Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.239 (Diema Family) - какво ще се случи...

1 коментар

Раян и Миран тръгват за Истанбул, за да се срещнат с професор Туран. Зехра, Азра, Зайнеп и Фърат ги придружават. Хазар разбира, че Фюсун е виновна за състоянието на Раян и отива да и потърси сметка. Фюсун се заканва да отнеме най-милото на Азизе. Вижте още какво ще се случи в еп.239 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 9 декември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 238 на турския сериал „Вятърничав“ Миран и Раян се връщат вкъщи и съобщават радостната новина на близките си. Научила новината, че Раян има шанс да се спаси, Дилшах не може да си намери място… Миран казва на майка си, че трябва да влезе в болница, за да се лекува. Дилшах обвинява за всичко Раян и я заплашва с пистолет, а Миран и казва, че ако убие Раян, ще убие и него.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 239 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 9 декември 2021 по Diema Family.

  • Раян и Миран тръгват за Истанбул, за да се срещнат с професор Туран. Зехра, Азра, Зайнеп и Фърат ги придружават.
  • Миран тъгува по Дилшах, но тази, която помни от детството си.
  • Вечерта преди заминаването за Истанбул, Зехра и Хазар все едно се сбогуват един с друг.
  • Хазар разбира, че Фюсун е виновна за състоянието на Раян и отива да и потърси сметка, но там се среща с майка си, която е дошла да предупреди Фюсун да стои далече от Азра.
  • Заради молбите на Азизе, Хазар се отказва да убие Фюсун.
  • Фюсун се заканва да отнеме най-милото на Азизе.
„Вятърничав“, еп.240 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.240 (Diema Family) - какво ще се случи...

Зехра е притеснена за Раян, защото сънува, че някой умира в имението на Шадоглу. Проф. Туран обнадеждава Миран и Раян, но им казва, че животът на...

Раян и Миран тръгват за Истанбул, за да се срещнат с професор Туран. Зехра, Азра, Зайнеп и Фърат ги придружават.

Раян обнадеждена приготвя багажа си и този на бебето и казва на неродения си син, че те ще спечелят… и ще се върнат заедно!

Миран се връща от болницата, където с баща му оставиха Дилшах да се лекува, а Миран споделя на Раян, че много му липсва, онази Дилшах от детството и се чуди, къде е заминала и къде е неговата майка?!

-Раян, животът ли я докара до това състояние или Дилшах, която аз помня е била само детско въображение? Знаеш ли, колко много ми липсва мама, тази, когато бях малък….

Раян го успокоява, че майка му ще се оправи.

Вечерта преди заминаването за Истанбул, Зехра и Хазар все едно се сбогуват един с друг.

Хазар казва на Зехра, че трябва да каже на Махфуз за състоянието на Раян, че заминава, защото той се притеснява за нея. Зехра му казва, че Раян има само един баща и това не е Махфуз, а той.

Зехра пита Хазар, дали съжалява, че не е с Дилшах, а той и отговоря, че Дилашах е неговата първа любов, но ако има още един живот, иска и него да го изживее със Зехра, защото много я обича. Зехра също му признава, че много го обича…

Сутринта цялото семейство се събира, за да изпрати Миран и Раян, а те ги наблюдават от терасата, а Раян казва на Миран да погледне колко хубаво семейство са станали, а Миран допълва, кой може да каже, че тези хора са били врагове?!

Пристигат Фърат, Зайнеп и Есма, а Фърат казва, че идват с тях за поддръжка и подкрепа на Раян и Миран, а Раян е много доволна, че и те ще дойдат с тях. Насух им казва да тръгват, за да не закъснеят за полета, а Хазар ги спира, защото има още време, а Зехра го гледа въпросително.

В този момент идва Махфуз и прегръщайки Раян я пита, че са щели да заминат без да му кажат, а тя му се извинява, че заради суетенето са забравили…

-И Асие нищо не ми каза, ако не беше Хазар, аз нямаше да знам – казва Махфуз.
-Не се нервирай на Асие, защото аз и казах, да не ти казва, за да не се притесняваш – отговоря Раян.

Азра казва на леля си Азизе, че се страхува от Фюсун, защото тя и казала, че ако не отиде да живее при нея някой от семейството и ще пострада. Азизе казва на Азра да не се притеснява и да бъде до Миран и Раян, а тя ще се разбере с Фюсун.

Хазар разбира, че Фюсун е виновна за състоянието на Раян и отива  да и потърси сметка.

Хазар разбира, че Фюсун е виновна за състоянието на Раян и отива да и потърси сметка.

Хазар без да иска чува разговор между Хандан и Джихан, и разбира, че Фюсун се е опитала да отрови Раян и заради нея, тя е в това състояние.

Азизе отива при Фюсун и я пита, защо е казала на Азра, че насила ще я накара да живее при нея. Фюсун и отговоря, че това са нещо, които касаят нея и дъщеря и, коя е тя, че да я пита.

-Аз съм тази, която я взе и отгледа, когато ти я заряза при баща и. Да не си посмяла, да докоснеш Азра!

В този момент ядосан с пистолет в ръка идва Хазар и казва на Фюсун, че знае, че всичко, което се е случило с децата му е по нейна вина и да си каже молитвата, преди да я убие. Азизе моли сина си да не го прави, но вижда, че Хазар е непреклонен и взема пистолета на охраната на имението, който Хазар хвърли при влизане и го насочва във Фюсун.

-Хазар, ако не оставиш пистолета, аз ще убия Фюсун - казва Азизе.

Хазар мисли няколко минути и сваля пистолета, и ядосан си тръгва.

В същото време Ярен докладва на баща си, какво става в имението на Асланбей, и Джихан звъни на брат си, а Хазар му казва, че идва да се видят.

Фюсун е бясна, защото след всичко, което е направила Азизе, Хазар я е признал и докато тя е страдала по сина и дъщеря си, те са станали семейство… И се заканва да отнеме най-милото на Азизе.

Миран, Раян и компания са в Истанбул, а Миран толкова много глези Раян, че някой може да си помисли, че те са пристигнали на меден месец . шегува се Раян.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...