Актуално Други

​Забавни истории на четирима бащи в новия български сериал на bTV - „Татковци“ ​

Добави коментар

Започват снимките на най-новия забавен семеен сериал на bTV - “Татковци”, който ще се излъчи тази есен.

Историята в него представя по забавен и вълнуващ начин всекидневните предизвикателства, пред които са изправени четирима бащи и близки приятели, в търсене на мястото си под слънцето - като мъже, съпрузи, любовници, професионалисти и най-вече като татковци. Героите ще се опитат да намерят отговор на въпроса “Каква е ролята на таткото в 21-ви век и може ли той да бъде абсолютно равнопоставен на майката?”. Проблемите на бащите и усилията им да бъдат номер 1 за децата си, въпреки всичките си несъвършенства, почти невъзможните им опити да балансират между членовете на семействата си и всички недоразумения, драматични и комични ситуации, които произтичат от тях, ще предизвикат много смях и добро настроение за зрителите пред ТВ екрана и в дигиталните платформи на bTV Media Group.

„bTV е доказала многократно, че умее да създава интригуващи български сериали в различни жанрове, като винаги е залагала на качеството за сметка на количеството. Това утвърждава ролята ни на двигател в развитието на този сегмент от телевизионния пазар у нас. Освен силна история в любим на зрителите жанр, „Татковци“ ще даде и платформа за изява на таланта на редица изгряващи български актьори, които ще последват успеха на вече утвърдените сред огромната аудитория на bTV“, коментира Христо Хаджитанев, директор “Програма” в bTV Media Group.

Свеж, съвременен и автентичен, “Татковци” обещава не само да привлече на своя страна дамската аудитория, но и да получи подкрепата на господата и дори на децата - с актуалните теми, проблеми и решения, пред които са изправени героите в сериала. Четиримата приятели с различни съдби, социален статус, професия и темперамент, обединени от желанието си да бъдат добри татковци, ще опитат да докажат на всички, че бащата е не по-малко ключова фигура от майката. В ролите на модерните татковци ще се превъплътят едни от най-добрите и актуални наши актьори Филип Буков, Стоян Дойчев, Павел Иванов и Христо Пъдев, а героите им без съмнение ще се превърнат в любимци на аудиторията.

Продуцент на новия сериал “Татковци” е bTV, изпълнителен продуцент е Dream Team с продуцент Евтим Милошев. Сериалът е по лиценз на Viacom International Inc. и е адаптация на хитовата продукция „Dear Daddies“, излъчвана с изключителен успех в повече от 15 страни по света.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Татковци

„Татковци“ се завръща с нови епизоди от 6 юни по bTV

С какво ще започне новият сериал „Татковци“ на 20 септември по bTV

Новият семеен сериал „Татковци“ стартира на 20 септември по bTV