Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.235 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран използва връзките си, за да открие лекаря, който може да спаси Раян и кара Азра да направи избор. Азра казва на Фюсун, че не иска да има майка като нея. Хазар прощава и приема Азизе за своя майка. Вижте още какво ще се случи в еп.235 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 3 декември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 234 на турския сериал „Вятърничав“ Миран е на ръба на отчаянието и в този труден момент решава да отиде при баба си Азизе. Шукран разбира, че Дилшах иска да си отмъсти на Раян и се опитва да я спре. Азра казва на Миран и Раян, че има лекар, който може да им помогне, но никой не знае къде се намира в момента. Хазар иска да знае, защо Миран е отишъл при Азизе и той е принуден да му каже истината за Раян.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 235 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 3 декември 2021 по Diema Family.

 • Миран използва връзките си, за да открие лекаря, който може да спаси Раян
 • Миран казва на Азра, че трябва да направи избор.
 • Фърат дава на Ярен телефон и ѝ казва, че може да се вижда с родителите си.
 • Фърат успокоява Зайнеп, че между него и Ярен не е имало нищо.
 • Миран моли Раян да не го оставя в този свят, в който не знае как да живее без нея. Раян му отвръща, че нали знае, че тя вярва в чудеса и вярва, че нейният Миран ще ѝ го донесе
 • Азра казва на Фюсун, че не иска да има майка като нея
 • Хазар прощава и приема Азизе за своя майка.
 • Шукран се връща на село, но дава на Раян амулета си, който да пази нея и бебето.
 • Хазар изненадва баща си и Раян като води Азизе в Шадоглу.
 • На Миран се обаждат, че са открили доктора и той тръгва да говори с него, за да го помоли да спаси Раян…
„Вятърничав“, еп.236 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.236 (Diema Family) - какво ще се случи...

Мечтата на Насух се сбъдна, след като Хазар прие Азизе, цялото семейство е заедно, но на Джихан, това въобще не му харесва. Фюсун разбира, че ще...

Хазар е шокиран от новината, която Миран беше принуден да му каже, че дъщеря му може да умре при раждането и отива при Раян и я пита, как е могла да не каже на баща си. Хазар прегръща дъщеря си и ѝ казва да не е посмяла да си мисли лоши неща, защото той няма да позволи да ѝ се случи нещо лошо. Хазар е ядосан, защо лошите неща, които се случват на децата му нямат край. Раян казва на баща си, че се е научила от него да не се вайка и да се надява, че ще се случи нещо хубаво…

-Хазар, какво отново ни сполетя – плачейки пита Зехра и отива, и прегръща и тя Раян. Хазар им казва да не се притесняват, всичко ще се оправи и мине…

Миран използва връзките си, за да открие лекаря, който може да спаси Раян

Миран казва на Азра, че е говорил с познатите си в полицията и те са му обещали да потърсят доктор Туран.

-Миран, проблемът няма да се реши с това, че ще го открием. Д-р Туран, след онзи случай, макар и да е доказа, че е невинен, но за това, че репутацията му пострада, той напълно се е отказа от професията...

Миран казва, че за това ще мислят, когато го намерят и я моли, докато не доведе лекаря, да не казва нищо на Раян, защото не иска да и дава напразни надежди… Телефонът на Азра звъни и Миран вижда, че я търси Фюсун и я пита, дали все още се вижда с тази жена?

Миран казва на Азра, че трябва да направи избор.

-Азра, виж, трябва да избереш! Аз не мога да ти кажа да не я виждаш, но няма да позволя на близките си, да се срещат с жената, която е уби детето ми и доведе моята Раян в състояние между живата и смъртта.

Азра му отговоря, че е прав и тя нищо не може да каже.

Дилшах подслушва разговора им и си казва, че се е избавила от Фюсун и сега остава да се отърве и от Раян.

Фърат дава на Ярен телефон и ѝ казва, че може да се вижда с родителите си.

На вечеря Фърат връща телефона на Ярен и ѝ казва, че ако иска може да вижда родителите си и за това няма нужда от ничие разрешение, защото това е нейно право. Фюсун се храни и се прави, че това не я интересува.

Ярен благодари на Фърат и му казва, че родителите ѝ много и липсват и още сега ще ходи да се види с тях.

-Хубаво е, че се върна – казва Ярен, но се поправя и казва, че е хубаво, че са се върнали… и отива да се обади на родителите си.

Фърат успокоява Зайнеп, че между него и Ярен не е имало нищо.

Фърат и Зайнеп се прибират в стаята си, а Фърат пита Зайнеп защо му е сърдита, и ако е заради Ярен, то тя трябва да знае, че между тях не е имало нищо…, а е дал на Ярен телефон, защото той просто иска да я защити от Фюсун.

Миран моли Раян да не го оставя в този свят, в който не знае как да 
живее без нея. Раян му отвръща, че нали знае, че тя вярва в чудеса и  
вярва,...

Миран моли Раян да не го оставя в този свят, в който не знае как да живее без нея. Раян му отвръща, че нали знае, че тя вярва в чудеса и вярва, че нейният Миран ще ѝ го донесе, а Миран и казва, че тя никога не го е оставяла, затова и сега вярв

Азра казва на Фюсун, че не иска да има майка като нея

Азра отива при Фюсун, а тя я пита, че от вчера се опитва да се свърже с нея какво се е случило, а Азра ѝ казва, че заради нейните действия не може да спи!

-Дъще!

-Не ме наричай така, аз знам всичко, което си направила, но не знам как да живея с този срам! Миран ме помоли да реша: или убийцата или те? Ти, знаеш ли, че за втори път остави без майка, но трети няма да има, затова да не си посмяла да заставаш пред мен! Аз не искам да имам майка като теб! – казва Азра и ядосана си тръгва.

Фюсун казва на доверения си човек да събере хората, за да покаже на Миран и Джихан, какво означава да настройват хората против нея!

Хазар прощава и приема Азизе за своя майка.

Азизе тръгва да излиза, а Есма я изпраща, когато двете виждат пред вратата Хазар.

-Хазар, синко – изненадана е Азизе

Азизе казва на сина си, че знае, че е дошъл при нея, заради Раян… Хазар мълчи, а Азизе му казва, че ако иска ще седят и ще си мълчат, но ако иска може и да ѝ каже всичко, което си мисли, но тя не може да го гледа как страда.

-Всичко, което преживях в този живот го определях като лошо и хубаво, на едната страна слагах и пазех само хубавото, а на другата лошото, ти беше на лошата страна, а аз добавих към нея и моята омраза към теб, и тя стане невъобразимо тежка за мен. Но днес разбрах, че на другата страна стоят моите деца, моята дъщеря… Да! аз дойдох тук, заради Раян, но сега си мисля, че ако стана и те хвана за шията и ти кажа, това което исках да ти кажа, какво ще промени това?! Дали можем да върнем времето назад, дали може да се отърве сърцето ми от тежкото бреме? На устата ми е само едно, ще се успокои ли сърцето на Шадоглу? Моят език ще ти каже мамо, но дали сърцето ми ще иска да ти го каже? Но аз ще опитам, заради дъщеря си! Ще се опитам да ти простя и да гледам на теб, не като на Азизе Асланбей, а като своята майка Айше.

Азизе сяда до Хазар и милвайки го по главата му казва, че тя вярва в чудеса и Раян и той ще се излекуват… и ще се появи тяхното чудо Умут.

Шукран се връща на село, но дава на Раян амулета си, който да пази нея и бебето.

Шукран се връща на село, но дава на Раян амулета си, който да пази нея и бебето.

Шукран казва на Азра и Раян, че си отива на село, защото там се чувства по-спокойно. Шукран сваля амулета си, който много години я е пазил и от който тя вече няма нужда, и го дава на Раян, за да закриля нея и Умут.

Хазар изненадва баща си и Раян като води Азизе в Шадоглу.

-Хазар синко, как… - пита Насух, а Хазар прегръща дъщеря и му отговоря, че желанията на ангелите се изпълняват.
-Благодаря ти, татко! – щастлива е Раян.

Насух се моли, господ да запази техният ангел, а Хазар казва, че ако трябва господ да вземе неговия живот, но да запази този на дъщеря му, а Раян се ядосва и му казва да не говори така.

На Миран се обаждат, че са открили доктора и той тръгва да говори с него, за да го помоли да спаси Раян…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...