Актуално Какво ще се случи...

Бивш военен се отдава на пагубни изкушения – Съдби на кръстопът

Добави коментар

Каква е истината за тайния живот на Людмил и как тази истина ще промени съдбата на семейство Харизанови - "Съдби на кръстопът"

Бивш военен от София се отдава на пагубни изкушения в следващия епизод на документалното риалити "Съдби на кръстопът", утре от 20:00 по Нова телевизия. Съпругата на Людмил е в шок, но въпреки това се опитва да разбули тайните, които мъжът ѝ крие от нея. Това се оказва не толкова лесна задача, защото Людмил успява да прикрие следите си отлично. Здравка - неговата по-млада съпруга - не може да забрави своите подозрения, но от друга страна се надява, те да са безпочвени.

Семейство Христови - Съдби на кръстопът

Единствено дъщерята Диана е в състояние да помогне на отчаяната жена. Диана дава сили на майка си и я убеждава да наеме детектив, който е професионалист и би трябвало да открие истината много по-бързо. Бившият военен обаче не е толкова лесен за разконспириране и детектив Костов е принуден да устрои на Людмил специални капани, за да се добере до нужните доказателства.

Семейство Христови - Съдби на кръстопът

Кой кого ще надхитри? Каква е истината за тайния живот на Людмил и  как тази истина ще промени съдбата на семейство Харизанови - това ще стане ясно в следващия епизод на "Съдби на кръстопът",  25-ти април от 20:00 ч. по Нова!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Съдби на кръстопът

"Съдби на кръстопът" се завръща с нов сезон от 13 октомври по NOVA

Есенният телевизионен сезон по Нова ТВ

Майка учи собствените си деца да крадат – в „Съдби на кръстопът” по Нова

16-годишна ученичка изоставя бебето си във влака

„Съдби на кръстопът” с нови епизоди и четири дни в седмицата от 10-и юни

В програмата: