Актуално Какво ще се случи...

„Ямата“, еп.8 (Diema Family) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ямач обяснява на Сена, защо се е върнал в „Ямата“ и ѝ обещава като приключат неприятностите да се върнат. Ямач и Вартолу сключват мир. Вижте какво още ще се случи в епизод 8 на турския сериал „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 12 август 2022 по Diema Family.

В епизод 7 на турския сериал „Ямата“ Ямач Сена се връща в Истанбул, а Ямач насила я отвежда в къщата на родителите си.


НА КРАТКО Какво се случва в еп.7 на „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 11 август 2022 по Diema Family.

Сена се запознава със Саадет, която ѝ разказва, какво е сполетяло семейството на Ямач.

Погребват Кахраман.

Ямач обяснява на Сена, защо се е върнал в „Ямата“ и ѝ обещава като приключат неприятностите да се върнат.

Ямач става глава на семейство Кочовалъ и според традицията всички му целуват ръка.

Сена показва на Ямач в какво се е превърнал и благодарение на нея Ямач започва да се облича и държи като себе си.

Ямач и Вартолу сключват мир.

Текст от potv.bg
„Ямата“, еп.9 (Diema Family) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Ямата“, еп.9 (Diema Family) – какво ще се случи...

Сблъсък между Сена и Султан. Полиция идва в нарко-лабораторията на Вартолу, но не открива нищо. Вижте какво още ще се случи в епизод 9 на турския...

Саадет носи храна на Сена, а тя я пита, дали може да излезе. Саадет ѝ обяснява, че Ямач е казал, че може да се разхожда из къщата, но ве може да излиза навън. Сена отвръща, че все едно ще избяга, а жената ѝ казва да опита, но къщата се охранява от толкова много хора, че и пиле не може да прехвръкне.

Сена я пита, коя е тя, а Саадет ѝ отговаря, че е очите и ушите на къщата и ѝ обяснява как са убили родителите ѝ, а бащата на Ямач я е взел да живее в дома му. Саадет моли Сена да изчака с бягството си, докато мине погребението на брата на Ямач, Кахраман. Сена моли Саадет да ѝ разкаже какво се е случило.

Текст от potv.bg

Действието прескача на погребението на Кахраман. Виждаме, че Сена се появява и хваща Ямач за ръка и му изказва съболезнования…

Прибирайки се вкъщи Султан пита сина си, какво прави? Те не показват болката си на чужди хора, като има предвид Сена. Ямач отговаря, че той никога не е бил един от тях и не смята да бъде!

-Това съм аз, мамо! Вече ти казах, че когато всичко приключи, ще взема Сена и ще си замина от тук – припомня Ямач.

Останали сами със Сена, Ямач ѝ казва, че отговаря за думите си и много я обича, но това е неговото семейство, което е напуснал, когато е бил на 18 и никога не се е връщал! Но сега всички са в опасност, не само семейството му… и ако той не намери решение, всички ще пострадат, затова той е тук.

-Сена, аз не мога да искам от теб да останеш, затова след събранието, няма да си в опасност, затова може да си отидеш – казва Явач. Сена разплакана прегръща Ямач, а той ѝ обещава, че когато всички неприятности приключат, те ще заминат от тук и ще бъдат щастливи!
Текст от potv.bg

Еми и Паша предават вещите на Кахраман на Ямач, защото той е вече главата на семейството, Ямач им казва, че не може да ги приеме, защото смята да си замине, а Еми му казва, че ще ги пази до заминаването си.

Вартолу се готви за срещата с Кочовалъ и е много любопитен да разбере, защо Ямач, който вечерта е унищожил парите и стоката му, а след това заплашил, а на сутринта иска примирие.

Султан и Ямач са в градината, а Ямач ѝ казва, че тя е искала мир и скоро ще настане такъв. Султан излива мъката и болката си по изгубения си син Кахраман, като безутешно плаче. Сена я чува и слиза в градината, но Ямач ѝ прави знак да се прибере.

Текст от potv.bg

Аличо вижда момичето, което интервюира Идрис, а след това посети болницата, а след това беше и на погребението на Кахраман, и започва да я следи денем и нощем.

Сена бавно свиква с къщата. Останалите жени също се връщат у дома и всички според традицията целуват ръката на Ямач за това, че е начело.

Текст от potv.bg

Докато Ямач е в квартала, където също му целуват ръка, идва Сена и тя го кара да се погледне и го пита, кога за последно е обличал костюм, а той ѝ отговаря, че когато е бил ученик. Сена го моли да бъде себе си!

-Ти си много права! Благодаря ти, че не си тръгна, а си до мен, защото без теб ще изгубя пътя си, затова ми напомняй всеки път, когато го правя – признава Ямач.

Ямач започва да се облича и държи като себе си.

Текст от potv.bg

Започват мирните преговори между Ямач и Вартолу, а съдия е Байкал, за който по-късно ще разберем, че е враг на Идрис и иска да получи квартала с помощта на Вартолу и Селим.

Ямач не пуска Вартолу в „Ямата“, а му предлага място в квартал „Дере“, който се намира до „Ямата“, като му обещава охрана, за която няма да му вземе пари. Единственото условие на Ямач е да не продава наркотици в „Ямата“.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ямата

„Ямата“, еп.52 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.51 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.50 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.49 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.48 (Diema Family) – какво ще се случи...