Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.233 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Джихан прави така, че Миран да разбере, че Фюсун е виновна за аборта на Раян, при който тя загуби едно от бебета си. Миран иска да убие Фюсун, а Реян, за да го спре, решава да му признае истината. Миран е решен да спаси Раян и детето си на всяка цена. Вижте още какво ще се случи в еп.232 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 1 декември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 232 на турския сериал „Вятърничав“ Азизе и Насух обсъждат, как да защитят семейството си от Фюсун. По предложение на Дилшах, Азра и Миран обзавеждат детската стая на Умут. за нейни, което не се харесва на Раян и заплашва Дилшах, че ще разкаже всичко на Миран. Фърат и Зейнеп се женят тайно.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 233 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 1 декември 2021 по Diema Family.

  • Фърат казва на Фюсун, че не е дошъл да живее при нея, а в имението, което е негово!
  • Реян прави изненада на Миран, за да отпразнуват рождения му ден.
  • Джихан прави така, че Миран да разбере, че Фюсун е виновна за аборта на Раян, при който тя загуби едно от бебета си.
  • Миран иска да убие Фюсун, а Реян, за да го спре, решава да му признае истината.
  • Миран е решен да спаси Раян и детето си на всяка цена.

„Вятърничав“, еп.234 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.234 (Diema Family) - какво ще се случи...

Миран е на ръба на отчаянието и в този труден момент решава да отиде при баба си Азизе. Шукран разбира, че Дилшах иска да си отмъсти...

Фърат казва на Фюсун, че не е дошъл да живее при нея, а в имението, което е негово!

Фърат се вслушва в съвета на Азизе и отива със Зайнеп след сватбената церемония при Фюсун в имението на Асланбей и ѝ казва, че днес се е оженил за Зайнеп, а Фюсун го пита, как може да се ожени без да покани леля си, но няма значение и подава ръката си на Зайнеп , а тя тръгва да я целуне, но Фърат я държи здраво и не и разрешава да го направи, но и казва:

-Аз дойдох със жена си, за да живея тук!
-Добре си направил, твоето място е при мен – отвръща му Фюсун.
-Ти, май не ме разбра правилно г-жо Фюсун, аз не съм дошъл да живея при теб, а да живея в моята къща! Да ви запозная, това е Зайнеп – новата господарка на имението на Асланбей - казва Фърат.

Реян прави изненада на Миран, за да отпразнуват рождения му ден, който не е днес, но тя му е обещала и трябва да сдържи обещанието си.

Вечерта Миран се прибира с красив букет цветя и ги подарява на Раян, като я поздравява за менения им месец. Раян нетърпелива му казва, че трябва да дойде с нея на терасата, защото има изненада за него.

Миран се качва с Раян и е изненадан от красивата празнична обстановка, която Раян е направила. Миран я пита, дали ще празнуват меденият им месеца, а Раян му казва, че ще празнуват още нещо – неговият рожден ден. Миран се замисля и казва на Раян, че няма рожден ден, а тя му казва, че знае, но нека първо да седнат.

-Миран, спомняш ли си, че ми разказа, че само един път си празнувал рождения си ден, но тъй като не е свършил добре, ти повече не си празнувал, аи аз ти дадох дума, че каквото и да става, ще празнуваме през тази година твоят ден рожден, затова аз трябваше да изпълня обещанието си.
-Но защо именно днес? – пита Миран

Раян му казва, че го е направила, защото се притеснява, че може да се случи нещо и тя да не бъде повече с него, да не може да го поздрави...

-Раян, знаеш ли защото не исках да празнувам рождения си ден, защото последният път в двора донесоха безжизнените тела на моите родители, но тогава бях дете и си мислех, че ако празнувам рождения си ден, може да се случи нещо лошо. Но след това, ти се появив моя живот и аз забравих за всичките си страхове. И за пръв път искам да празнувам рождения си ден, защото знам, че нищо лошо няма да се случи, защото моята Раян е до мен.

Миран си намисля желание и духа свещта на тортата.

-Миран, има нещо, което трябва да ти кажа – разплакана казва Раян на Миран.

Миран я пита какво иска да му каже, а тя му отговоря, че за тяхното бъдеще… Миран и казва, че след като става дума за тяхното бъдеще, той е искал да и даде този плик на меденият им месец, но след като са решили, че никъде няма да ходят и го дава днес, нали празнуват рождения му ден.

Раян отваря плика и разбира, че Миран е подал документите и в университета. Раян плаче и се опитва да му каже истината, но не може, но го прегръща, а след това влиза вътре, за да измие лицето си.

Джихан прави така, че Миран да разбере, че Фюсун е виновна за аборта на Раян, при който тя загуби едно от бебета си.

Миран остава сам на празничната тераса, а в същото време Джихан прави така, че все едно разказва на Хандан, че Раян е загубила едно от децата си, заради Фюсун, но говори високо, за да може да го чуе Миран… и я пита, дали си спомня, че него са го обвинявали за това. Хандан се притеснява, че Ярен е при Фюсун и може нещо да и направи.

Миран чува казаното от Джихан и побеснява, и се заканва, че ще уби Фюсун Асланбей. Раян се връща и пита Миран какво се е случило, а той без да и каже нищо тръгва да излиза.

-Ти си знаела? – пита Миран, а Раян го пита, за кое?
-Ти знаеше ли, че Фюсун те е отровила и убила нашето бебе?!

Раян мълчи, а Миран и казва, че още сега ще отиде и ще я убие. Раян казва на Миран да не го прави, но той казва на хората си, да му докарат автомобила и казва на Раян да се прибере! Раян му казва, че няма да влезе без него….

…умирам – Миран не може да повярва, че това е истина….
…умирам – Миран не може да повярва, че това е истина….

Миран иска да убие Фюсун, а Реян, за да го спре, решава да му признае истината.

За да спре Миран, Раян е принудена да му каже, че той не може да остави сина си без баща и майка!

Миран излиза от колата и пита Раян, какви ги говори, какво означава без майка?!

-Моят син и ти сте сами на този свят, Миран! И сте принудени да се държите силно един за друг, защото аз умирам! – казва Раян.
…умирам – Миран не може да повярва, че това е истина….

Раян казва на Миран, че си е направила много изследвания и всички доктори казват едно и също, че ако роди, ще умре!

Миран не може да повярва и я моли да замълчи, защото това не е истината, а Раян му казва, че няма да мълчи, защото това не е лъжа!

Миран отказва да повярва и се обажда на Азра и ѝ казва, че трябва да се видят веднага!

Азра потвърждава думите на Раян.

Миран е съсипан….

Миран кара Раян да направи аборт, но тя категорично му отказва.

Миран е решен да спаси Раян и детето си на всяка цена.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...