Други

Актрисата София Джамджиева стъпва на сцената на „Като две капки вода“

0/5

Актрисата София Джамджиева стъпва на сцената на „Като две капки вода“

Един от най-запомнящите си участници от първото издание на "Пееш или лъжеш" – актрисата София Джамджиева, ще се присъедини към звездния състав на "Като две капки вода", което стартира от следващия понеделник, 27 февруари от 20.00 ч. по NOVA. След като впечатли зрителите с визия, вокални данни и чувство за хумор по време на успешния нов формат, дамата ще се отправи към предизвикателствата на уникалното шоу за преобразявания.


„Предаването за мен е една бленувана възможност. Това е прекрасен шанс да работя с един креативен и обожаван за мен екип – най-готиното семейство на Балканския полуостров! Преобразяванията ще са голямо изпитание, от доста време не съм била на сцена“, споделя Джамджиева, която си пожелава да влезе в обувките на Шер. Разпознаваемият глас на София озвучава героите в различни пълнометражни филми и сериали. Чаровната блондинка допълва, че киното е най-голямата й страст, а професионалната среща със седмото изкуство – сбъдната мечта.  Като асистент в холивудски продукции, снимани в България, работи с Гейбреиел Бърн, Патриша Аркет, Колин Фарел и други световноизвестни актъори. 

 

„Пееш или лъжеш“ доказа, че има не само забавен характер, но и потенциал да бъде платформа за нови открития. Поканата към София Джамджиева е доказателство за приемствеността между един нов успешен формат и предаване, с вече изградени традиции“, коментира екипът, който обещава големи изненади и колоритни образи в петия сезон на „Като две капки вода“.

 

Не пропускайте старта на „Като две капки вода“ на 27 февруари, понеделник, от 20.00 ч. по NOVA

Още за Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg