Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.253 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

По време на церемонията по обрязването на Умут, Миран моли Джихан да стане кръстник на сина му. Джихан е трогнат от поканата на Миран и прави безценен подарък на Умут. Азизе взема решение и напуска семейство Шадоглу. Ярен полудява и решава да си отмъсти на Раян. Вижте още какво ще се случи в еп.253 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 29 декември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 252 на турския сериал „Вятърничав“ Фюсун е жива, но не може да ходи и говори, затова Азра решава да я вземе със себе си в Германия и грижи за нея. В имението на Асланбей щастието и трагедията се случват в една и съща минута.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 253 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 29 декември 2021 по Diema Family:

Умут е на път да бъде обрязан, което кара Раян да се страхува за сина си, но разбира, че притесненията и са били напразни.

По време на церемонията по обрязването на Умут, Миран моли Джихан да стане кръстник на сина му. Джихан е трогнат от поканата на Миран и прави безценен подарък на Умут.

Азизе взема решение и напуска семейство Шадоглу.

Ярен разбира, че Азизе е подарила на Раян имението на Асланбей, което тя мисли за свое и решава да си отмъсти на Раян.

„Вятърничав“, еп.254 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.254 (Diema Family) - какво ще се случи...

Хандан осъзнава, че Джихан е прав, че те са виновни за грешките на Ярен, които направи и взема може би едно от най-трудните си решение в...

Умут е на път да бъде обрязан, което кара Раян да се страхува за сина си, но разбира, че притесненията и са били напразни.По време на церемонията по обрязването на Умут, Миран моли Джихан да стане кръстник на Умут.

Лекарят, който е дошъл за обрязването пита кога ще започнат, а Миран му отговоря, че когато Раян разреши.

Раян притеснена пита дядо си, чичо си и баща си, дали да не се откажат, защото Умут е още малък. И тримата я уговарят, че трябва да го направят сега, докато е още малък.

Насух пита, кой е кръстникът, а Миран му отговоря, че заради притесненията на Раян е забравил и пита Джихан, дали е съгласен да стане той кръстник на сина ми, защото иска синът му да бъде силен като него. Дижахан е трогнат, че Миран го е избрал за тази важна роля в живота на сина му.

Притесненията на Раян се оказаха напразни, защото Умут не издава и звук.

Азизе посещава Фюсун, която все още не е заминала и ѝ казва да не се притеснява, че не е дошла да я убие, само защото е дала дума на семейството си.

-Аз дойдох, за да видя как се разплащаш за греховете си – добавя Азизе.

Азизе казва на Фюсун, че нейното наказание ще бъде, да вижда как Азра се грижи за нея, но никога няма да я обича като майка.

Шейда се обажда на Насух и му казва, че Азизе е дошла да разговаря с Фюсун.

Притеснен Насух придружен от Миран отиват в имението на Асланбей. Азизе ги вижда и ги пита, какво правят тук, а Миран ѝ отговаря като я пита, тя какво търси тук? Азизе му отговоря, че е искала да каже някой неща на Фюсун. Насух казва на Шейда да ходи да провери Фюсун. Миран припомня на баба си, че им е дала дума.

-Вие никога няма да ме приемете като Айше и това е моето наказание за всичко, което направих – казва Азизе и си тръгва сама от Асланбей.

Раян е изненадана да види Ярен в стаята на Умут при това гушнала бебето ѝ.

Раян взема Умут от ръцете на Ярен и ѝ казва да не идва без да я предупредила.

-Ти се изплаши, че мога да направя нещо на детето ли? Нали аз съм тази, която уби собственото си дете – казва Ярен.
-Това е твой грях и аз няма да те осъждам за постъпката ти – отвръща Раян….
Джихан казва на Хандан, че е толкова трогнат от постъпката на Миран, че е поискал той да стане кръстник на детето му, че е решил да му подари нещо, което не може да се купи с пари и това е часовникът, който му е подарил Хазар.

Хандан пита Джихан, дали да не купят още една жълтица, която Ярен да подари на Умут. Ярен чува разговора им и ги пита, дали ако подари на детето на Раян подарък, те ще забравят всичко и ще се държат с нея по-добре, което ядосва Хандан и ѝ заповядва да се качи в стаята си.

Джихан казва на Хандан, че те са виновни, че Ярен е станала такава, защото винаги са я прикривали и тя никога не е отговаряла за постъпките си.

Джихан е трогнат от поканата на Миран, прави 
безценен подарък на Умут.

Джихан е трогнат от поканата на Миран, прави безценен подарък на Умут.

На тържеството Махфуз подарява на Раян в чест празника на Умут, че офисът на фондацията е напълно възстановен след пожара и още от утре тя може да възобнови рабата си.

Хандан също дава подаръка си, но казва на Раян, че чичо ѝ има друг.

Джихан става и казва, че иска да подари часовникът, който брат му е купил, когато е бил на 14 години. Миран и Раян са трогнати…

Азизе подарява имението на Асланбей на Умут и казва на Раян, че ако го приеме ще бъде много щастлива.

-Всичко лошо започна, когато се отвори ватата на имението на Аслан и много се надявам, че сега я затварям и това ще положи началото само на хубави неща.
-Благодаря ти, бабо, ще бъде правилно ако го използваме за нуждите на фонда – казва Раян, а Азизе се съгласява с нея.

Ярен пита Шейда какво е подарила Азизе, а той и казва, че имението на Асланбей, много ядосва Ярен и тя направо полудява.

-Как може, тя да даде моето имение на Раян?! Не! Не може да бъде, аз съм господарката на имението на Асланбей! Имението на Асланбей е мое! – държи се като луда Ярен.
Сериалът „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ с премиера по DIEMA FAMILY

Вижте повече

Сериалът „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ с премиера по DIEMA FAMILY

Една от най-нашумелите и коментирани поредици през последните години – „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, ще направи своя дебют по DIEMA FAMILY на...

Азизе взема решение и напуска семейство Шадоглу.

Азизе решава да напусне Шадоглу, защото нейните близки никога няма да я приемат като Айше, а също така тя самата не може да си прости, че заради Азизе е починал сина на Айше.

Насух вижда бележката, която Азизе е оставила на масата:

„Сбогом, мое прекрасно семейство, към което аз не принадлежа. Простете ми“
Ярен полудява и решава да си отмъсти на Раян

Ярен полудява и решава да си отмъсти на Раян

Хандан среща Ярен на улицата и я пита, къде е тръгнала, а тя ѝ казва, че тази вечер всичко ще приключи.

-Пусни ме, мамо, защото никой не може да ме спре! – върви като зомбирана Ярен, а Хандан вижда, че зад гърба си, дъщеря ѝ крие пистолет.

Ярен се качва на терасата и крещи името на Раян, като насочва пистолета в нея. Джихан моли дъщеря си да хвърли пистолета.

-Ярен, хвърли пистолета, не ме ядосвай – казва Насух.
-Първо ще убия Раян, защото тя ми взе всичко. Първо ми взе моя любим, след това дядо, но това не ти стигна взе и моите родители, а сега и моето имение – крещи полудялата Ярен.
-Аз нищо не съм ти направила, но ти специално се опита да ми навредиш, Ярен – отговоря Раян.

Ярен си признава, че когато са отвлекли Умут тя е знаела къде е, но дори не си е помислила и да ѝ каже, защото е искала цял живот да страда, че е загубила детето си, но сега е размислила и ще бъде по-добре ако Умут живее без майка си.

Джихан се опитва да вразуми дъщеря си, но тя не иска да го чуе и стреля в баща си…

-Татко, струва ли си да защитаваш Раян?! – пита Ярен.
-Струва си, дъще, защото Раян остана добра, независимо от злините, които ѝ причинихме. Ярен, дъще, ние бяхме лошите – отговоря Джихан и се опитва да я доближи и вземе пистолета.

В същото време пристига полицията и обвинява Ярен в убийството на Харун. Раян е много изненадана да го разбере…

Какво ще направи Ярен, дали ще се предаде или самоубие, предстои да разберем.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...