Актуално В програмата

Заки загуби първия си финалист в X Factor

Добави коментар

Заки загуби първия си финалист след концерт на X Factor в петък, 15 ноември 2013.

Заки загуби първия си финалист след концерт на X Factor в петък, 15 ноември 2013. Това се случи по най-болезнения за един ментор начин, а именно, ставайки свидетел на това как за оставане в шоуто се борят две негови момичета – Таня и Теодора.

„Попитаха ме защо само аз не съм плакал на сцената на X Factor. Аз ридая отвъд вашите представи. Вие ме върнахте към най-хубавите години от моя живот“, с тези думи той се обърна към финалистите си в момента, в който трябваше да даде своята присъда.

Осъзнавайки, че за него е непосилно да избира между Таня и Теодора, Заки стратегически взе формално решение и гласува за Таня. Така той изравни гласовете, с което автоматично даде възможност на публиката да реши кой да си тръгне. Така зрителите имаха последната дума и определиха, че Таня е човекът, който трябва да напусне шоуто.

Добави описание

На елиминациите тя се представи с What’s Up на 4 Non Blondes – песента, която за малко да не я препъне в Къщите на съдиите, а Теодора изпълни Анастейша и Not That Kind. Още преди да изпълнят елиминационните си песни, те споделиха, че този момент е труден за тях най-вече защото са приятелки, а Теди допълни, че те няма да се състезават, а просто ще „попеят” за удоволствие.

Добави описание

„С Теди ще си останем приятелки”, призна женският рок глас в шоуто и тази сутрин в „Събуди се”. Пред водещите Рада Богданова и Антон Андонов Таня сподели, че X Factor я е накарал да повярва в себе си и за нея това е много голям успех, защото никога досега не е пяла на толкова голяма сцена. Веднага след отпадането си вчера, Таня сподели, че е имала предчувствие, че ще си тръгне, защото 9 е нейното късметлийско число. Така тя стана деветият отпаднал участник, но за сметка на това е убедена, че именно тази цифра ще ѝ донесе късмет занапред.

Как ще се представят участниците на следващия концерт? Кои ще бъдат на елиминации и кой ще бъде следващият, който ще напусне X Factor, ще разберем следващата седмица (21 и 22 ноември).

Следващата седмица финалистите за първи път ще изнесат концерт извън сцената на шоуто и ще се срещнат със своите фенове. Те ще открият коледния сезон и ще запалят коледната елха в столичния мол Serdika Center на 23 ноември (събота) от 18.00 ч.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: X Factor

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor

Теодор приключи участието си в пети сезон на X Factor

В програмата: