Актуално В програмата

Сериалът „Ханибал“ започва по БНТ 1

Добави коментар

В сряда (18 май) от 23:30 ч. по БНТ 1 започва сезон 1 на психотрилъра „Ханибал“, който ще се излъчва всяка делнична вечер след късната емисия новини. С

Сериалът е направен на основата на романите на Томас Харис „Червеният дракон“ и „Ханибал“. Трите сезона на лентата са разделени на френска, японска и италианска кухня според връзките в сюжета, а заглавието на всеки епизод е кулинарно.

Мадс Микелсен влиза в ролята на най-известния психиатър Ханибал Лектър в сериала „Ханибал“. Сюжетът на лентата разказва за профайлъра на серийните убийци Уил Греъм, който работи за ФБР. Той се отличава с оригинално мислене и способност да симпатизира на психопатите, така че да се приближи максимално до тях и да разбере причините, които ги карат да извършват ужасни дела. Джак Крауфорд е специален агент от отдел „Поведенчески анализ“, който постоянно го наблюдава. Общите им усилия дават резултат, докато не се появява сложен за разгадаване убиец. Уил Греъм търси помощ от д-р Ханибал Лектър – най-интелигентният психиатър в страната. Уил и Ханибал създават уникална връзка и няма случай, който да не могат да разрешат.

Режисьори на лентата са Гилермо Наваро, Винчецо Натали, Дейвид Слейд, Майкъл Римър, а в него зрителите ще видят Мадс Микелсен, Лорънс Фишбърн, Хю Дeнси, Джилиън Андерсън, Каролин Деверна, Етиен Парк и други.

Гледайте сериала „Ханибал“ от 18 май, всеки делничен ден от 23:30 ч. по БНТ 1

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ханибал

Започва сезон 3 на хитовия сериал „Ханибал“ по БНТ 1

Започва сезон 2 на хитовия сериал „Ханибал“ по БНТ 1

Уил и Ханибал са двете страни на една и съща монета - интервю с Хю Данси

"Ханибал" е страшен, но пълен с изненади - интервю с Мадс Микелсен

Ханибал е просто един стилен джентълмен - интервю с Лорънс Фишбърн