Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.237 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран и Раян се приготвят да летят за клиника в Берлин, но преди заминаването Раян припада, а Азра казва на Миран, че е време и трябва да вземат най-трудното решение в живота си досега. Миран успява да убеди Раян, че трябва да прекъсне бременността си, за да не рискува живота си. Раян влиза в операционната, но неочаквано д-р Туран се обажда на Миран, за да му каже, че има малък шанс да спаси майката и бебето. Но дали няма да бъде късно? Вижте още какво ще се случи в еп.237 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 7 декември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 236 на турския сериал „Вятърничав“ Мечтата на Насух се сбъдна, след като Хазар прие Азизе, цялото семейство е заедно, но на Джихан, това въобще не му харесва. Фюсун разбира, че ще изгуби отново дъщеря си и за да отклони вниманието от себе си, подпалва фондацията на Миран и Раян. Всички обвиняват, че Джихан е подпалил фондацията, а Джихан не може да повярва, че единственият човек, който вярва, че той не е запалил пожара е Азизе . Миран обещава на Раян, че няма да си отмъщава на Джихан.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 237на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 7 декември 2021 по Diema Family.

  • Миран и Раян се приготвят да летят за клиника в Берлин, но преди заминаването Раян припада, а Азра казва на Миран, че е време и трябва да вземат най-трудното решение в живота си досега.
  • Миран успява да убеди Раян, че трябва да прекъсне бременността си, за да не рискува живота си.
  • Раян влиза в операционната, но неочаквано д-р Туран се обажда на Миран, за да му каже, че има малък шанс да спаси майката и бебето. Но дали няма да бъде късно?

„Вятърничав“, еп.238 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.238 (Diema Family) - какво ще се случи...

Миран и Раян се връщат вкъщи и съобщават радостната новина на близките си. Научила новината, че Раян има шанс да се спаси, Дилшах не може да...

Миран и Раян се приготвят да летят за клиника в Берлин, но преди заминаването Раян припада, а Азра казва на Миран, че е време и трябва да вземат най-трудното решение в живота си досега.

Миран казва на Раян, че е намерил клиника в Берлин, където ще се опитат да им помогнат, а Раян притеснена го пита, ами ако лекарите кажат същото, което вече знаят, че няма надежда.

-Тогава, ако трябва ще обърнем целия свят, но ще намерим тази надежда, а след това ще се върнем обратно заедно – ти, аз и нашият син. Аз няма да се откажа никога от теб! – казва Миран

Миран казва на Раян, че трябва да тръгват, защото полета им е след час. Миран вижда, че Раян не е добре, но тя му казва, че и е прилошало, защото синът им не е спокоен.

На двора Хазар моли Зехра да се успокои, а Зехра му казва, че е много притеснена за дъщеря си, защото няма да вижда Раян и не знае как ще издържи. Хазар и казва, че много пъти са говорили, че трябва да са силни, но Зехра му отговаря, че нейното сърце няма да се успокои докато те не се върнат с внука им.

Раян слиза с Миран по стълбите на дома им, а той и предлага да поседнат, но тя, за да не притеснява близките си му казва, че ще пие вода и ще ѝ премине… но Раян припада.

Азра се опитва да ѝ помогне, но Раян не реагира и тя им казва, че бързо трябва да я закарат в болницата.

В болницата Раян идва на себе си и пита Азра къде е Миран, а тя ѝ казва, че я чака отвънка. Раян я моли да го повика. Азра излиза да повика Миран и му казва, че им остава все по-малко време и трябва да вземат решение, защото състоянието на Раян се влошава с всеки ден, а сега е много рисковано за Раян да се качи на самолет.

-Миран, трябва да я убедиш…. Вашето бебе…. Трябва сега… – трудно е на Азра да каже Миран за ужасното решение, което трябва да вземат.
Миран успява да убеди Раян, че трябва да прекъсне бременността си, за да не рискува живота си.

Миран успява да убеди Раян, че трябва да прекъсне бременността си, за да не рискува живота си.

Миран влиза при Раян и я пита как, а тя му казва, че е по-добре и го пита, дали е говорил с Азра, дали да си тръгват? Миран и казва, че ще си ходят но…

-Какво но, Миран? Ти с толкова много болници говори, каза, че всичко си уредил и ще летим?!
-Май, няма да може да излетим, Раян – казва Миран, а Раян го пита, как така няма да могат, нали всичко е уредил?! Той ѝ отговоря, че всичко е уредил, но те има много малко време, защото Азра е казала, че положението ѝ е доста сериозно и много рисковано е да се качи на самолет.
-Ако ние не се откажем от сина си…
-Ти ми даде дума! Обеща ни, че ще ни спасиш и ще се върнем тримата вкъщи!
-Не се получи, Раян! Нито времето, нито парите ще ни помогнат да решим този проблем, ако имах малка надежда, щях да дам всичко, което имам.
-Миран, ти какво ми предлагаш, да убием сина си ли? Аз не искам това и няма да се откажа от него!
-Раян, ти си моята единствена надежда и ти знаеш това? Ти ще избереш нашия син, но с това ти ще отнемеш и моята единствена надежда! Моля те не ме оставяй! Докато имаме все още време, да се сбогуваме с нашия син!
-Знам, че нямам шанс, но ако се откажа от Умут, никога повече няма да стана майка, няма да имаме деца…

Миран и казва, че може да нямат собствени деца, но ще имат много деца, които ще обичат като собствени. Може да осиновят някое бебе и да му подарят нов живот. Може да загубят своя Умут, но в замяна да намерят надежда и утеха в друго детенце. Зад всички тези техни страхове, стои едно дете, което е протегнало към тях ръка.

Миран и Раян излизат от болничната стая, а Азра ги пита, дали са могли да вземат решение, а Миран кима с глава, а след това с треперещ глас казва, че са готови.

Азра казва на Раян, че тогава тя трябва да дойде с нея, а Раян плачейки и все още държейки ръката на Миран тръгва с Азра. Миран я дърпа към себе си и целува, а след това застава на колене и моли сина си да му прости, че не може да ги спаси двамата заедно.

-Синко, не си мисли, че съм се отказал от теб, но не можах да се откажа от майка ти!

А след това признава на Раян, че я обича и няма нищо по-важно от нея на този свят за него! Само ако можеше да ги спаси, но не е могъл да го направи…. Плаче и се обвинява Миран, а Раян му казва, че ако е имало и мъничко надежда, той е щял да го направи и е щял да ги спаси…

Разплакана Раян тръгва с Азра, а Миран съсипан от мъка гледа след тях и се държи за сърцето.

В операционната Раян се прощава със сина, а отвънка Миран не може да си намери място от мъка…

Раян влиза в операционната и неочаквано д-р Туран се обажда на 
Миран, за да му каже, че има малък шанс да спаси майката и бебето. Но 
дали няма да...

Раян влиза в операционната и неочаквано д-р Туран се обажда на Миран, за да му каже, че има малък шанс да спаси майката и бебето. Но дали няма да бъде късно?

Миран вижда, че го търси доктор Туран, но Миран не му вдига, защото е закъснял, но той му изпраща съобщение, че има малка надежда и трябва да се чуят… Миран му се обажда веднага и тича като луд към операционната, но вижда Азра и Раян да плачат, а той ги пита, дали всичко е свършило и започва да плаче и ядосва, че всичко е свършило….

-Раян, аз не успях и не знам, как ще те помоля да ми простиш, за всичко, което те накарах да преживееш…. – горчиво съжалява Миран.
-Миран, ти ми прости, аз не можах да направя това…
-Какво означава това, че не си могла да го направиш?

Раян му казва, че не е могла да убие техния син. Очите на Миран светват от радост, че синът им е още жив и гали Раян по корема да се увери, че тя не го лъже, а Раян му казва, че ако иска да вика, да крещи, но тя не може да се откаже от Умут и той повече никога… Миран я прекъсва, като я целува и прегръща като полудял…

-Раян, надежда има! – казва Миран, а Раян го моли да му каже какво става, а той ѝ казва, че бог е изпратил чудо на момичето, което вярва в чудеса.
-Д-р Туран ми позвъни и казва, че има малка надежда да ви спаси и двамата – казва Миран, а Раян не може да повярва и щастлива го прегръща.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...