Сериали Романтични

Земя на бунтовници / Terra Ribelle (2010-)

Добави коментар

Любов, приятелство, лоялност и предателство в италианския сериал Земя на бунтовници / Terra Ribelle (2010-)

Любов, приятелство, лоялност и предателство в италианския сериал Земя на бунтовници / Terra Ribelle (2010-)

История, подобна на легендите за времената, когато дивите простори на Италия са били обхождани от каубои, разбойници и самотни ездачи, когато смели жени са се изправяли срещу съдбата, като са се отказвали от всички полагащи им се блага и права в името на любовта. Времена, в които пътните бандити са ограбвали богатите в името на бедните, когато съдбата на семейството е била неразделна част от трудната участ на страната. В центъра на повествованието - една любовна история, развиваща се на фона на събитията, които скоро ще определят бъдещето на цялата нация.

От създателите на най-романтичния италиански сериал, излъчван в България – „Елиза”, „Земя на бунтовници” ще пренесе зрителите през втората половина на 19-и век в областта Марема, разположена в италианската провинция Тоскана.

Земя на бунтовници / Terra Ribelle

Вижте още снимки >>>

Двамата млади каубои Андрея (Родриго Гирао Диаз) и Якопо (Фабрицио Буччи) са израснали заедно. Якопо е синът на господаря Винченци (Маурицио Маттиоли), който е упълномощен да управлява земите на принц Марсили в Марема. Това го превръща в един от най-големите собственици на добитък в цялата област.

Андрея

Вижте още снимки >>>

Андрея е обикновен пастир, не познава баща си, който отдавна е починал и живее само с майка си. Те са приятели, съперничат си само в надпреварите за събирането на стадото и умението да яздят. Въпреки това, характерите им са много различни: нравът на Андрея е слънчев и великодушен, докато Якопо е по-интровертен.

Луиза (Сабрина Гарсиарена) и Елена (Анна Фавела) са двете дъщери на флорентинския граф Джардини (Маттия Сбраджия). Двете са пълна противоположност.

Луиза е по-голямата и търси брак, а Елена мечтае за истинската любов. Страстта на Елена са книгите по медицина. Баща им е напълно разорен след фалита на банката. Затова е принуден да се съгласи да даде Луиза за съпруга на Якопо. В замяна ще получи пари, с които да плати дълговете си.

Якопо

Вижте още снимки >>>

Всичко се променя в деня, в който Якопо е уведомен от баща си за този уговорен брак. Освен благородническа титла, баща му Винченци ще спечели още нещо - огромните земи на принц Марсили ще станат негова собственост.

Докато графът и дъщерите му пътуват към тази дива и далечна страна, всеизвестната банда разбойници, оглавявана от Вълка (Умберто Зурита) -  легендарен бандит, който се изплъзва на правосъдието от близо 20 години, ги напада и се опитва да отвлече двете жени. Андрея съвсем случайно се натъква на престъплението и безстрашно се изправя срещу Вълка, ранява го и спасява Елена.

Добави описание

Вижте още снимки >>>

Младият мъж моментално е привлечен от красивата млада графиня. Якопо също предпочита нея пред по-голямата й сестра Луиза. Приятелството между двамата млади мъже е на път да се счупи.

Сложният и интригуващ романтичен триъгълник е подсилен и от една мистерия, която води своите корени от далечното минало.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Земя на бунтовници

Земя на бунтовници / Terra Ribelle (СНИМКИ)