Актуално В програмата

Като две капки вода става част от големия финал на С Рачков всичко е възможно

• • Добави коментар

Тази неделя в 20:00 ч. по NOVA предстои големият финал на най-забавното шоу в ефира – „С Рачков всичко е възможно“.

Участие в него ще вземат емблематични участници на „Като две капки вода“, които ще подарят на зрителите неповторимо музикално преживяване. Всяка игра ще бъде оценявана от любимото жури – Хилда Казасян, Димитър Ковачев – Фънки и Веселин Маринов.

Димитър Рачков ще посрещне на сцената победителя от сезон 11 на „Като две капки вода“ – Владо Михайлов, шампиона от сезони 1 и 9 – Рафи Бохосян, първенците от сезони 4 и 5 – Калин Врачански и Михаела Маринова, както и култовите участници – Керана, Герасим Георгиев-Геро, Александър Сано и Криско. Още в началото звездните участници ще се разделят на два отбора и ще изпълнят емблематичните танци от филма „Flash Dance” и мюзикъла “Кабаре”. Хилда Казасян, Димитър Ковачев – Фънки и Веселин Маринов пък ще имат тежката задача да определят кой се е справил най-добре.

Журито на „Като две капки вода“ също ще има възможността да се включи в част от щурите игри с участниците. Хилда Казасян ще играе заедно с Калин Врачански, Веселин Маринов ще бъде в отбор с Керана, а Димитър Ковачев – Фънки ще си партнира с Александър Сано.

Черешката на тортата ще бъде последното предизвикателство, в което ще се впуснат Владо Михайлов, Михаела Маринова, Калин Врачански и Рафи Бохосян. В стила на „Като две капки вода“ звездните участници ще трябва да имитират някого, но с почерка на „С Рачков всичко е възможно“. Талантливите артисти ще се изправят не пред Бутона на късмета, а пред Колелото на имитациите, което ще им предложи култов български изпълнител и известна детска песничка, която да изпълнят с неговия глас и стил.

Кой ще бъде най-добрият имитатор и импровизатор в „С Рачков всичко е възможно“? Какви оценки ще постави журито този път? Как ще се справят всички с игрите? Какви изненади е подготвил Димитър Рачков за големия финал на сезона на шоуто? – разберете тази неделя в 20:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: С Рачков всичко е възможно

„С Рачков всичко е възможно“ се потапя в приказния свят на фантастични герои

Димитър Рачков предизвиква млади актьори в „С Рачков всичко е възможно“

„С Рачков всичко е възможно“ се потапя в духа на Хелоуин тази неделя

Нова доза забавление и осем знаменитости в “С Рачков всичко е възможно”

“С Рачков всичко е възможно” се превръща в щура “All Inclusive” почивка