Кино

Запознай се с малките / Meet the parents: Little Fockers - премиера 22 декември 2010

Добави коментар

Сблъсъкът на характерите на Джак Бърнс (Робърт де Ниро) и Грег Фокър (Бен Стилър) достига нови висини в „Запознай се с малките” - третата серия от епичната поредица.

Запознай се с малкитеСблъсъкът на характерите на Джак Бърнс (Робърт де Ниро) и Грег Фокър (Бен Стилър) достига нови висини в „Запознай се с малките” - третата серия от епичната поредица. В нея Лора Дърн, Джесика Алба и Харви Кайтел се присъединяват към звездния екип от предишните две части на лентата.  

Десетгодишен брак с Пам (Тери Поло), близнаци и безброй перипетии са били необходими на Грег за да мине на “ти” със своя твърдоглав тъст Джак. Сега обаче, след като пообеднелият родител е принуден да работи във фармацевтична компания, подозренията му към любимия му зет – медицинска сестра се завръщат с пълна сила.  

Така, когато цялата компания на Грег и Пам, включително и бившето ѝ гадже Кевин (Оуен Уилсън), пристигат за рождения ден на близнаците, Грег е изправен пред трудната задача да докаже на Джак, че той е мъжът в къщата. Но при всичките неразбории, шпиониране и тайни мисии, ще успее ли той да премине финалния тест на тъста си и да стане новият патриарх на фамилията? Или семейният кръг на доверието ще се разпадне, този път за добро?

Запознай се с малките

 

 

 

Участват: Робърт де Ниро, Бен Стилър, Тери Поло, Джесика Алба, Барбара Стрейзънд, Дъстин Хофман
Продуцент: Робърт де Ниро
Сценарий: Джон Хамбърг
Режисьор: Пол Йеитс 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Робърт Де Ниро , Запознай се с малките , Бен Стилър , Тери Поло , Барбара Стрейзънд , Джесика Алба , Дъстин Хофмън

Габриел Юниън и Джесика Алба за „Лоши момичета“

Тримата най-надценени актьори за 2014

ЗАПОЗНАЙ СЕ С МАЛКИТЕ с премиера в България, ден преди Лондон и Ню Йорк

Робърт Де Ниро: Вече не ставам за главен герой

Робърт Де Ниро (Robert De Niro)