Актуално В програмата

„Съдби на кръстопът” с нови епизоди и четири дни в седмицата от 10-и юни

Добави коментар

От 10-и юни, зрителите на Нова ще проследяват интригуващите истории на документалното риалити „Съдби на кръстопът” четири дни в седмицата, от понеделник до четвъртък точно в 20:00.

От 10-и юни, зрителите на Нова ще проследяват интригуващите истории  на документалното риалити „Съдби на кръстопът” четири дни в седмицата, от понеделник до четвъртък точно в  20:00.

Новите епизоди  отново ще засягат най-чувствителните общочовешки теми  и ще проследяват разтърсващите съдби на хора, изправени пред  най-сложните решения и най-тежките избори в живота си.

Съдби на кръстопът

Утре, 6-и юни, точно в 20:00 в „Съдби на кръстопът” 27-годишно момиче ще бъде поставено пред много изпитания, за да докаже бащинство след афера с женен мъж.

Станислава е от Пазарджик, но от 7 години живее и работи в София. Красивото момиче е на седмото небе от щастие, когато се влюбва в 37-годишния лекар Тихомир Стефанов. Той е очарователен, интересен, романтичен и знае как да впечатли всяка жена.

Съдби на кръстопът

Щастието на двойката е безоблачно точно до момента, в който Станислава забременява. Тогава чаровникът изчезва безследно и прекъсва всякакъв контакт със своята любима.

Съдби на кръстопът

Станислава е изумена от странното поведение на приятеля си и търси начини да възстанови контакта с него. Това се оказва нелека задача. Момичето се натъква на все повече лъжи около Тихомир. С помощта на своята приятелка Борислава, Станислава открива, че Тихомир живее не в София, а в Перник.

Освен това не е лекар, а санитар. И на всичкото отгоре се оказва, че чаровникът е женен и има малко дете.

Съдби на кръстопът

Когато Тихомир застава очи в очи с бременната Станислава, той я предава окончателно - отрича се от нея и от бебето, страхувайки се да не бъде разкрит от своята съпруга.

Съдби на кръстопът

Станислава не е подготвена за този развой на събитията и изпада в дълбока депресия. Дори и нейната най-добра приятелка е с вързани ръце пред огромното разочарование, в което бременното момиче все повече потъва. Станислава е готова да се откаже от всичко...

Колко струва истината, имаме ли сили да я разкрием пред себе си и пред другите?

Ще успее ли Станислава да се изправи на крака въпреки предателството, лъжите, разбитата любов?

И какво ще се случи с нейното бебе - плод на забранената ѝ връзка?

Това ще стане ясно в следващия епизод на "Съдби на кръстопът" утре вечер, 06-и юни от 20:00 ч. по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Съдби на кръстопът

"Съдби на кръстопът" се завръща с нов сезон от 13 октомври по NOVA

Есенният телевизионен сезон по Нова ТВ

Майка учи собствените си деца да крадат – в „Съдби на кръстопът” по Нова

16-годишна ученичка изоставя бебето си във влака

Съпруга живее с трима мъже – в „Съдби на кръстопът”

В програмата: