Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.228 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Зехра научава тайната на Раян и веднага иска да сложи край на това безумие, но Реян не и позволява. Азат и Гюнул се женят тайно, а Миран и Раян са техни свидетели. Настъпва нощта и започва мечтаната сватбата на Миран и Раян. Вижте още какво ще се случи в еп.228 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 24 ноември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 227 на турския сериал „Вятърничав" Раян разбира, че нейният нов лекар е Азра и Миран много скоро може да разбере тайната ѝ. Миран предлага на Раян да се оженят отново. Фюсун казва на Джихан, че Азат и Гюнул се срещат, а Джихан казва на Азат, че никога няма да му позволи да се ожени за Гюнул Асланбей.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 228 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 24 ноември 2021 по Diema Family.

  • Миран и Хазар подкрепят Азат, което ядосва Джихан
  • Зехра научава тайната на Раян и веднага иска да сложи край на това безумие, но Реян не и позволява.
  • Гюнул търси сметка на Фюсун, коя е тя, че да и се бърка в живота.
  • Дилшах казва на Раян, че всички пазят тайната и, но тя няма да бъде дълго щастлива, защото ще умре.
  • Раян моли майка си, да бъде като майка на нейното дете, ако тя умре.
  • Азат и Гюнул се женят тайно, а Миран и Раян са техни свидетели.
  • Настъпва нощта и започва мечтаната сватбата на Миран и Раян

Миран и Хазар подкрепят Азат, което ядосва Джихан

Хазар казва на брат си, да не се кара на Азат, защото може заради враждата им с Асланбей, той да е криел, че двамата с Гюнул се обичат.

Миран допълва баща си и казва, че те като семейство трябва да подкрепят Азат, а на Джихан казва, че той трябва да знае, че Гюнул също е жертва на Азизе, но тя е много добро и свястно момиче.

-Добре, след като ти я познаваш, да ходим и да и искаме ръката! Как няма я познаваш, нали ти е бивша жена! – ядосва се Джихан, а Хазар го пита, дали се чува, какви ги говори.
-Гюнул е моя сестра и такава остана! Внимавай какво говориш! – казва Миран и ядосан излиза от Шадоглу.

Хазар пита Джихан какви ги върши? Защо не внимава, какво говори – единият му е син, другият племенник, а възможно Гюнул бъдеща… Ядосан Джихан прекъсва брат си и му казва, че тя никога няма да бъде негова снаха, а той много добре го познава и знае, че това което каже го прави!

Зехра научава тайната на Раян и веднага иска да сложи край на това безумие, но Реян не и позволява.

Зехра разбира тайната на Раян, а Раян ѝ казва, че като дойде времето ще каже на Миран. Зехра се ядосва и ѝ казва, че тя няма да загуби дъщеря си и ѝ казва, че още сега ще направи аборт.

-Мамо, ще умра, но няма да го направя – отговоря Раян.
-И да не го направиш, пак ще умреш – казва Зехра, а Азра иска да ѝ обясни, че операцията е много рискована за Раян, а тя ѝ отвръща да не се бърка.
-Мамо, не мога, не мога да го направя – плачеща казва Раян на майка си.
- Какво ми казваш, Раян, да стоя и да гледам как умира дъщеря ми ли? Ти знаеш ли, какво означава това?! – пита Зехра.
-Знам! Ако не ми разрешите да родя бебето си, моето дете също ще умре. Ти ме съжаляваш, мамо, а аз как да пожертвам детето си?!

Зехра ѝ казва да замъчи, защото тя няма да се откаже от нея и няма да седи и гледа как умира! Ако трябва за косите ще я влачи, но отведе в болницата!

-Пусни ме! Това е моето дете и аз решавам за него! Дори да си ми майка, ти не можеш да ми попречиш, да направя това, което съм решила!

Зехра казва на Раян, че ако трябва ще вдигне на крак цял Медиат, но няма да се откаже от нея и веднага трябва да отидат в баницата.

Раян казва на майка си, че добре, ще отидат да убият детето ѝ, но тя трябва да знае, че там в болницата, ще загуби и дъщеря си, защото ако бебето ѝ умре, тя ще си отиде с него.

Гюнул търси сметка на Фюсун, коя е тя, че да и се бърка в живота.

Фюсун ѝ казва да замълчи и държи прилично. Гюнул и казва, че обича Азат и не се вълнува от нея, какво говори и иска! И я пита дали я е разбрала, защото с Азат ще се оженят. Фюсун ѝ казва да се жени, тя не е против, но да го направи така както трябва! Това е и казала на Шадоглу – да дойдат и да я поискат, както е прието! Гюнул и отвръща, че нарочно го е направила, за да наруши спокойствието на хората!

-Виж, дъще, твоята чест за мен е важна! Защото си от моя род и не си играчка за Шадоглу! А този Азат няма да може да се приближи до теб, докато аз не разреша! – ядосва се Фюсун и прибира в стаята си.

Връщайки се у дома Зехра вижда Миран и притеснена го моли да се грижи за Раян, а Миран я пита какво е станало.

-Миран, синко, тя… - опитва се Зехра да каже истината на Миран за Раян, но премисля и му казва, че днес се е много уморила от пазара и трябва да си почине добре.

Вечерта Миран казва на Раян, че ще ходи да се види с Азат, а тя го пита какво е станало, а Миран смеейки се и ѝ казва, че двамата с Гюнул са се влюбили и обичат. Раян му казва, че много се радва за батко си Азат и Гюнул, а Миран ѝ отговоря, че той…

Дилшах казва на Раян, че всички пазят тайната и, но няма да бъде дълго щастлива, защото ще умре.

Раян попълва дневника си за сина си, но е прекъсната от Дилшах, която я пита, как е минал прегледа?

-Азра, също знае истината, не е ли така? И какво ти каза? Ще каже ли на Миран?

Раян и казва, че се оказва, че няма нищо сериозно, а другата лекарка силно е преувеличила.

-Така може да лъжеш само сина ми, който е ослепял от любов към теб, Раян! Ето и Азра е преминала на твоя страна… и тя ще пази тайната ти. Всички са на твоя страна – щастлива ли си? Да, но няма да бъдеш дълго време щастлива. Защото дори да не те изоставят, ти сама ще си отидеш! И тогава аз, синът ми, дъщеря ми и внукът ми щастливо ще си живеем тук!

Раян ѝ казва да излезе и да я остави на спокойствие! Но Дилшах не се спира и ѝ казва, че много съжалява, че няма да може да види това прекрасно и щастливо семейство.

В същото време влиза Зехра и заплашва Дилшах да се държи по-далече от дъщеря ѝ, и ако е посмяла да я обиди или разстрои, тя ще я накара да съжалява, че се е родила на този свят!

Идва Шукран и ги пита какво става, а Дилшах ѝ казва, да вземе дъщеря си, за да не докосва и пипа дъщеря ѝ, защото ще я убие! Бясна е Зехра, Шукран я пита, защо говори така, не вижда ли, че Дилшах не е добре, а Зехра ѝ казва, че тя също не е никак, ама никак добре!

Раян пита майка си, защо така е говорила пред баба Шукран, а Зехра ѝ казва, че тя такъв огън е запалила в нея, че дори целият свят да дойде, всички ще унищожи! Раян прегръща майка си и ѝ казва, че тя е добре и я моли да се успокои!

Раян моли майка си, да бъде като майка на нейното дете, ако тя умре.

Азат и Гюнул се женят тайно, а Миран и Раян са техни свидетели.

Азат и Гюнул се женят тайно, а Миран и Раян са техни свидетели.

Настъпва нощта и започва мечтаната сватбата на Миран и Раян

Настъпва нощта и започва мечтаната сватбата на Миран и Раян

Миран застава на колене пред Раян с красив пръстен в ръка и признава:

- Аз се родих с теб! С теб станахме семейство! С теб и ще умра! Ти съгласна ли си, до последния си миг, да бъдеш короната на моята глава! Най-ценното в дома ми, майка на сина ми!

Със сълзи на очи Раян му казва, че така ще бъде!

Раян се чувства едновременно щастлива и нещастна, тъй като няма да може да изпълни това, което Миран иска от нея...


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.86 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.85 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.84 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.83 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.82 - какво ще се случи...