Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.238 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран и Раян се връщат вкъщи и съобщават радостната новина на близките си. Научила новината, че Раян има шанс да се спаси, Дилшах не може да си намери място… Миран казва на майка си, че трябва да влезе в болница, за да се лекува. Дилшах обвинява за всичко Раян и я заплашва с пистолет, а Миран и казва, че ако убие Раян, ще убие и него. Вижте още какво ще се случи в еп.238 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 8 декември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 237 на турския сериал „Вятърничав“ Миран и Раян се приготвят да летят за клиника в Берлин, но преди заминаването Раян припада, а Азра казва на Миран, че е време и трябва да вземат най-трудното решение в живота си досега. Миран успява да убеди Раян, че трябва да прекъсне бременността си, за да не рискува живота си. Раян влиза в операционната, но неочаквано д-р Туран се обажда на Миран, за да му каже, че има малък шанс да спаси майката и бебето.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 238 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 8 декември 2021 по Diema Family.

  • Миран и Раян се връщат вкъщи и съобщават радостната новина на близките си.
  • Хандан е притеснена за Ярен, че може отново да си навлече проблеми.
  • Научила новината, че Раян има шанс да се спаси, Дилшах не може да си намери място…
  • Дилшах казва на Раян, че тя няма да се спаси, че детето и ще расте без нея и ще нарича Азра майко.
  • Миран казва на майка си, че трябва да влезе в болница, за да се лекува.
  • Дилшах обвинява за всичко Раян и я заплашва с пистолет, а Миран и казва, че ако убие Раян, ще убие и него.
„Вятърничав“, еп.239 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.239 (Diema Family) - какво ще се случи...

Раян и Миран тръгват за Истанбул, за да се срещнат с професор Туран. Зехра, Азра, Зайнеп и Фърат ги придружават. Хазар разбира, че Фюсун е виновна...

Миран и Раян се връщат вкъщи и съобщават радостната новина на близките си.

Миран и Раян се прибират щастливи вкъщи, където ги очакват техните близки и им съобщават радостната новина, че започват ново лечение, защото Раян има шанс да роди Умут и да остане жива.

Всички са много радостни, че чудото се е случило, но това обстоятелство никак не се харесва на някои хора: Джихан и Дилшах.

-На какво толкова се радват, рано сутринта – направо ме вбесяват – казва Джихан, който ги наблюдава от терасата на имението на Шадоглу.

Хандан идва и го пита, какво си говори сам, а той ѝ казва, че се ядосва, че са замъглили ума на Азат и са го отделили от тях, а той нито Раян е тровил, но явно това им е малко и сега са се събрали долу и се смеят. Хандан подкрепя Джихан и му казва, че те много бързо са забравили какво са им причинили Азизе и Миран.

-Погледни ги само, Хандан, ще полудея, те се държат като едно семейство, все едно нищо не е имало – сочи към тях Джихан.

Хандан е притеснена за Ярен, че може отново да си навлече проблеми.

Ярен се обажда на майка си и ѝ казва, че се чувства като у дома си, а Ханда я пита, как може да смята къщата на Фюсун за свои дом, а Ярен щастлива ѝ казва, че докато Фърат я защитава, Фюсун не може да и направи нищо!

Хандан се кара на дъщеря си, как може, бременна и да е хвърли око на женен мъж. Ярен се оправдава, че е искала да каже, че Фърат я защитава и пази, а Хандан ѝ отговоря, че само баща ѝ може да я пази и защитава, затова трябва да се държи на разстояние от Фърат.

Миран се обръща към Дилашах и я пита, защо нищо не е казала не се е ли зарадвала на новината. Дилшах му казва, че от вълнение и радост не знае какво да каже.

Хазар ги пита кога заминават за Истанбул, а Миран му отговоря, че още утре.

Зехра казва на Раян, че и тя ще дойде с тях в Истанбул, защото ако остане тук, ще се притеснява за нея, а децата ще остави на баща ѝ.

Научила новината, че Раян има шанс да се спаси, Дилшах не може да си намери място…

Как може да се случи това, тя всичко е планирала след като Раян умре, Миран трябва да се ожени за Азра и тя ще стане майка за Умут.

Дилшах си говори сама, че Раян, която толкова много прилича на Азизе трябва да умре и завинаги да си отиде от живота им.

Миран казва на баба си Азизе и дядо си Насух, че има молба към тях да се държат по-далече от Фюсун. Насух му казва да заминава спокоен с Раян за Истанбул и да се върнат тримата живи здрави, и да не се притеснява за тях.

-Аз, непременно ще накажа убийцата на детето ми, но не вие, а аз! – казва Миран.

Дилшах казва на Раян, че тя няма да се спаси, че детето и ще расте без нея и ще нарича Азра майко.

Раян си приготвя багажа, когато при нея в стаята идва Дилшах, а Раян я пита, дали има нужда от нещо, а Дилшах и казва, че от какво да има нужда, като тя не може на себе си да помогне, а тръгнала на нея.

Дилшах ѝ казва да не се радва, защото има мъничка вероятност, но да се настрои така, че след раждането, няма да има. Раян и казва, че е болна, а Дилшах отрича и ѝ казва, че като се роди Умут, тя ще бъде още по-добре.

-Умут, Азра, Миран и аз ще бъдем едно щастливо семейство – казва Дилшах, а Раян я хваща за ръката и гони от стаята.
-Докато ти бъдеш в Истанбул ще подготвя стаята за Азра и когато Миран се върне с Умут в тази стая ще го чака Азра – говори като обезумяла Дилшах.

Раян и казва да си затвори устата, защото тя се срамува заради нея, а Дилшах и казва, че ще умре и този ден, ще бъде празник за нея. В този момент към тях се приближава Миран.

-Мамо, какви го говориш?! -пита Миран.

Дилшах се опитва да се оправдае и му казва, че Раян го е провокирала. Миран прегръща майка си и ѝ казва, че тя има нужда от лечение.

-Какво лечение?! Аз съм добре – казва Дилшах.
-Не си мамо, лекарят ми се обажда, но заради всичко, което стана аз забравих. Затова, докато ние сме в Истанбул, ти ще си починеш в клиниката тук – отговоря Миран, а Дилшах го пита, дали ще я затворя, а Миран и казва, че не, а ще се лекува, за да се оправи.

Дилшах се опитва да се нахвърли на Раян, но Миран я спира: - Ти си поискала да ме затворят! Разбира се, ти си като Азизе! Лоша!

След което обвинява Миран, че и той е лош, защото Азизе го е отгледала и като луда бяга от двамата. Раян моли Миран да я настигне, за да не направи някой глупост със себе си.

Дилшах обвинява за всичко това Раян и я заплашва с пистолет, а Миран и казва, че ако убие Раян, ще убие и него.

Дилшах взема пистолета на един от охраната и го насочва към Раян. Миран застава пред Раян, за да защити. В този момент пристига Хазар и виждайки Дилшах с пистолет в ръце я пита какво прави? Дилшах го моли да и помогне, защото синът им иска да я вкара в болница, но отново обвинява, че Раян е виновна за всичко.

Миран застава пред майка си и ѝ казва да стреля, защото ако убие Раян, ще убие и него!

-Хазар, моля те спаси ме! Те ще ме затворят! – моли Дилшах, а Хазар взема пистолета от ръцете ѝ, като и казва, че той няма да го позволи.

Азра се среща с Фюсун и ѝ казва, че ако се опита да навреди на семейството ѝ, то тя ще превърне родната си дъщеря в най-големия си враг.

Фърат казва на Зайнеп радостната новина, че има вероятност Раян и бебето да се спасят, и той е решил и те да заминат с тях за Истанбул, а Зайнеп се съгласява.

Миран и Хазар придружават и оставят Дилшах в болница, за да се лекува.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...