Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.254 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Хандан осъзнава, че Джихан е прав, че те са виновни за грешките на Ярен, които направи и взема може би едно от най-трудните си решение в живота, за да спаси дъщеря си от безнадеждно бъдеще. Азизе тихо напусна семейството си като покаяние за миналите си грехове, но близките ѝ не приемат това и тръгват да я търсят. Вижте още какво ще се случи в еп.254 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 30 декември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 253 на турския сериал „Вятърничав“ Миран и Раян правят тържество по случай обрязването на Умут. Джихан, който Миран избира за кръстник на сина си, прави безценен подарък на бебето - часовникът, който му е купил Хазар, когато е бил на 14 години. Азизе пък подарява имението Асланбей. Ярен е шокирана, когато разбира за това, защото тя се смята за господарката на това имение и не може да позволи и то да ѝ бъде взето от Раян. Взема пистолет и отива на партито, за да премахне Раян от живота си завинаги. Тя обвинява Реян за всичко, че първо ѝ е отнел мъжа, когото обича, а след това и всичко останало. Джихан моли дъщеря си да свали пистолета, но тя не се поколебава и стреля в баща си. Идва и полицията, за да арестува Ярен, тъй като е обвинена в убийството на Харун...

НА КРАТКО какво се случва в епизод 254 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 30 декември 2021 по Diema Family:

Хандан осъзнава, че Джихан е прав, че те са виновни за грешките на Ярен, които направи и взема може би едно от най-трудните си решение в живота, за да спаси дъщеря си от безнадеждно бъдеще.

Джихан се среща с Ярен в ареста, за да и каже, че трябва да изтърпи наказанието си, а той ще я чака докато е жив да се върне у дома и започне живота си начисто.

Зехра се завръща в имението на Шадоглу.

Азизе тихо напусна семейството си като покаяние за миналите си грехове, но близките ѝ не приемат това и тръгват да я търсят.

Миран споделя на Раян, че има мечта, да има дъщеря, която да прилича на нея.
„Вятърничав“, еп.255 и 256 - ФИНАЛ - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.255 и 256 - ФИНАЛ - какво ще се случи...

Джихан намира и връща Айше. Айше и Насух се женят. Раян и Миран срещат Мелек - малко момиченце, което е сираче и вземат поредното сериозно решение,...

Хандан осъзнава, че Джихан е прав, че те са виновни за грешките на Ярен, които направи и взема може би едно от най-трудните си решение в живота, за да спаси дъщеря си от безнадеждно бъдеще, като казва на полицията, че Ярене виновна за смъртта на Харун.

Миран е изненадан и пита полицаите да няма някаква грешка, но те му казват, че в управлението е постъпило заявление, че Ярен е причинила смъртта на Харун.

-Никъде няма да ходя, защото никой не съм убивала! Мамо, татко кажете им! – ядосва се Ярен като размахва пистолета, който държи в ръката си и с който преди това простреля баща си.
-Ярен, ние добре знаем, че ти уби Харун, дъще – казва Хандан, което изненадва всички присъстващи.
-Ярен, ти не ми остави друг изход – казва Хандан, а Ярен насочва пистолета в главата си и заплашва, че ще се самоубие.

Миран с помощта на Фърат взема пистолета от Ярен, а полицията я арестува и отвежда. На Джихан му е много мъчно и независимо от раната си, която Ярен му нанесе иска да тръгне с дъщеря си, но Миран го спира, защото раната от изстрела на Ярен не спира да кърви и губи много кръв и моли Хандан да го заведе в болницата, а той и Фърат ще отидат в полицията.

Сутринта Миран се връща от полицията, а Раян го пита какво е станало, а Миран и казва, че ще задържат Ярен в ареста до делото.

-Ти, нали не поде жалба срещу нея? – пита Раян, а Миран и отговоря да не се притеснява, че не е, но все още не може да повярва, че Ярен е убила Харун и бебето си, а и не може да забрави, всичко което се е опитала да направи с нея.
-Ярен ще си плати за всичко и без нас! Да забравим за всичко! – казва Раян.

Пред полицията Хандан и Джихан чакат адвоката си, който им обеща да им уреди свиждане с Ярен. Хандан пита Джихан, дали е постъпила правилно, а той и казва, че те са били лоши родители, защото не се научили дъщеря си, кое е правилно и кое, но сега ще тя ще го научи....

Зехра се завръща в имението на Шадоглу и благодари на Махфуз, че макар и късно е станал много добър баща за Раян, а Махфуз ѝ благодари, че му е разрешила да бъде близо до дъщеря си.

Джихан се среща с Ярен в ареста, за да и каже, че трябва да изтърпи наказанието си, а той ще я чака докато е жив да се върне у дома и започне живота си начисто.

Ярен си мисли, че баща ѝ е дошъл да я измъкне от ареста, но той ѝ казва, че не е дошъл да я освободи, а е дошъл да и каже, че трябва да изтърпи наказанието си в затвора.

-Ярен, доброто и лошото е като бумеранг, който винаги ще се връща при теб, затова от сега нататък, ти трябва да бъдеш добра! Разбра ли ме, дъще? Ти, ще изтърпиш наказанието си и ще започнеш живота си от начало. В деня, в който излезеш от затвор, аз ще те чакам пред него и отведа вкъщи, ако съм жив, аз ти обещавам – казва с насълзени очи Джихан.

На Джихан му се къса сърцето да остави дъщеря си в ареста, но знае, че го прави за нейно добро.

След срещата си с Ярен, Джихан се обвинява, че не е бил добър син, брат и баща, защото Азат заради него е заминал, а Ярен е стигнала до затвора, но Миран му казва, че много се е променил и не трябва да се обвинява, защото той наполовина е негов баща, което много разчувства Джихан, който прегръща Миран и го нарича син.

Азизе, която тихо напуска семейството си като покаяние за миналите си грехове, но близките ѝ не приемат това и тръгват да я търсят.

Насух, Джихан и Миран търсят Азизе.

Миран казва на Раян, че е обещал на дядо си да намери баба си, но Раян му казва, че ще бъде много трудно, като съди по прощалното писмо, което Айше е оставила.

-Раян, помниш ли, аз съм ти обещах, че на масата ще се съберат всички любими нам хора и баба Айше ще бъде една от тях – казва Миран.
-Да една огромна маса, на която всички са щастливи и никой с никого не се кара – казва Раян.
-Да масата ще бъде толкова хубава, че дори тези, които си отидоха ще го усетят – допълва Миран.

Джихан отива при Есма, за да я попита къде може да отишла Азизе, но тя му казва, че не знае, но той ѝ отвръща, че Азизе не би заминала ако не остави, някой, който да следи за близките ѝ хора и този някой е тя.

Миран споделя на Раян, че има мечта, да има дъщеря, която да прилича на нея.

Миран споделя на Раян, че има мечта, да има дъщеря, която да прилича на нея.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...