Актуално На кафе

Златка Райкова в „На кафе”: Срещнах принца

Добави коментар

Златка Райкова разкри пред Гала кой е мъжът, заради когото обърна гръб на светския живот, дълбоките деколтета и скандалите.
Златка Райкова разкри пред Гала кой е мъжът, заради когото обърна гръб на светския живот, дълбоките деколтета и скандалите. Плеймейтката призна, че е отворила нова страница в живота си. Причината за тоталната промяна се нарича Павел, който е само с една година по-голям от Златка. Двамата са заедно от година и половина.

„Запознахме се на плажа. Това беше любов от пръв поглед. Никога не съм вярвала, че ще ми се случи такова нещо – толкова бурно и истинско. Това е моят принц на бял кон”, сподели изкусителката.

Заради Павел Златка стана домошар - предпочита да прекарва вечерите си вкъщи. В конферентен разговор с майката й, която живее в Ирландия, и с таткото, който живее в Испания, стана ясно, че родителите познават Павел и го харесват.

Майката сподели, че е спокойна за дъщеря си, защото знае, че се чувства добре с новия си любим и издаде, че заради него Златка се задържа все по-често в кухнята. Когато чу гласа на баща си пък, плеймейтката се развълнува и не успя да сдържи сълзите си. Райко Райков живее в Испания от 10 години и оттогава е виждал дъщеря си едва няколко пъти.

Една от най-скандалните жени у нас показа и друго свое лице – на почитател на хубавата поезия.

Златка  рецитира стих на Яворов и така изпълни обещание, дадено към баба си.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На кафе

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”