Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.236 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мечтата на Насух се сбъдна, след като Хазар прие Азизе, цялото семейство е заедно, но на Джихан, това въобще не му харесва. Фюсун разбира, че ще изгуби отново дъщеря си и за да отклони вниманието от себе си, подпалва фондацията на Миран и Раян. Всички обвиняват, че Джихан е подпалил фондацията, а Джихан не може да повярва, че единственият човек, който вярва, че той не е запалил пожара е Азизе . Миран обещава на Раян, че няма да си отмъщава на Джихан. Вижте още какво ще се случи в еп.236 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 6 декември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 235 на турския сериал „Вятърничав“ Миран използва връзките си, за да открие лекаря, който може да спаси Раян и кара Азра да направи избор. Азра казва на Фюсун, че не иска да има майка като нея. Хазар прощава и приема Азизе за своя майка.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 236 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 6 декември 2021 по Diema Family.

 • Мечтата на Насух се сбъдна, след като Хазар прие Азизе, цялото семейство е заедно, но на Джихан, това въобще не му харесва.
 • Хазар се опитва да обсъди с брат си това, но желанието на Джихан за отмъщение е по-силно от всичко.
 • След срещата с доктор Туран, Миран не знае как да каже на Раян, че единственият начин, тя да остане жива е като направи аборт.
 • Фюсун разбира, че ще изгуби отново дъщеря си и за да отклони вниманието от себе си, подпалва фондацията на Миран и Раян.
 • Всички обвиняват, че Джихан е подпалил фондацията, а Джихан не може да повярва, че единственият човек, който вярва, че той не е запалил пожара е Азизе .
 • Миран обещава на Раян, че няма да си отмъщава на Джихан.
 • Азизе е уверена, че фондацията не е подпалена от Джихан, но не казва на Хазар и Насух, че подозира Фюсун.
 • Джихан казва на Фюсун да не се мъчи напразно, защото той е сигурен, че тя е запалила фондацията.
 • Махфуз казва на Раян, че иска да плати всички разходи по възстановяването на фондацията от пожара.
 • Фюсун си мисли, че докато Джихан и Миран се карат, тя ще може отново да спечели дъщеря си, защото тя е невинна и Азра трябва да и прости, но дали така мисли Азра?

„Вятърничав“, еп.237 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.237 (Diema Family) - какво ще се случи...

Миран и Раян се приготвят да летят за клиника в Берлин, но преди заминаването Раян припада, а Азра казва на Миран, че е време и трябва...

Мечтата на Насух се сбъдна, след като Хазар прие Азизе, цялото семейство е заедно, но на Джихан, това въобще не му харесва.

Насух е радостен, че най-накрая Хазар прие майка си и я доведе в Шадоглу, но пристига Джихан и на него, това въобще не му харесва.

Той казва на баща си, че нищо няма да забрави, нито змията Азизе, нито Миран, който е отгледала – той няма да се примири, докато тя не се разплати за това, което е направила и всички съвсем скоро ще го видят.

Раян се притеснява, че Миран все още не се прибрал, а и не може да се свърже с него. Азизе идва при Раян, прегръща я и започва да плаче. Раян я моли да не го прави, защото ако тя не бъде силна, то кой ще бъде?!

-Аз Азизе, която като ходеше, караше земята да трепери, няма да падне и няма да позволи децата ѝ също да паднат!

Азизе дава кураж на Раян като ѝ казва, че толкова добро е направила и не може да не прегърне сина си, затова тя е сигурна, че така ще бъде!

Всички се събират на вечеря в дома на Миран и Раян, а Раян продължава да се притеснява, че не може да се свърже с Миран. Насух и казва да не се притеснява, защото е голям човек и скоро ще се върне, а сега да вечерят, защото той отдавна е мечтаел да се съберат всички на една маса.

Миран се връща и казва на Раян, че не е видял кога батерията на телефона му е свършила…. Раян казва на Миран, че изглежда притеснен и го пита, какво го тревожи, а той ѝ казва, че е уморен, затова явно изглежда така, но за него е важно, че тя е усмихната, а тя му отговоря, че е щастлива, защото цялото семейство се е събрало.

Хазар се опитва да обсъди с брат си това, но желанието на Джихан за отмъщение е по-силно от всичко.

Джихан озлобен разказва на Хандан, че преди е имал брат, но сега Миран и Азизе и него са уловили в мрежите си.

-Тя му е майка, разбира се, че това не можеше да продължава вечно – казва му Хандан.
-Каква майка, гледай само, аз ти казвам, че всичко това прави Миран – отвръща Джихан.

Хандан пита мъжа си, дали не се е уморил, защото, заради тази негова омраза са изгубили сина си, но поне Ярен да защитят и да остави тази ненавист, нека Миран и Азизе да правят каквото си искат…, да помисли за Ярен и да не върши глупости.

Идва Хазар и моли брат си, да се поразходят и да поговорят, но Джихан му казва, че ако е за Миран и Азизе, не иска да разговаря на тази тема. Хазар му казва, че иска да му разкаже, нещо което не знае, а Джихан му казва, че Миран му е син, а Азизе майка, но на него те са му врагове и няма да умре докато не ги накара да си платят, за това, което са му направили.

След срещата с доктор Туран, Миран не знае как да каже на Раян, че единственият начин, тя да остане жива е като направи аборт и късно вечерта прегръщайки я и със сълзи на очи и го казва. Раян го отблъсква от себе си и му припомня, че той и е обещал, че трябва да направи всичко, за да може синът им да бъде с тях.

Миран и отговоря, че е готов да даде живота си, за да може синът им да живее, но нейният живот не може!

-Това не е аборт, а убийство, Миран! Защо не може да кажеш истината! Нима ние не опазихме любовта си от враждата, която бушуваше около нас?! Ние го направихме, но не разбирам, защо ти се отказваш от сина ни! Ако се хванем за ръце, можем да тръгнем и срещу смъртта! Аз вярвам, че ти ще намериш начин!
Фюсун разбира, че ще изгуби отново дъщеря си и за да го предотврати 
или по-точно отмъсти, за да изпокара Джихан и Миран, подпалва фондацията
 на Ми...

Фюсун разбира, че ще изгуби отново дъщеря си и за да го предотврати или по-точно отмъсти, за да изпокара Джихан и Миран, подпалва фондацията на Миран и Раян.

Асие казва на Миран, че фондацията гори… Раян му казва, да вървят, а Миран ѝ казва, да се успокои, защото сигурно е нещо малко и я моли да остане със сина му вкъщи, а той ще отиде да види какво се е случило.

Всички без Раян са пред офиса на фондацията, която е изпепелена от пожара до основи.

Полицията им казва, че пожарът е запален умишлено и дали подозират някой?! Хазар и Миран веднага се сещат за Джихан, който иска да си отмъсти, но не казват нищо на полицията.

Всички обвиняват, че Джихан е подпалил фондацията, а Джихан не може 
да повярва, че единственият човек, който вярва, че той не е запалил 
пожара е...

Всички обвиняват, че Джихан е подпалил фондацията, а Джихан не може да повярва, че единственият човек, който вярва, че той не е запалил пожара е Азизе .

Миран отива и обвинява Джихан, сбиват се, а Насух и Хазар ги разтървават. Джихан казва, че той не го е направил, защото не е страхливец и ако е бил той е щял да бъде там, но Насух и Миран не му вярват, но Азизе им казва, че трябва да изслушат Джихан…

Джихан се ядосва, че те го обвиняват, а само Азизе иска да го чуе!

Миран обещава на Раян, че няма да си отмъщава на Джихан.

Миран обещава на Раян, че няма да си отмъщава на Джихан.

Миран казва на Раян, че му иде да убие Джихан, защото те толкова са се старали, заради децата, а той превърнал всичко в пепел. Раян го пита, ами ако наистина Джихан не е подпалил фондацията, защото доколкото познава чичо си, той ще си признае.

-Ти имаш добро сърце, Раян, но Джихан ще отговоря за строенето!

Раян го пита какво ще направи, а Миран се заканва, че всички ще видят. Раян се ядосва на Миран и му казва, че те имат по-страшен враг и от Джихан, и от Фюсун, защото тя води борба, мислейки си за своя живот или за този на сина им.

-Миран ти не можеш да бъдеш като тях, не може да искаш да отмъщаваш! Спри се, заради мен и сина ни!

Миран се извинява на Раян и я успокоява, че нещото, което ще направи е да се опита да спаси нея, и сина им….

Азизе е уверена, че фондацията не е подпалена от Джихан, но не казва на Хазар и Насух, че подозира Фюсун.

Джихан казва на Фюсун да не се мъчи напразно, защото той е сигурен, че тя е запалила фондацията.

-Синко, защо да го правя, защо да привличам вниманието на Миран върху себе си? – пита Фюсун.
-Ти знаеше, че те ще обвинят мен за пожара, но ти промени целта си!
-Моята цел си ти, Джихан Шадаглу и много тъжно, когато човек няма семейство, което да се застъпи за него!

Фюсун си мисли, че докато Джихан и Миран се карат, тя ще може отново да спечели дъщеря си, защото тя е невинна и Азра трябва да и прости!

Фърат и Зайнеп отиват да подкрепят Миран и Раян, а Зайнеп казва на Раян да не се притеснява, защото те ще построят друг по хубав дом за фондацията, а Фърат я подкрепя и казва на Миран, че може да разчита на него. Миран го прегръща и му казва, че знае…

Дилшах пред всички се прави на загрижена, че фондацията е изгорял и пита Раян, дали може да направи нещо за нея, а Раян дистанцирана ѝ казва, че няма какво… Азизе забелязва напрежението между свекърва и снаха….

Махфуз казва на Раян, че иска да плати всички разходи по възстановяването на фондацията от пожара.

Махфуз казва на Раян, че иска да плати всички разходи по възстановяването на фондацията от пожара.

Раян разпитва баща си за баба си, неговата майка, къде се родил, живял има ли, братя и сестри. Махфуз казва на Раян, че тя много прилича на майка му, която винаги като нея се е усмихвала!

Фюсун отива при Азра, за да я накара да прости, но тя и казва, че не иска да има нищо общо с жената, която е отровила Раян и убила детето, а също така знае, че тя е запалила и фондацията. Фюсун започва да се оправдава, но Азра и показва раната от изгаряне на ръката на един от хората ѝ.

Азра е категорична, че не иска да има нищо общо с жена, като нея.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...