Кино

Бен Афлек отказа ключова роля във "Великият Гетсби" заради България

• От 0/5

Бен АфлекБен Афлек отказа ключова роля в новата екранизация на "Великият Гетсби" заради България. В официалните си мотиви Бен Афлек е посочил реализацията на собствения си филм "Арго", който най-вероятно ще се снима у нас. В екранизацията по Фицджералд Афлек щеше да играе Том Буканън - мъжа, от когото Гетсби се опитва да завоюва Дейзи, но в крайна сметка се проваля.

Романтичният герой, в който чудесно се превъплъти навремето Робърт Редфорд, сега е поверен на Леонардо ди Каприо.
В началото на април Бен Афлек бе у нас, за да се запознае с предлаганите условия, но не даде коментар. Холивудската звезда прекара 20 ч в София, като за престоя си бе настанен в най-скъпия апартамент в 5-звездния "Гранд Хотел София".

В лентата на Афлек "Арго" се очаква да участва и Джордж Клуни.
Спряга се и името на Колин Фърт, който взе Оскар за "Речта на краля". Политическият трилър "Арго" ще описва събитията около заложническа криза в Иран през 1979 г., но все още се очаква официално потвърждение дали продукцията ще бъде реализирана в киноцентъра в Бояна.

Снимки: Bulfoto.com

Още за Бен Афлек

20:00
10.12.2019
Армагедон, фантастика - драма, САЩ, 1998 реж. Майкъл Бай, с Брус Уилис, Били Боб Торнтън, Бен Афлек, Лив Тайлър, Уил Патън, (12плюс)
01:20
11.12.2019
Холивудленд, детективска драма, САЩ, 2006 реж. Алън Култър, с Ейдриън Броуди, Даян Лейн, Бен Афлек, Боб Хоскинс, Робин Тюни, (15плюс)
05:15
14.12.2019
Джей и Мълчаливият Боб отвръщат на удара, комедия, САЩ, 2001 реж. Кевин Смит, с Джейсън Мюс, Кевин Смит, Бен Афлек, Джеф Андерсън, Брайън О’Халоран, (15плюс)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg