Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.234 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран е на ръба на отчаянието и в този труден момент решава да отиде при баба си Азизе. Шукран разбира, че Дилшах иска да си отмъсти на Раян и се опитва да я спре. Азра казва на Миран и Раян, че има лекар, който може да им помогне, но никой не знае къде се намира в момента. Хазар иска да знае, защо Миран е отишъл при Азизе и той е принуден да му каже истината. Вижте още какво ще се случи в еп.234 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 2 декември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 233 на турския сериал „Вятърничав“ Джихан прави така, че Миран да разбере, че Фюсун е виновна за аборта на Раян, при който тя загуби едно от бебета си. Миран иска да убие Фюсун, а Реян, за да го спре, решава да му признае истината. Миран е решен да спаси Раян и детето си на всяка цена.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 234 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 2 декември 2021 по Diema Family.

  • Миран е на ръба на отчаянието и в този труден момент решава да отиде при баба си Азизе. Защото помни много добре думите, които тя му е казала, когато е бил малък, че когато го е страх да отиде при нея и тя ще прогони неговите страхове. Затова неговите страхове, когато е бил до нея винаги са изчезвали, а сега е точно такъв момент за него в живота му.
  • Шукран разбира, че Дилшах иска да си отмъсти на Раян и се опитва да я спре.
  • Фърат казва на Зайнеп, че ще отиде да говори с Миран, за да разбере какво става с брат му, защото те много са се отчуждили.
  • Ярен, уж случайно казва на Зайнеп, че с Фърат са имали връзка.
  • Азра казва на Миран и Раян, че има лекар, който може да им помогне, но никой не знае къде е в момента
  • Хазар иска да знае, защо Миран е отишъл при Азизе и той е принуден да му каже истината.
  • Фюсун прави предложение на Джихан, но той не го приема.

Текст от potv.bg
„Вятърничав“, еп.235 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.235 (Diema Family) - какво ще се случи...

Миран използва връзките си, за да открие лекаря, който може да спаси Раян и кара Азра да направи избор. Азра казва на Фюсун, че не иска...

Азра се обажда на Миран, за да му се извини, че не му е казала истината за Раян, и че имено нейната майка Фюсун, която се опитала да отрови Раян е станала причина за това. (Миран знае, че Фюсун е виновна за загубата на едно от бебетата, но не, и че заради направеното от Фюсун, Раян може да умре) Миран е изненадан да го чуе и ядосан казва, че ще отиде да убие Фюсун, а Азра го моли да не го прави.

Ядосан Миран отива при Фюсун и прави опит да я убие, но благодарение на Фърат, който го моли да не го прави и думата, която даде на Раян, Миран не го прави, а стреля във въздуха.

Фюсун иска да се оправдае пред Фърат, но той и казва, че знае истината, но не е казал нищо, защото не иска брат му да си съсипва живота, заради нея.

Текст от potv.bg
Миран е на ръба на отчаянието и в този труден момент решава да отиде
 при баба си Азизе. Защото помни много добре думите, които тя му е 
казала, ког...

Миран е на ръба на отчаянието и в този труден момент решава да отиде при баба си Азизе. Защото помни много добре думите, които тя му е казала, когато е бил малък, че когато го е страх да отиде при нея и тя ще прогони неговите страхове. Затова не

Миран отива в дома на баба си, а Азизе се много радва като го вижда и силно прегръща. Миран моли баба си, да направи така, че да се измъкне от този ад, в който е попаднал и всичко да бъде като преди. Защото той не може да живее без любимата си Раян и ако тя си отиде от този свят, неговият животът също ще приключи. Азизе дава кураж на Миран и му казва, че и преди е преживял същият ад и най-добре знае, как да излезе от него и този път отново ще го направи, но не заради безсмисленото отмъщение, а заради любовта си и детето си. Миран казва на баба си, че от онзи ад се е спасил благодарение на Раян, но ако нея я няма…. Азизе му казва, че отново ще го направи с Раян, заради детето си! Заедно ще го направят, но този път баба му ще бъде до него и телом и духом.

В същото време Хазар притеснен за сина си, тръгва след него и не може да повярва, когато го вижда да се прегръща с Азизе.

Сутринта Есма пита Азизе, защо не е спала, а тя и казва, че цяла нощ се е карала на себе си, защо още на времето не е убила Фюсун, а я оставила да живее… и сега Раян е нямало да преживява това…

Есма ѝ казва, че тя не е знаела, че така ще стане, но сега не трябва да прави нищо, което ще разочарова децата ѝ. Азизе и казва, че тя ще почака Раян да се оправи….

Сутринта Миран казва на Раян, че е намерил няколко болници и ще им изпрати нейните документи…. Раян го пита, дали някой ще може да им помогне, а Миран я прегръща и ѝ казва, че и е дал дума, че нито с нея, нито със сина им, нещо ще се случи!
Текст от potv.bg
„Вятърничав“, еп.233 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.233 (Diema Family) - какво ще се случи...

Джихан прави така, че Миран да разбере, че Фюсун е виновна за аборта на Раян, при който тя загуби едно от бебета си. Миран иска да...

Шукран разбира, че Дилшах иска да си отмъсти на Раян и се опитва да я спре.

Дилшах, Шукран и Азра се връщат от село, а Дилшах моли Азра да не казва на Миран, че тя е знаела истината за състоянието на Раян, защото той много ще се ядоса и ще си разваля отношенията.

-Мамо, ти искаше Раян да умре – казва Азра.
-Нищо подобно, Азра! – казва Дилшах, а Азра я пита, защо не е казала на Миран, тя и казва, че Раян я е помолила… Азра се ядосва на майка си, че не може да я познае, че иска Раян да умре…
-Дилшах, какво казва Азра? Какво означава, че ненавиждаш Раян?! Нима не си спомняш, какво Раян направи за теб? – пита Шукран, която чу разговорът им, а Дилшах и казва, че не е разбрала…
-Престани да тормозиш Раян, защото ще си имаш работа с мен и да знаеш, че те следя, какво правиш! – казва Шукран.

Шукран казва на дъщеря си, че ще я заведе на село, за да бъде далече от Раян.

-Ще умра, но няма да дойда – казва Дилшах, а Шугран ѝ казва, че и така, ще умре от нейната ръка.
Фърат казва на Зайнеп, че ще отиде да говори с Миран, за да разбере какво става с брат му, защото те много са се отчуждили.
Ярен, уж случайно казва на Зайнеп, че с Фърат са имали връзка.
Текст от potv.bg

Азра казва на Миран и Раян, че има лекар, който може да им помогне, но никой не знае къде се намира в момента

Миран казва на Раян и Азра, че след като са живи, трябва да има изход от това положение, в което са сега и има някой, който да им покаже правилния път.

-В същност има – казва Азра – но никой не знае, къде е той. В университета често е слушала от учителите си за него, луд ли или гении, но за животите, които е спасил всички знаят.
-Защо никога не си ми казвала – пита Раян, а Азра ѝ казва, че той е оставил лекарската си практика, а тя се опитвала да се свърже с него, за да обсъдят тази ситуация, но никой не знае, къде се намира и тя не е искала да и дава напразни надежди!
Текст от potv.bg

Хазар иска да знае, защо Миран е отишъл при Азизе и той е принуден да му каже истината.

В този момент идва Хазар и казва на Миран, че иска веднага да говори с него, Миран му казва, че има по-важна работа, а той му казва, че го чака отвънка. Раян моли Миран да отиде и да поговори с баща си, а Миран и казва, че нищо не е по-важна от нея.

Хазар ядосан пита Миран, защо снощи е отишъл при Азизе, след като му е казал, че Азизе е мъртва за него.

-Аз отидох при баба и я прегърнах, защото така трябваше – казва Миран.
-Така е трябвало, така ли? Защо падаш в краката ѝ? – пита Хазар, а Миран му казва, че много се е изплашил, толкова много, че имал нужда от човека, на който преди години се е доверявал и имал нужда, тя да му каже, че всичко ще мине.
-Какво ще мина? Какво толкова лошо си направил? Чичо ти, да не би да е прав, че си имаш взимане-даване с Азизе?

Миран казва на баща си, че Джихан е прав, че каквато и да е Азизе е негова баба и тя го е отгледала. Хазар се ядосва, ударя шамар на Миран и му казва да говори нормално, какво крие от него.

-Ако Раян роди Умут, тя ще умре – казва разплакан Миран.

Хазар е шокиран от новината и викайки името на Раян отива при нея и я пита, как е могла да не каже на баща си. Хазар прегръща дъщеря си и ѝ казва да не е посмяла да си мисли лоши неща, защото той няма да позволи да ѝ се случи нещо лошо.

Текст от potv.bg

Фюсун прави предложение на Джихан, но той не го приема.

Фюсун се среща с Джихан и му предлага да я избави от Миран, тя няма да закача Ярен. Джихан и казва, че неговият проблем с Миран е друг и той няма да застане срещу Миран, но ако тя посегне на Ярен, той ще накара Азра да страда.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.255 и 256 - ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.254 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.253 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.252 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.251 (Diema Family) - какво ще се случи...