ТВ анонси БНТ

Започва сезон 2 на хитовия сериал „Ханибал“ по БНТ 1

Добави коментар

В сряда (8 юни) по БНТ 1 започва втори сезон на сериала „Ханибал“. Хитовият психотрилър с участието на световноизвестните актьори Мадс Микелсен и Лорънс Фишбърн продължава да се излъчва всяка делнична вечер от 23:30 ч.

Вторият сезон на лентата е под надслов: „Японска кухня“. Сюжетът продължава с пет ужасяващи убийства и четиредесет разпръснати улики, които сочат, че Уил Греъм е убиецът. Профайлърът е затворен в болница за психичноболни престъпници и е обявен за измамник. Приятелите му са объркани от обстоятелствата, но по негово настояване не се отказват и търсят улики, които да го оправдаят. Започва процесът срещу Уил, но още след първото дело са убити приставът и съдията. Това налага отново преразглеждане на всички събрани доказателства. След тежка борба Уил е освободен от болницата и са свалени обвиненията срещу него. Уил знае, че Ханибал е извършил кървавите убийства, но той все още не разкрива истинската си същност.

Режисьори на психотрилъра „Ханибал“ са Гилермо Наваро, Винчецо Натали, Дейвид Слейд, Майкъл Римър, а в него зрителите ще видят Мадс Микелсен, Лорънс Фишбърн, Хю Дeнси, Джилиън Андерсън, Каролин Деверна, Етиен Парк и други.

Гледайте сезон 2 на сериала „Ханибал“ от 8 юни, всеки делничен ден от 23:30 ч. по БНТ 1

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ханибал

Започва сезон 3 на хитовия сериал „Ханибал“ по БНТ 1

Сериалът „Ханибал“ започва по БНТ 1

Уил и Ханибал са двете страни на една и съща монета - интервю с Хю Данси

"Ханибал" е страшен, но пълен с изненади - интервю с Мадс Микелсен

Ханибал е просто един стилен джентълмен - интервю с Лорънс Фишбърн