Актуално В програмата

16-годишна ученичка изоставя бебето си във влака

3 коментара

16-годишна ученичка изоставя бебето си във влака - тази и още шокиращи истории в „Съдби на кръстопът” от утре до четвъртък, от 20:00 по Нова

Новите истории в документалното риалити „Съдби на кръстопът” по Нова се радват на огромен зрителски интерес. Някои от тях са шокиращи, други дълбоко трогателни, но всички приковават вниманието на зрителите от понеделник до четвъртък в праймтайма на Нова телевизия.

Понедлник, 16-и юни, от 20:00 в „Съдби на кръстопът” ще станем свидетели на  драматична история за „троянските войни” на семейство Георгиеви. Действието се развива в китния град Троян, където живеят красивите сестри Таня и Милена.

„троянските войни” на семейство Георгиеви

Таня , по-голямата  сестра, се омъжва за очарователния италианец Енрико Манчини, който живее в планинския град от известно време. 30-годишният мъж я обсипва с любов и подаръци, а Георгиеви не могат да си намерят място от гордост. Единствено по-малката дъщеря – Милена, подозира,  че Енрико е измамник. Оказва се, че той наистина краде и завлича семейството с 60 000 лв. Таня е съсипана, а баща ѝ е бесен, защото не може да си върне голямата сума пари, която е дал на италианеца...

„троянските войни” на семейство Георгиеви

Как ще завърши троянската драма - това ще стане ясно в "Съдби на кръстопът" на 16-ти юни, в понеделник от 20:00 ч. по Нова телевизия.

Във вторник, 17-и юни документалното риалити ще представи на зрителите най-шокиращата история за седмицата.  16-годишна ученичка изоставя бебето си във влака! Нина Рангелова забременява, но от страх и от срам не казва нищо на родителите си. Когато настъпва времето за раждане, тя тръгва от родното си село Драгичево с влака към София, но без да е преценила правилно времето тя ражда бебето си във влака. Какво се случва с младата майка и детето й? Кой е бащата на бебето и защо името му е пазено така ревниво в тайна? Ще има ли изход сложната ситуация и какво ще е бъдещето на Нина и нейното бебе? - това ще разберем в епизода на „съдби на кръстопът” във вторник, 17-и юни от 20:00 ч. по Нова!

В сряда, 18-и юни,  пък ни очаква историята на 16-годишния Филип, влюбен в стриптизьорка. Родителите на ученика са повече от шокирани. Едва приемайки момичето, те обаче откриват, че в миналото си Вероника за малко е била дори и компаньонка. Тази истина преобръща живота на цялото семейство.

16-годишния Филип, влюбен в стриптизьорка


Независимо, че Вероника вече само танцува, семейството на Филип е твърдо решено да раздели двамата влюбени. Филип няма да се подчини, каквото и да му коства това... Истинска ли е любовта между двамата влюбени?

16-годишния Филип, влюбен в стриптизьорка

Ще издържи ли на трудностите и как ще се отрази на бъдещето на Филип и неговото семейство? Гледайте в "Съдби на кръстопът" в сряда, на 18-и юни от 20:00 ч. по Нова телевизия!

В четвъртък, 19-ти юни, документалното риалити ще ни изуми с историята на 39-годишната самотна майка Красимира, която има 5 деца от различни бащи.

39-годишната самотна майка Красимира, която има 5 деца от различни бащи

Тя продължава да търси голямата любов и оставя децата си на заден план.

За тях се грижи най-голямата дъщеря - Наталия, която въпреки крехките си 19 години се е превърнала в истинска майка за братята и сестрите си.

39-годишната самотна майка Красимира, която има 5 деца от различни бащи

Безотговорността на Красимира става все по-голяма. Тя позволява на поредното си ново гадже да се нанесе при тях в двустайния семеен апартамент. Децата са отчаяни.

39-годишната самотна майка Красимира, която има 5 деца от различни бащи

Наталия няма друг избор и започва война с майка си, за да я вразуми.

Историята на Красимира и Наталия ще ни разтърси и ще ни накара да се замислим за най-великата тайна и нейната цена - тайната да бъдеш майка!

39-годишната самотна майка Красимира, която има 5 деца от различни бащи

Историята в „Съдби на кръстопът” зрителите на Нова ще видят в четвъртък, 19-и юни от 20:00 ч.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Съдби на кръстопът

"Съдби на кръстопът" се завръща с нов сезон от 13 октомври по NOVA

Есенният телевизионен сезон по Нова ТВ

Майка учи собствените си деца да крадат – в „Съдби на кръстопът” по Нова

„Съдби на кръстопът” с нови епизоди и четири дни в седмицата от 10-и юни

Съпруга живее с трима мъже – в „Съдби на кръстопът”