Актуално Други

Адаптация на Tom Clancy’s The Division по Netflix

Добави коментар

Netflix купи филмът The Division с участието на Джейк Джилънхол и Джесика Частейн.

Стрийминг услугата е придобила права за The Division, адаптицията от Ubisoft Motion Pictures на хитовата видеоигра Tom Clancy’s The Division, в която ще участват Джейк Джилънхол и Джесика Частейн. Дейвид Лийч, режисьора на “Дедпул 2” и предстоящия “Хобс и Шоу” режисира филма.


Сделката бе обявена на сцената в понеделник по време на E3 в Лос Анджелис на презентацията на Ubisoft.


Излязла през 2016, оригиналната игра следва специален правителствен агент, докато той пътува из Манхатън след смъртоносен пандемичен вирус и се опитват да възстанови реда. Ubisoft обяви плановете си да адаптира играта за големия екран само няколко месеца след дебюта и, но оттогава проектът се движи по-бавно. Джесика Частейн се присъединява към проекта през 2016 г., а Дейвид Лийч през 2018.

 

Добави описание

 

След излизането на играта през 2016, Ubisoft каза, че заглавието е разбило рекордите на студиото за най-голям брой продажби за първи ден. Играта е генерирал над 300 милиона долара в световен мащаб и е достигнал 20 милиона потребители. Продължението и излезе през март.

 

Предполага се, че Netflix ще иска да снима филма в рамките на следващите шест-дванадесет месеца, което означава, че The Division може да се очаква да излезе в края на 2020 или в началото на 2021.

 

Добави описание


Netflix се радва на много успехи със своите романтични комедии и филми предназначени за награди, и се надява да продължи това с предстоящи филми като The Irishman на Мартин Скорсезе (който ще излезе през есента). В същото време те започнаха да работят и по по-скъпите, наподобяващи блокбъртари филми в последно време. Заедно с The Division , Netflix понастоящем работи по филма със зомбита на Зак Снайдър "Армия на мъртвите" и екшън-трилър 6 Underground на Майкъл Бей.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , The Division , Netflix

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес

Продължение, посветено на Джон Сноу от „Игра на тронове“, няма да има

"Аргайл: Супершпионин" със стрийминг премиера в Apple TV+

Питър Клафи и Декстър Сол Ансел в предистория на „Игра на тронове“

Домът на дракона: Черни срещу Зелени в епични трейлъри за втория сезон