Актуално В програмата

​Христо Стоичков и още четири спортни величия в „С Рачков всичко е възможно“

Добави коментар

Тази неделя от 20:00 часа по NOVA пет величия на българския спорт, прославили страната ни в целия свят, ще станат част от шоуто „С Рачков всичко е възможно“.

Христо Стоичков, Стилиян Петров, Мартин Петров, Йордан Йовчев и Любо Ганев ще застанат рамо до рамо в предизвикателствата заедно с Алекс Раева и Герасим Георгиев – Геро. Любимият водещ Димитър Рачков ще ги постави в необичайни ситуации, които ще демонстрират голямото им чувство за хумор и уменията да се забавляват истински.

Специална изненада за всички гости ще бъде появата на друга легенда – Васил Найденов. Той ще излезе два пъти на сцената, за да изпее едни от най-емблематичните си парчета, а гостите няма да останат равнодушни и ще пеят заедно с него и публиката в студиото. Васил Найденов ще бъде с целия си бенд, а на клавишите ще застане самият Косьо Цеков от легендарната българска група ФСБ.

Спортните легенди ще се впуснат в цели осем игри, които ще изпитат уменията им в танците, футбола и асоциациите. Христо Стоичков, Стилиян Петров, Мартин Петров, Йордан Йовчев, Любо Ганев, Алекс Раева и Герасим Георгиев – Геро ще изпробват любимите на зрителите предизвикателства „Ко каза, ко?!“, „Чети по устните“ и „Лице на заем“. Освен тях ще има и специално подготвени игри като „Пияна дузпа“, „FACEKETBALL”, “Ало, ало“, „Къде е връзката“ и „Любов от пръв поглед“.

В края на „С Рачков всичко е възможно“ зрителите ще видят и емоционално видео, посветено на постиженията на всички гости, което ще върне участниците към едни от най-силните моменти на гордост за страната ни. Как ще се справят спортистите със забавните предизвикателства? Какви изненади ще са подготвили те на Димитър Рачков? Кой ще бъде победител в игрите? – разберете тази неделя в 20:00 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: С Рачков всичко е възможно

Като две капки вода става част от големия финал на С Рачков всичко е възможно

„С Рачков всичко е възможно“ се потапя в приказния свят на фантастични герои

Димитър Рачков предизвиква млади актьори в „С Рачков всичко е възможно“

„С Рачков всичко е възможно“ се потапя в духа на Хелоуин тази неделя

Нова доза забавление и осем знаменитости в “С Рачков всичко е възможно”