Актуално Какво ще се случи...

„Ямата“, еп.9 (Diema Family) – какво ще се случи...

Добави коментар

Сблъсък между Сена и Султан. Полиция идва в нарко-лабораторията на Вартолу, но не открива нищо. Вижте какво още ще се случи в епизод 9 на турския сериал „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 15 август 2022 по Diema Family.

В епизод 8 на турския сериал „Ямата“ Ямач обяснява на Сена, защо се е върнал в „Ямата“ и ѝ обещава като приключат неприятностите да се върнат. Ямач и Вартолу сключват мир.


НА КРАТКО какво се случва в еп.9 на „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 15 август 2022 по Diema Family.

Ямач разбира от брат си, че имат проблем с парите.

Сена дава да се разбере, че Султан не може да ѝ казва какво да прави, както прави с всички останали обитатели на къщата.

Акшин и Карадажа тайно напускат къщата, за да може Акшин да се види с Джеласун. Връщайки се в къщата за малко да бъдат разкрити от Султан, но Сена ги спасява.

Полиция идва в нарко-лабораторията на Вартолу, но не открива нищо, защото Ямач държи на обещанието си, да ги пази от тях.

Текст от potv.bg

След като сключиха примирие с Вартолу, Селим ядосан пита Ямач, защо не е поискал пари от Вартолу, за това, че ще го охраняват, а Ямач му казва, че не иска мръсни пари от наркотици.

Ямач пита Селим, дали нямат проблем с парите, а той му казва, че имат, защото докато са се занимавали с Вартолу приходите им са намалели.

Султан казва на Сена, че Ямач дълги години не е живял при тях, затова е направил грешка и тя не трябва да привиква с него, за да не страда след това. Сена ѝ отвръща, че никога не е обвинявала Явач, че обича майка си, и той е тук, защото мисли, че те се намират в сложно положение, но да не свикна със сина си, за да не страда след това.

Сена се обажда на Ямач и го пита, дали може да отиде да се види с приятелката си Дерен и той ѝ разрешава.

Текст от potv.bg
Акшин  и Джеласун

Акшин и Джеласун

Караджа

Караджа

Акшин отива с братовчедка си Караджа да се види с Джеласун. (Както ще разберем по нататък в сериала Караджа също е влюбена в Джеласун.)

-Как си ти? – пита го Акшин след като го целува.
-Как да бъда? – пита той. Акшин го пита, защо не ѝ се е обадил, защото тя е загубила баща си, дори не е могла да отиде и на погребението му.
-А ти обадили ми се, когато умря баща ми? Дойде ли на погребението? – пита младежът
-Как да дойда? Дори до тук, дойдох трудно – обяснява момичето.
-Разбрах, че чичо ти се е върнал – казва Джеласун.
-Да, чичо Ямач, сутринта му целунахме ръка и при първа възможност дойдохме при теб – обяснява Акшин.
-Тогава не стоите дълго, защото ще забележат – отвръща той. Тя го пита, дали само това има да ѝ каже. Джеласун казва, че я обича, а тя му отвръща, че също го обича и го целува, и тичешком си тръгва.
Текст от potv.bg

Караджа и Акшин прибирайки се в къщи през прозореца в килера за малко да бъдат разкрити от Султан, че са излизали, но Сена ги прикрива, като казва на свекърва си, че ги е пратила за туршия.

Текст от potv.bg

Айше, майката на Караджа я пита, къде се шляе цял ден, а тя ѝ отговаря, че е била с Акшин, която си развява байрака, а още не са минали и 40 дни от смъртта на баща ѝ.

-Същата е като майка си – отбелязва злобно Айше.
-Леля Недрет не е такава, тя от уважение, чичо в очите не смееше да погледне – отвръща Караджа и виждайки, майка си, че си бърше сълзите я пита, защо плаче, че ще каже на баща си.

Айше я скубе за косата и ѝ казва, само да е посмяла.

-Аз ще се махна от тук – отвръща ядосана Караджа.
-Прав ти път, знаеш къде е вратата, ако може да минеш през баба ти – казва ядосана Айше.

Акшин вижда Сена малко по-късно и ѝ благодари, че ги е спасила от баба им с Караджа. Сена пита Акшин откъде може да напусне къщата, без да бъде забелязана от охраната и тя ѝ показва. Сена си хваща такси и отива да се срещне с приятелката си.

Текст от potv.bg

В нарко-лабораторията на Вартолу в „Дере“ пристига полиция, но както му обеща Ямач, той е взел мерки и нищо не открива.

Ямач изпълнява и другото условие на Вартолу за място в „Ямата“ , където да живее. Паша го води и му показва една стая, като отбелязва, че и диван има в нея.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ямата

„Ямата“, еп.52 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.51 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.50 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.49 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.48 (Diema Family) – какво ще се случи...