Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.171 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Джихан иска да разбере, защо Ханифе е работила за Шадоглу и защо Азизе иска да им отмъсти. Хазар все още е ядосан на Джихан. Миран изненадва Раян с документи за кандидатстване в медицинско училище. Миран и Раян прекарват романтична нощ. Вижте още какво ще се случи в еп.170,на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 6 септември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

„Вятърничав“, еп.171 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.171 (Diema Family) - какво ще се случи...

В 170 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Миран прощава на Гюнул, че е стреляла в него. Азизе затваря Аслан, за да не си навреди, като иска Раян за себе си. Султан казва на Джихан, че Ханифе е сестра на Азизе. Миран прави изненада на Раян, като и подарява мястото, където ще си построят собствен дом и в него ще тичат, техните деца.


Какво се случва в 171 епизод на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 6 септември 2021 по Diema Family:

Джихан иска да разбере, защо Ханифе е работила за Шадоглу и защо Азизе иска да им отмъсти.

Хазар все още е ядосан на Джихан, че е оставил Миран да умре пред очите на дъщеря му.

Миран изненадва Раян с документи за кандидатстване в медицинско училище.

Миран и Раян прекарват романтична нощ...Хазар слуша касетката на Дилшах, но не научава нищо, което да му подскаже, че Миран е негов син и излиза от колата, но докато е навън, след края на песента, вътре в колата от касетофона се носи гласа на Дилшах, която се е записала и признава на Хазар, че е бременна от него, но все още не знае, дали ще бъде момче или момиче, но тя чувства, че ще роди момче и ще го кръсти Миран, но ако се роди момиче, той ще трябва да избере името ѝ.

Вън пред колата Хазар, не може да си прости, че не е защитил Дилшах, която е била бременна с тяхното дете....

Джихан иска да разбере, защо Ханифе е работила за Шадоглу и защо Азизе иска да им отмъсти

След като разбра от Султан, че Ханифе е сестра на Азизе, Джихан се опитва да разбере, защо тя е работила за тях, толкова много години. Той открива една стара снимка на гърба, на която пише – Чифликът на Шадоглу. Джихан се пита, кое е момичето на снимката, дали това е Ханифе? Той и Хазар са били деца, когато Ханифе е дошла в имението и се чуди, защо тогава иска да си отмъсти на тях Ализе?

Азат чува, че някой има в стаята на Ханифе и отива да провери, но не очаква да види, там баща си. Джихан се оправдава, че е дощъл да провери, защото на тях с майка му им е много интересно, къде се е дянала Ханифе.

Азат пита баща си, какви проблеми има с Миран? Джихан му казва, че Миран е отвлякъл Раян и затова, той е тръгнал след него и бързо излиза от стаята на Ханифе.

Останал сам Азат вижда на пода старата снимка с надписа, за която Джихан се чудеше, дали на нея е Ханифе и я припира в джоба си.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Хазар все още е ядосан на Джихан

Хазар все още е ядосан на Джихан

Джихан среща Хазар в двора и го пита, дали още му е сърдит?

Хазар му казва, че няма за какво да си говорят. Джихан го пита, какво толкова е направил, просто е искал да защити Раян и баща си!

- Така ли, защитаваше Раян? Не си ли, ти, този, който с пистолет в ръка търсеше Миран?
- А ти, защо всеки път защитаваш, този, който иска да убие баща ни и стреля в сина ми?

Азат, който ги слуша отстрани се намесва и пита, дали наистина Миран е искал да убие дядо му?

- Да, Миран иска да убие дядо ти! А брат ми, не защитава брат си и баща си, а Миран!

Хазар казва на Джихан, че Раян му е разказала, как той и е обещал да извади Миран от кладенеца, но след това оставил там да умре!

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Миран и Раян

Миран и Раян

Миран изненадва Раян с документи за кандидатстване в медицинско училище

Миран води Раян в хижата, където и казва, че има още една изненада за нея. Раян е трогната до сълзи от романтичната обстановка, която Миран е направил за нея: пътеката до вратата на хижата обсипана с цветя, вътре свещи, разпръснати листенца от рози... Раян признава на Миран, че е много щастлива... Миран и отвръща, че той е благодарен, че тя е до него и ѝ подава плик, като и казва, че това е последната изненада за днес. В плика Раян намира заявление за кандидатстване в медицинско училище.

- Миран, и как ще стане това? Аз не съм готова, нищо не съм правила!
- Има още няколко месеца, Раян, ще се подготвиш! Аз бах го подготвил по-рано, но... след всички тези събития, сега можах да ти го дам.

Раян не може да повярва, че мечтата ѝ да учи медицина ще се сбъдне.... Миран и казва, че никога не е забравял, колко е била тъжна, когато му е разказала, че дядо ѝ не и е разрешил да продължи да учи....

Раян казва на Миран, че не иска докато сбъдва мечтите си, неговите да останат в сянка, защото тя днес е разбрала, че той си мечтае за деца... Миран и казва, че като е говорил за деца, той не иска тя да си мисли, че той ще я затвори вкъщи, за да се грижи за децата им, а обратно иска техните деца, да се гордеят със силната си и умна майка.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Миран и Раян прекарват романтична нощ...

Миран и Раян прекарват романтична нощ...

На сутринта Раян се събужда и отново я обзема онова, чувство, че Миран може отново да я е зарязал, но си казва, че този път не го направил и обръщайки се вижда Миран, който и казва, че е тук и винаги ще бъде до нея:

- Добро утро, ангеле мой! - казва Миран и нежно я прегръща...

Миран и Раян се прибират щастливи в имението на Асланбей, а Азизе ги гледа от чардака и се чуди, как може след всичко, което са преживели да се гледат с такава любов.

Фърат се обажда на Миран и му казва, че не е открил никакви документи за смъртта на сина на Султан и трябва да проверят, какво има в гроба му?


Епизод 171 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 6 септември 2021 по DIEMA FAMILY
PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
„Вятърничав“, еп.172 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.172 (Diema Family) - какво ще се случи...

Миран разбира, че Аслан е негов братовчед, който е дошъл, за да отмъсти на баба си. Раян променя имението на Асланбей, но на Азизе не и...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.201 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.200 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.199 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.198 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.197 (Diema Family) - какво ще се случи...