Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.255 и 256 - ФИНАЛ - какво ще се случи...

Добави коментар

Джихан намира и връща Айше. Айше и Насух се женят. Раян и Миран срещат Мелек - малко момиченце, което е сираче и вземат поредното сериозно решение, което ще повлияе силно на остатъка от живота им. Миран и Раян събират голямото си семейство на една маса, а Раян има голяма изненада за тях! Вижте още какво ще се случи в еп.255 и 256 ФИНАЛ на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 3 и 4 януари 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 254 на турския сериал „Вятърничав" Хандан осъзнава, че Джихан е бил прав за грешките на Ярен в миналото, и взема може би най-трудното решение в живота си, за да спаси дъщеря си от безнадеждно бъдеще. Азизе тихо напусна семейството си като покаяние за миналите си грехове, но близките ѝ не приемат това и тръгват да я търсят.

НА КРАТКО какво се случва в епизод еп.255 и 256 ФИНАЛ на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 3 и 4 януари 2022 по Diema Family:

Джихан намира и връща Азизе.

Раян и Миран срещат Мелек - малко момиченце- сираче, което предизвиква силни емоции и у двамата, карайки ги да вземат поредното сериозно решение, което ще повлияе силно на остатъка от живота им.

Насух и Айше се женят.

Раян и Миран вземат решение да осиновят Мелек.

Раян сбъдва още една от мечтите си и става учителка.

Както преди много години си обещаха Миран и Раян събират голямото си семейство на една маса, а Раян има голяма изненада за тях!


„Не пускай ръката ми“, еп.56 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.56 (Diema Family) - какво ще се случи...

Г-жа Фериде разбира, че Джансу е искала да се самоубие, защото Дженк си има друго момиче. Джансу много умело манипулира Дженк, което дразни Азра. Кадир продължава...

Джихан намира и връща Азизе.

Джихан разбира от Есма къде е Азизе и отива при нея. Азизу го пуска и му казва, че нищо не иска освен да умре и отиде при децата, внуците и близките си, но най-вече при Хазар, но бог не ѝ разрешава, защото толкова много е сгрешила, че не и позволява да си отиде от този свят, затова е решила да остане тук до края на дните си.

-Или той ти дава втори шанс…, за да изправиш своите грехове и грешки – казва Джихан, а Азизе му казва, че не го разбира.
- Аз дойдох за теб! Дойдох тук, за да заведа майката на брат ми при семейство ѝ – казва Джихан.
-Аз не мога да дойда… Аз им причиних толкова лоши неща… Аз ще умра тук! – подсмърчайки му отговоря Азизе.

Джихан я пита, какво ще стане с баща му, който толкова много я обича, че след като разбрал, че тя е Айше и за миг е забравил всичко, което Азизе им е причинила в миналото.

-Нека убият мен! Аз ще умра заради Айше! Така каза баща ми. А Миран, Раян, хората, които брат ми ти остави? Бахар, Гюл, Умут… Аз бях там и чух всичко с ушите си. Брат ми преди да умре каза: „Мамо, поверявам ти, моите деца“. А ти, как можа да си тръгнеш, след като знаеш всичко това? – казва Джихан, а Азизе му казва да замълчи.

Джихан ѝ отвръща, че ще замълчи, дори ще си тръгне и няма да каже на никой къде е, но как тя ще успокои съвестта си?!...

Джихан казва на Азизе, че всички имаме грехове, за някой от който сме платили, а за други ще носим и съжаляваме до края на живота си.

-Моите съжаления не могат да се поберат в един живот, Джихан.
-Но, бягството не е изход! Ние трябва да бъдем заедно! Да си простим или опитваме да простим…
Насух предлага на Айше да се оженят

Насух предлага на Айше да се оженят

Джихан спира пред имението на Шадоглу и казва на Азизе: „Добре дошла Аз…, но се поправя и казва Айше!“

Айше се усмихна и го пита, дали няма да влезе с нея, а той ѝ отговоря, че Хандан го чака на пазара, за да занесат на Ярен, чисти дрехи и след това ще се върнат.

Айше влиза и вижда Насух, който тъжен седи в двора на имението и като я вижда, не може да повярва, че неговата Айше се е върнала. Насух става и с насълзени очи я прегръща.

-Ти знаеш ли? Мен ме доведе Джихан – казва щастлива Айше.
-Всички искахме, ти да се върнеш, Айше. Повече не ме оставяй, защото следващият път ще плачеш на гроба ми, защото аз няма да издържа – отвръща Насух.
Миран отива при Раян във фондацията, за да и каже радостната новина, че чичо му е намерил и довел баба му…

Насух предлага на Айше да се оженят, а тя му казва да не говори такива неща, защото всички ще им се смеят, а Насух и казва, че това не го интересува, защото иска имението на Шадоглу отново да се превърне в дом с нейна помощ.

„Без твоя поглед“, епизод 12 какво ще се случи?

Вижте повече

„Без твоя поглед“, епизод 12 какво ще се случи?

Паулино признава чувствата си на Ванеса. Вижте какво ще се случи в епизод 12 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00...

Насух казва на близките си, че е предложил на Азизе, а Миран му казва, че двамата с баба му трябва да се оженят според традициите.

Насух казва на близките си, че е предложил на Азизе, а Миран му казва, че двамата с баба му трябва да се оженят според традициите.

Миран и Раян отиват в имението на Шадоглу, където всички са се събрали и чакат само тях. Раян влизайки с Умут на ръце го подава на Айше и казва: - Умут поздрави, баба си с добре дошла и ѝ кажи повече никъде да не ходи, защото на всички ни липсва!

Азизе им казва, че не може да им обещае, че няма да бъде Азизе или Айше, но им обещава да бъде баба на внуците си.

Насух казва на семейството си, че е направил предложение на Айше и тя го е приела и набързо ще се оженят.

Миран казва на дядо си, че всичко трябва да бъде направено според традициите… Айше отвръща, че те са вече много стари и всичко ще изглежда нелепо.

-Аз, като един от страната на младоженеца, ви уверявам, че ще направим всичко, както си трябва – казва Джихан.
-Джихан, поне ти, не прави това?! – казва Насух.
-Татко, няма да позволя на хората да говорят, че Шадоглу са направили всичко набързо – отвръща Джихан.
-Тогава с подкрепата на чичо, решението е взето – казва Миран.

Насух и Айше се женят.

Раян и Миран вземат решение да осиновят Мелек.

Раян и Миран вземат решение да осиновят Мелек.

Раян и Миран срещат Мелек - малко момиченце- сираче, което предизвиква силни емоции и у двамата, карайки ги да вземат поредното сериозно решение, което ще повлияе силно на остатъка от живота им.

През първата вечер, в която Мелек е законен член на семейството им, Миран и Раян си спомнят някой основни моменти от тяхната история.

5 години по-късно

5 години по-късно

И така отиваме 5 години напред, за да разберем какво се е случило със семейството на Миран и Раян.

Раян и Миран са събудени от виковете на Мелек и Умут. Останала сама Раян си казва, че днес живота ѝ започва отново.

Раян сбъдва още една от мечтите си - да стане учителка.

Тя се вълнува защото днес е първият ѝ работен ден в училище.

Раян казва на Миран, че има изненада за него, но ще му я съобщи по-късно.

Нетърпелив Миран пита Мелек, дали знае нещо за изненадата на майка ѝ, а тя ум казва, че е свързана с неговото желание, което още стои във фондацията, а Миран отвръща на дъщеря си, че нищо не разбира.

За да подкрепят Раян пред училището, в което ще преподава са дошли Фърат и Зайнп със сина си.

Миран казва на Раян, че досега тя с всичко се е справила, ще се справи и с това!

Разбираме, че на Азат и Гюнул им се е родила дъщеричка, а Джихан и  
Хандан току-що са се върнали от Истанбул, където са им били на гости.

Разбираме, че на Азат и Гюнул им се е родила дъщеричка, а Джихан и Хандан току-що са се върнали от Истанбул, където са им били на гости.

Зехра и Гюл на гроба на Хазар.

Зехра и Гюл на гроба на Хазар.

Както преди много години си обещаха Миран и Раян събират голямото си семейство на една маса, а Раян има  изненада за тях!

Както преди много години си обещаха Миран и Раян събират голямото си семейство на една маса, а Раян има изненада за тях!

Както преди много години си обещаха Миран и Раян събират голямото си семейство на една маса, на която цари мир и разбирателство и няма следа от омразата и враждата.

-И така, след като всички се събрахме, аз имам за вас изненадана – казва Раян.
-Хайде, че умираме от любопитство – нетърпелив е Миран.
-Аз дори и не можех и да си мечтая за това! Случи се нещо невъзможно, истинско чудо! Миран, ти още един път ще станеш татко! – щастлива Раян се обръща към Миран, а той не може да повярва и пита Раян няколко пъти.
-Ние, няма да имаме само едно бебе, а цели две – щастлива добавя Раян.

Миран е на седмото небе от щастие, прегръща и благодари на Раян.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...