Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.226 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран чува, че майка му желае смъртта на Раян, но в крайна сметка Дилшах не му разкрива тайната на Раян. Хазар застава на страната Дилшах в спора за Азизе с Миран и Раян, което много ядосва Зехра. Есма се притеснява, че Фърат може да стане истински Асланбей. Фюсун иска Азра да се премести при нея. Вижте още какво ще се случи в еп.226 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 22 ноември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 225 на турския сериал „Вятърничав“ Азра и Азизе са се съюзили, за да унищожат Фюсун. Фърат предлага на Зайнеп и тя му казва „да“. В компанията има избор за нов председател, а Миран оттегля кандидатурата си в полза на Фърат. Дилшах разкрива на Раян, че знае нейната тайна.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 226 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 22 ноември 2021 по Diema Family.

  • Миран чува, че майка му желае смъртта на Раян, но в крайна сметка Дилшах не му разкрива тайната на Раян.
  • Хазар застава на страната Дилшах в спора за Азизе с Миран и Раян, което много ядосва Зехра.
  • Есма се притеснява, че Фърат може да стане истински Асланбей.
  • Фюсун иска Азра да се премести при нея, но Азизе ѝ казва, че не трябва да го прави, защото Фюсун ще разбере за техния план.
Текст от potv.bg
„Вятърничав“, еп.227 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.227 (Diema Family) - какво ще се случи...

Раян разбира, че нейният нов лекар е Азра и Миран много скоро може да разбере тайната ѝ. Миран предлага на Раян да се оженят отново. Фюсун...

Миран чува, че майка му желае смъртта на Раян, но в крайна сметка Дилшах не му разкрива тайната на Раян

Дилшах казва на Раян, че тя може и да държи сина ѝ в ръцете си, но тя също е в ръцете ѝ. Дилшах и показва документа, който снима. Раян я моли да не го показва на Миран, а Дилшах ѝ отговоря, че няма да го направи, защото ако го покаже на сина си, той ще я принуди да махне бебето и ще я спаси, а тя не иска това:

-Аз искам, ти да умреш!
-Мамо! Какво става тук! Искам веднага да ми кажеш, какви проблеми имаш с Раян?!

Дилшах излиза, а Миран тръгва след нея и иска да му обясни защо иска Раян да умре. В същото време Зехра, която е на двора ги чува.

-Мамо, ти знаеш, че Раян не е просто моя жена! Тя е моята душа! Искам да знам какви проблеми имаш с нея?!
-Да! Сега ще обясня, нали Раян?! – казва Дилшах, а Раян се опитва да накара Миран да не разпитва повече майка си.

Дилшах му казва, че е казала така, защото Раян защитава Азизе и иска да я събере с тях, макар да знае колко много тя е страдала заради нея. След което казва на Миран, че Раян му е жена, а тя каква му. В този момент идва ядосана Зехра и казва на Дилшах да се спре, защото откак се е появила тя в живота им, дъщеря ѝ се е измъчила и постоянно плаче, а сега е бременна и ако нещо се случи с нея или бебето, защо не помисли преди да говори такива неща.

-Ако имаш проблеми с Азизе, ходи и говори с нея. Раян иска само спокойствие! Моята дъщеря има такова добро сърце, че иска да се забрави болката от миналото. Тя на никой не е навредила и няма тайни! – казва Зехра.
-Така ли, няма тайни, а Раян? – пита Дилшах.
Текст от potv.bg
Хазар застава на страната  Дилшах  в спора за Азизе с Миран и Раян

Хазар застава на страната Дилшах в спора за Азизе с Миран и Раян

В този момент пристига Хазар и чува кавгата и отива да провери какво става.

-Какво става от улицата се чувате? – пита Хазар, а Дилшах му казва, че добре че е дошъл, защото никой не я разбира, нито снахата, нито сина.
-Хазар, те защитават Азизе, а ти знаеш какво аз трябваше да преживея – казва Дилшах.

Хазар казва на Миран, че той му е казвал да не я връща и сега какво е станало, виж в какво положение са се оказали, да погледне майка си, как изглежда, дали си е струвало, че е върнал Азизе.

Миран споделя на баща си, че Дилшах много обижда Раян и той не знае какво да прави? Хазар му казва, че майка му не е била такава жена, но Азизе я е направила такава!

Азизе и Фюсун се срещат пред офиса на фирмата, а Фюсун казва на Азизе, че трябва да се признае, че е загубила, защото тя се е събрала с дъщеря си, Асланбей е начало на фирмата…

Останали насаме Дилшах се оплаква на Хазар, че не може да търпи Азизе, която Раян защитава и от това на нея и става лошо. Той ѝ казва да не мисли за това.

-Хазар, аз лош човек ли съм? – пита Дилшах, а той ѝ казва, че не е и я пита, кой и е казал това, а тя му отговаря, че Раян и Миран. Тя искала от тях да държат по-далече тази жена, но те правят всичко възможно Азизе да бъде близо до тях.

Раян е притеснена, защото си мисли, че Дилшах, ще разкаже на Миран нейната тайна. Миран идва и пита Раян, дали майка му се е скарала с нея само заради Азизе, дали няма още нещо, а Раян му казва, че не. Миран я пита, защо майка му е казала: - Ходи и я попитай от какво се страхува, Раян?!

Докато си говорят Миран и Раян, гинеколожката на Раян се обажда на Миран и му казва, че излиза в отпуск и съжалява, че не може да остане за раждането на сина му и го пита, дали иска да им препоръча друг лекар, но той ѝ казва, че няма нужда. След като приключва разговоря, Раян го пита, защо е отказал, тя да им препоръча друг лекар, а Миран и отговоря, че техният син ще се роди с помощта на неговата леля – Азра.

Раян се ядосва на Миран, защо е решил вместо нея, а не я е попитал?! Миран и казва, че още сега ще се обади на лекарката и ще я попита за друг по-опитен специалист.

Фърат казва на Зайнеп, че трябва да кажат на майка му, че тя се е съгласила да стане негова жена.

Текст от potv.bg
Хазар казва на Зехра, че Дилшах е права, което ядосва Зехра.

Хазар казва на Зехра, че Дилшах е права, което ядосва Зехра.

Зехра чака Хазар на улицата и го пита какво толкова си е говорил с Дилшах, толкова дълго време.

Хазар ѝ казва, че Дилшах разбира, че е наранила с думите си Раян, но тя е била съсипана и той не е могъл да я попита, какво точно е казала на Раян.

-Да беше попитал, Хазар! Как човек може да каже на снаха си… - ядосва се Зехра, а Хазар я прекъсва и ѝ казва: - Как може? Причината поради, която е в това състояние е известна – Азизе?! Постави се на нейно място, ти би ли искала да видиш жената, която те е затворила и отделила от детето ти, любимия ти човек, майка ти… ?!
-Разделила с любимият?! – пита Зехра.
-Не исках така да го кажа – оправдава се Хазар.
-Ти си прав Хазар, Азизе раздели и теб и нея с любимия! Разбира се! – разочарована е Зехра.
-Зехра, моля ти се!
-Затова не можеш да простиш на Азизе, дори да знаеш, че е твоя майка! - казва Зехра и тъжна се прибира.

Дилшах чува как Азра разговоря с Фюсун, която ѝ казва, че трябва да отиде да живее в имението на Асланбей, а Азра ѝ отговаря, че има нужда от време, за да свикне и не е готова да се премести веднага.

-Никъде няма да отидеш, Азра! Няма да можеш! – заканва се Дилшах пред вратата на стаята на Азра и се усмихва самодоволно.
Текст от potv.bg
Есма  се притеснява, че Фърат може да стане истински Асланбей.

Есма се притеснява, че Фърат може да стане истински Асланбей.

Фърат и Зейнеп отиват при Есма, за да и ѝ кажат радостната новина, но тя си мисли, че са дошли да ѝ кажат, за председателското място и тя казва на сина си, че е постъпил неправилно, че те с Миран са като братя и не трябва да се конкурират, а той ѝ отговоря да не му говори така, защото много неща не знае.

-Фърат, нека силата на Асланбей не стои между теб и любимите ти хора, защото много ще страдаш след това – предупреждава го Есма, а той ѝ казва, че не го е направил заради това, а защото така е било нужно! И са дошли, за да и кажат нещо друго!

Ядосан на майка си Фърат хваща Зайнеп и си тръгват.

Текст от potv.bg
Фюсун иска Азра да се премести при нея, но Азизе ѝ казва, че не трябва да го прави, защото Фюсун ще разбере за техния план.

Фюсун иска Азра да се премести при нея, но Азизе ѝ казва, че не трябва да го прави, защото Фюсун ще разбере за техния план.

Азра идва при Азизе и ѝ казва, че Фюсун иска да живее с нея, а тя ѝ казва, да не е посмяла да отиде в Асланбей, защото тя ще разбере за тяхната връзка, затова трябва да я мотае и държи настрана.

-Ти трябва да ѝ кажеш истината, тогава когато не може да се откаже от теб! – казва Азизе.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.255 и 256 - ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.254 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.253 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.252 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.251 (Diema Family) - какво ще се случи...