Актуално В програмата

„С Рачков всичко е възможно“ се потапя в приказния свят на фантастични герои

• • Добави коментар

Супершоу предстои по NOVA тази неделя в „С Рачков всичко е възможно“.

Любимият водещ ще посрещне в студиото седем звезди, готови да се впуснат в забавни предизвикателства, преобразени като седем от най-популярните герои от култови фентъзи и анимационни филми.

Борислав Захариев – Турбото ще се превърне в Жокера от световноизвестната поредица „Батман“, Милица Гладнишка ще облече колоритния костюм на Круела Девил от „101 далматинци“, Деян Неделчев ще се превъплъти в Батман, Джулиана Гани ще влезе в ролята на Барби, Дара Екимова ще придобие суперсилите на Жената Чудо, Лео Бианки и Румен Угрински ще изненадат всички с мустаците и шапките на Супер Марио и Лудижи, а адреналинката Жанета Брейчева – Жана ще се преобрази като герой от Аватар.

Дара Екимова и Деян Неделчев, точно като супергероите си, ще полетят високо в студиото на „С Рачков всичко е възможно“. Малко след това Лео и Румен, облечени като Супер Марио и Луиджи, ще трябва да спасят принцесата от кулата в играта 1D.

Всички участници ще започнат с традиционната разгрявка в „Танци-манци“, а след това ще се качат на най-веселото такси, в което шофьор този път ще е Боби Турбото. В една от най-колоритните игри в шоуто всички ще застанат един до друг, за да видят дали ще успеят да предадат правилно поговорката в „Счупен телефон“.

В края на шоуто Димитър Рачков ще изпита техните умения за импровизация под наклон от 22,5 градуса в голямото завръщане на „Лудата стая“. Този път тя ще се превърне в „Горублянския затвор“. С какви други игри Рачков ще предизвика гостите си? – гледайте тази неделя в 20:00 часа по NOVA в новия епизод на „С Рачков всичко е възможно“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: С Рачков всичко е възможно

Като две капки вода става част от големия финал на С Рачков всичко е възможно

Димитър Рачков предизвиква млади актьори в „С Рачков всичко е възможно“

„С Рачков всичко е възможно“ се потапя в духа на Хелоуин тази неделя

Нова доза забавление и осем знаменитости в “С Рачков всичко е възможно”

“С Рачков всичко е възможно” се превръща в щура “All Inclusive” почивка