Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 12 какво ще се случи?

Добави коментар

Паулино признава чувствата си на Ванеса. Вижте какво ще се случи в епизод 12 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 4 януари 2021 по DIEMA FAMILY.

Алберто подарява на Ванеса годежен пръстен за рождения ѝ ден. Той предлага да се оженят след един месец. Сусана изпада във възторг, когато научава, че дъщеря ѝ скоро ще стане госпожа Окаранса, и предлага да организира голямата сватба. Всички в хасиендата са щастливи от планираната сватба, освен самите младоженци. Сусана се ангажира да се погрижи за всеки детайл от церемонията.

Сусана изпада във възторг, когато научава, че дъщеря ѝ скоро ще стане госпожа Окаранса, и предлага да организира голямата сватба. Алберто пита Паулино защо напуска хасиендата. Паулино лъже и му казва, че смята да порасне и да преследва мечтите си. Алберто му пожелава късмет и му обещава, че ако пожелае да се върне, винаги ще може да разчита да бъде назначен отново на работа като мениджър.

Ванеса подозира, че Паулино напуска заради нея. Той признава, че е влюбен в нея и тъй като никога няма да бъдат заедно, а и не иска да я вижда с приятеля си, предпочита да напусне хасиендата. Ванеса го моли да не го прави. Сакариас изненадва Паулино с Ванеса и разбира, че е влюбен в приятелката на Алберто. Паулино се опитва да го сплаши, за да не каже нищо за това. Кракът на Ванеса започва да се подува и Паулино решава да потърси в града лекарство, което да облекчи болката ѝ. Исауро отказва да помогне на Ванеса, тъй като не иска да предлага услугите си на лекар на никого от хасиендата.

Алберто се среща с Марина. Той настоява тя да му позволи да я придружи до дома ѝ, въпреки че тя се опитва да го отблъсне. Там се запознава с Дамяна. Дамяна разказва на Алберто как той и Марина са родени в един и същи ден и съдбите им са се пресекли. Алберто добавя, че дължи живота си на Дамяна. За изненада на Маргарита, Паулино казва на Луис, че е променил решението си и иска да остане в хасиендата. Дамяна кара Марина да разбере, че Алберто изпитва чувства към нея, въпреки че тя е объркана. Тя обаче я предупреждава да не се надява. Ванеса приветства новината за отмененото напускане на Паулино.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?