с родителите си. Нана не се отделя от детето си дори и когато отива в Израел, за да се подложи на химиотерапия.

„Той непрекъснато е с нас, не съм се притеснявала да ме гледа в това състояние. Взехме го, защото нямаше кой да го гледа, а и искахме да сме заедно всички“, признава Нана.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нана Гладуиш , ДИКOFF

Предаванията на Сашо Диков и Люба Кулезич падат от екран

ДИКOFF, сезон III, епизод 8

Предаването "Дикoff" започва по Нова ТВ за 3-ти поред път

Есенният телевизионен сезон по Нова ТВ

Сашо Диков отива в bTV на мястото на Росен Петров