Анимация

Мадагаскар

0/5

Madagascar, САЩ 2005

Анимация

Режисьор: Ерик Дарнел, Том Макграт
С гласовете на: Бен Стилър, Крис Рок, Дейвид Шуимър, Джейда Пинкет Смит, Саша Коен и др.

 

 

Мадагаскар


Алекс Лъвът е кралят на градската джунгла, основната атракция в Централния зоопарк в Ню Йорк. Той и неговите най-добри приятели Марти - Зебрата, Мелман - Жирафа и Глория - Хипопотамката през целия си живот са живели в блажено пленничество - редовно получават храна, а посетителите им се радват.

Един ден Марти позволява на любопитството му да го завладее и с помощта на няколко чудновати пингвини, избягва от зоопарка, за да опознае света, който толкова му липсва.

Алекс, Мелман и Глория го последват, но преди да се впуснат в див живот по улиците, те са заловени, затворени в клетки и качени на кораб...за да намерят истинска свобода.

Когато пингвините заговорници саботират кораба, Алекс, Марти, Мелман и Глория се оказват на брега на екзотичния остров Мадагаскар.

Чак сега тези “кореняци нюйоркчани” откриват истинското значение на фразата “навън е истинска джунгла” и доста ще трябва да се поизпотят, за да намерят как да оцелеят сред дивата природа. 

 

Още за Бен Стилър, Дейвид Шуимър, Джейда Пинкет Смит, Крис Рок, Мадагаскар, Саша Барън Коен

20:00
08.08.2020
Мегахит: Нощ в музея: Битката за Смитсониън - комедия, екшън, фентъзи (САЩ, 2009), режисьор Шон Леви, в ролите: Бен Стилър, Оуен Уилсън, Ейми Адамс, Ханк Азария, Робин Уилямс, Стив Куган, Рики Джървейс, Джон Бърнтол, Рами Малек, Бил Хейдър, Джей Барушел и
20:00
13.08.2020
Старски и Хъч - криминален филм / трилър, САЩ, 2004, с Бен Стилър, Оуен Уилсън.
15:55
16.08.2020
Старски и Хъч - криминален филм / трилър, САЩ, 2004, с Бен Стилър, Оуен Уилсън.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Мадагаскар (1 коментар)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg