Други

Адаптация на Tom Clancy’s The Division по Netflix

0/5

Адаптация на Tom Clancy’s The Division по Netflix

Стрийминг услугата е придобила права за The Division, адаптицията от Ubisoft Motion Pictures на хитовата видеоигра Tom Clancy’s The Division, в която ще участват Джейк Джилънхол и Джесика Частейн. Дейвид Лийч, режисьора на “Дедпул 2” и предстоящия “Хобс и Шоу” режисира филма.


Сделката бе обявена на сцената в понеделник по време на E3 в Лос Анджелис на презентацията на Ubisoft.


Излязла през 2016, оригиналната игра следва специален правителствен агент, докато той пътува из Манхатън след смъртоносен пандемичен вирус и се опитват да възстанови реда. Ubisoft обяви плановете си да адаптира играта за големия екран само няколко месеца след дебюта и, но оттогава проектът се движи по-бавно. Джесика Частейн се присъединява към проекта през 2016 г., а Дейвид Лийч през 2018.

 

Добави описание

 

След излизането на играта през 2016, Ubisoft каза, че заглавието е разбило рекордите на студиото за най-голям брой продажби за първи ден. Играта е генерирал над 300 милиона долара в световен мащаб и е достигнал 20 милиона потребители. Продължението и излезе през март.

 

Предполага се, че Netflix ще иска да снима филма в рамките на следващите шест-дванадесет месеца, което означава, че The Division може да се очаква да излезе в края на 2020 или в началото на 2021.

 

Добави описание


Netflix се радва на много успехи със своите романтични комедии и филми предназначени за награди, и се надява да продължи това с предстоящи филми като The Irishman на Мартин Скорсезе (който ще излезе през есента). В същото време те започнаха да работят и по по-скъпите, наподобяващи блокбъртари филми в последно време. Заедно с The Division , Netflix понастоящем работи по филма със зомбита на Зак Снайдър "Армия на мъртвите" и екшън-трилър 6 Underground на Майкъл Бей.

Още за Netflix, The Division, Стрийминг

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Адаптация на Tom Clancy’s The Division по Netflix (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg