Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.227 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Раян разбира, че нейният нов лекар е Азра и Миран много скоро може да разбере тайната ѝ. Миран предлага на Раян да се оженят отново. Фюсун казва на Джихан, че Азат и Гюнул се срещат, а Джихан казва на Азат, че никога няма да му позволи да се ожени за Гюнул Асланбей. Вижте още какво ще се случи в еп.227 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 23 ноември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 226 на турския сериал „Вятърничав" Миран чува, че майка му желае смъртта на Раян, но в крайна сметка Дилшах не му разкрива тайната на Раян. Хазар застава на страната Дилшах в спора за Азизе с Миран и Раян, което много ядосва Зехра. Есма се притеснява, че Фърат може да стане истински Асланбей. Фюсун иска Азра да се премести при нея.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 227 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 23 ноември 2021 по Diema Family.

  • Миран наема на Раян треньор по Пилатес за бременни, като си мисли, че е жена, но когато разбира, че е мъж измисля 100 причини, за да се откаже от него.
  • Есма моли Фърат да се откаже от председателското място, защото с Миран са като братя и не трябва да си съперничат.
  • Фърат измисля нов план за развитието на компанията, но Миран не го подкрепя.
  • Раян разбира, че нейният нов лекар е Азра и Миран много скоро може да разбере тайната ѝ, ако Азра не се съгласи да си мълчи.
  • Азат предлага на Гюнул да заминат там, където никой не ги познава и да започнат живота си заедно.
  • Миран предлага на Раян да се оженят отново и вдигнат сватба.
  • Фюсун казва на Джихан, че Азат и Гюнул се срещат.
  • Джихан казва на Азат, че никога няма да му позволи да се ожени за Гюнул Асланбей.
  • Дилшах са заканва на Раян да съсипе семейството и, като тя е направила с нейното.
  • Зехра разбира, че Раян може да умре при раждането.

„Вятърничав“, еп.228 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.228 (Diema Family) - какво ще се случи...

Зехра научава тайната на Раян и веднага иска да сложи край на това безумие, но Реян не и позволява. Азат и Гюнул се женят тайно, а...

Миран наема на Раян треньор по Пилатес за бременни, като си мисли, че е жена, но когато разбира, че е мъж измисля 100 причини, за да се откаже от него.

Раян моли Миран да прочете книгите, за да може да научи от какво ще има нужда тяхното дете, а той обещава и на двамата.

Сутринта Миран казва на Раян, че има изненада за нея, а Асие и два и казва на Миран, че гостът от Истанбул е пристигнал, а той ѝ казва, че след малко ще слязат. Раян пита Миран, кой е този гост, а той ѝ казва, че специално и е наел личен треньор по Пилатес за бременни. Раян се нервира на Миран, защото никога не е практикувала Пилатес, а той ѝ казва, че ще се научи.

-Аз знам, ти се притесняваш за мен, след като разбра, но ние с бебето сме добре – опитва се да го успокои Раян.

Миран и Раян слизат и виждат, че треньорът Дерия не е жена, а мъж.

Двамата се запознават с него, а той казва на Раян, че ако е готова да започнат, защото времето е много хубаво.

Миран казва на треньора, че е очаквал, че ще бъде жена, а той му отговоря, че той също много очаква от живота, но не се получава. Миран пита Раян какво ще правят, а тя смеейки се му казва, че много и харесва.

Миран казва на треньора, че ще ходят на лекар, а Раян му казва, че са го отменили, а и той трябва да тръгва на работа, но Миран ѝ казва, че не трябва да пропускат прегледа, а треньорът казва, че в такъв случай ще отиде в хотела и ще се видят утре, но Миран му казва, че Раян и утре е заета, но той ще му се обади, за да организират неговото връщане в Истанбул.

Миран казва след това на Раян, още от сутринта сам си е създал проблеми, а Раян го пита, какво не е харесал на треньора, сам е казал, че е много добър. Миран и отговоря, че не му харесало, че той е мъж и докато не намерят нов, темата е закрита, ако иска сама може да се учи или той ще я научи. Раян му казва, че е много интересен, кога той ще се занимава с Пилатес.

Фърат се обажда на Миран и му казва, че трябва да присъства на едно събрание. Миран казва на Раян, че сама трябва да отиде и запознае с новия си лекар.

Есма моли Фърат да се откаже от председателското място, защото с Миран са като братя и не трябва да си съперничат.

Есма отново моли Фърат да се откаже от председателското място, а той я пита откога е започнала да се интересува от работите на фирмата. Есма му отговоря, че тя не разбира от тях, но знае, че с Миран са като братя и не иска да вижда как двамата ще станат съперници, а на него не му приляга да е против Миран. Фърат ѝ отговоря, че той нищо лошо не прави, а това е просто само работа.

-Фърат, трябва да се откажеш от председателското място, иначе няма да те благословя! – казва Есма.

Фърат казва на майка си, че много неща е направил за Миран и ще продължи да прави, защото той му е брат, а не съперник, но това не означава, че трябва да се откажа от председателското място

Фърат измисля нов план за развитието на компанията, но Миран не го подкрепя, но останалите акционери го подкрепят.

Раян разбира, че нейният нов лекар е Азра и Миран много скоро може да разбере тайната ѝ, ако Азра не се съгласи да си мълчи.

Раян разбира, че нейният нов лекар е Азра и Миран много скоро може да разбере тайната ѝ, ако Азра не се съгласи да си мълчи.

Раян разбира, че нейният нов лекар е Азра и притеснена, че Миран, ще разбере тайната ѝ казва на Азра, че не иска нейният лекар да е от семейството. Азра се съгласява и ѝ казва, че ще ѝ препоръча някой друг.

-Раян, има ли нещо, за което трябва да знам? – пита Азра, а Раян притеснена ѝ казва, че не. Азра и казва, че иска да погледне досието ѝ, преди да го изпрати на друг лекар.

Азра виждайки какво пише в досието и ѝ казва, че още днес ще трябва да направят аборт.

Раян ѝ казва, че няма да го направи, а Азра ѝ отвръща, че това не е геройство, а самоубийство и тя не може да и го позволи, не само като неин лекар, но и като член на семейството ѝ. Азра посяга към телефона, за да каже на Миран, но Раян я спира и ѝ казва, че в тази работа никой няма да се бърка! До ден днешен, все някой друг е решавал вместо нея, но сега иска тя сама да вземе решение, което е свързано с живота ѝ. Азра ѝ отвръща, че тя не може да вземе такова решение сама и тя трябва да каже на Миран.

-Ти не разбираш, аз трябва да оставя, това дете, заради Миран. Ако направя аборт, аз никога повече няма да имам деца!

Азра пита Раян, дали Миран ще може да живее, ако нещо се случи с нея и какво ще стане с бебето.

Раян моли Азра да ѝ помогне. Азра ѝ казва, че не може да поеме такава отговорност… и казва отново на Раян, че тя е длъжна да каже на Миран.

-Азра, ти няма да му кажеш, нали? Аз сама ще му разкажа, когато дойде времето?!

Азра ѝ казва, че тя няма време. Раян я моли да и обещае, а Азра ѝ казва, че тя не може да се самоубие по този начин. Раян моли Азра да ѝ обещае, че няма да разкаже на никой. Азра без да каже нищо прегръща Раян.

Азат предлага на Гюнул да заминат там, където никой не ги познава и да започнат живата си заедно. Гюнул му казва, че с него ще замине където каже.

Миран предлага на Раян да се оженят отново

Миран предлага на Раян да се оженят отново

Раян казва на Миран, че той е искал Азра да бъде нейна лекарка и желанието му се е сбъднало.

Раян казва на Миран, че иска да покаже на сина им, колко много се обичат, защото имат само една сватбена фотография, затова ще излязат да се поразходят и снимат на всички забележителности в Медиат.

Миран е учуден, че имат само една сватбена снимка, а Раян му отговоря, че те не са имали сватба, затова и нямат снимки.

След снимките Миран прави изненадана на Раян като я води в сватбен бутик, за да си избере рокля за тяхната сватба, а след това я пита, дали ще се омъжи отново за него. Разплакана от щастие Раян му казва „да“.

Щастлив Миран се прибира с Раян вкъщи и вика на висок глас, че скоро ще има сватба, а Раян му прави забележка, че ще събуди хората.

Азра излиза и ги пита какво става, а Миран ѝ казва, че ще правят сватба и затова трябва да предпише витамини на Раян, защото ще танцуват, а Азра им казва, че ги поздравява.

Фюсун казва на Джихан, че Азат и Гюнул се срещат

Фюсун казва на Джихан, че Азат и Гюнул се срещат

Фюсун казва на Джихан, че Азат и Гюнул се срещат и му показва снимки, но тя не иска да се говори лошо за нейната племенница и ако той има чест, ще направи това, което е необходимо! Азат вижда, че Фюсун е в двора и говори с родителите му, но докато слезе, тя си заминава. Азат пита баща си, защо е идвала Фюсун, а той го пита не е ли могъл да си намери някоя друга, а си е избрал точно Гюнул Асланбей.

Азат му казва, че той се вижда с Гюнул и се обичат. Джихан му казва, че няма да ходи и да иска ръката на Гюнул от Фюсун и той трябва да забрави това момиче!

-А ти забрави ли, когато ти казаха да забравиш! - пита Азат, а Джихан казва на Хандан да го прибере, защото ще го убие.

Слушайки караницата между Джихан и Азат, Фюсун е доволна и си казва, че е поставила бомбата, а сега само ще чака Шадоглу да се изядат един друг!

Джихан казва на Азат, че никога няма да му позволи да се ожени за Гюнул Асланбей.

Джихан казва на Азат, че никога няма да му позволи да се ожени за Гюнул Асланбей.

Джихан пита сина си, защо не им е казал, а е трябвало да го разбират от Фюсун. Азат им казва, че е смятал да им каже, а Хандан му казва, че и тя като баща му не е съгласна той да се ожени за Гюнул.

-Аз обичам Гюнул и ние ще се оженим и това е последната ми дума! – казва Азат на родителите си, но го чуват Хазар и Миран.
-Какво означава, последна дума?! – пита Джихан и удря шамар на сина си. Хазар тича и хваща брат си, и се опитва да го успокои. Миран пита Азат, дали е добре, а той му отвръща, че да.

Бесен Джихан казва, че иска всички да го чуят, че това момиче няма да влезе в неговата къща.

Дилшах влиза в детската стая и вижда албума, който Раян подготвя за детето си и си говори сама и заканва на Раян, че тя е довела онази жена и е разрушила нейното семейство, за да създаде своето, но тя смята да направи същото!

Зехра разбира, че Раян може да умре при раждането.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...