Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.157 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Гюнул признава на майка си, че Азизе я е изнудвала с брат ѝ. Миран ударя Аслан, а Раян му се ядосва, че не може да си сдържа гнева и му казва, че ща замине при майка си.Азизе вижда тайната стая на Аслан със снимките на Раян. Вижте още какво ще се случи в еп.157 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 17 август 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Миран, Раян и Гюл

Миран, Раян и Гюл

В 156 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Миран намира запалката на Аслан в къщата, което го ядосва и отива да му потърси сметка, защото постоянно се навърта около Раян. Джихан заплашва Султан със страницата от дневника на Елиф, за да получи повече информация за Азизе.


НА КРАТКО какво се случва в 157 епизод на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 17 август 2021 по Diema Family:

Гюнул обвинява на Азизе, че тя е убила Елиф и признава пред майка си, че се е съгласила да се разведе с Миран, за да разбере, кой е брат ѝ.

Миран ревнува Раян и ударя Аслан, а Раян му казва, че ще замина далече от него.

Насух и Хазар разбират, че Раян е била с Миран и Аслан.

Султан разбира, че Асйе е човек на Аслан.

Азизе вижда тайната стая на Аслан със снимките на Раян.

Миран никога няма да позволи Раян да замине, далече от него.
Азизе и Гюнул

Азизе и Гюнул

Гюнул обвинява на Азизе, че тя е убила Елиф и признава пред майка си, че се е съгласила да се разведе с Миран, за да разбере, кой е брат ѝ.

След като Азизе ги повика Гюнул и Султан пристигат, а Гюнул дава на Азизе дневника на Елиф и ѝ казва, че тя е убийца... Гюнул пита майка си, дали знае, какво баба ѝ е казала на Елиф, че заради катастрофата в детството, тя никога няма да стане майка и никога няма да бъде нужна на Азат! Султан пита Азизе, че тя е спасила Елиф при катастрофата и тя е била без ни една драскотина, защо ѝ е казала така?

Азизе казва на Гюнул, че прекрачва границата, а Гюнул ѝ казва, да отрече, че това е лъжа, Елиф е написала всичко в дневника си!

- Ти, бабо, не само Елиф погуби, но и нашият живот унищожи! Ти дори ме излъга, като ми каза, че брат ми е жив и използвайки този факт, ме лиши от брака с Миран! Тази, която изпрати на смърт най-любимия си човек, какво ли ще направи с мен, нали бабо? Заради греховете си, ти дори не можеш и да умреш!

Султан също търси сметка на Азизе и ѝ казва, как е можела да използва умрялото ѝ дете, за да излъже Гюнул, че тя е пожертвала едното си дете, но другото няма да ѝ позволи!

Останала сама Азизе си казва: - В началото Миран, след това Аслан, а сега и Гюнул, къде бъркаш Азизе, къде правиш грешка?

Султан настига Гюнул и я пита, защо не ѝ е казала, а тя ѝ отвръща, че го е направила, защото е искала да ѝ върне сина ѝ...

Гюнул пита майка си, защо не и е казала, че Миран и Раян са се развели, а Султан ѝ отвръща, че тя няма бъдеще с Миран...

Махфуз вижда Миран пред къщата и го пита, защо е дошъл, а той го пита, къде е Аслан? Махфуз му отвръща, че не знае къде, но знае, че късно ще се върне, но той ще му предаде, това, което иска да му каже!

- Предай му, че го следя и да бъде, много внимателен! Защото разбирам, че има проблем и в най-скоро време, ще разбера какъв е той!
Реян и Миран

Реян и Миран

Миран ревнува Раян и ударя Аслан, а Раян му казва, че ще замина далече от него

Азат води Раян на срещата си с Аслан и казва на Раян, че е бил толкова ядосан, че е забравил да ги пита, какво са правили до къщата на Аслан, а Раян се прави, че не е знаела... И в същото време виждат, че Аслан пристига, а той казва на Раян, че не е очаквал, че ще я види тук, но Азат му казва да сяда и му казва, да отложат огледа на земята за друг ден, защото има нещо по-важно да реши, като гледа Раян.

Аслан и Раян остават насаме, защото Азат отива настрани да говори по телефона, а Аслан пита Раян, дали е добре? Раян му казва, че трябва да поговори с него, но вижда, че Азат се връща... Азат им казва, че е възникнала проблем в хотела, който не търпи отлагане и казва на Раян да тръгват, а Аслан предлага да закара Раян, защото хотелът е в противоположната страна, Раян също настоява Аслан да я закара, Азат се съгласява и тръгва, а Аслан и Раян остават в заведението, а Аслан ѝ казва, че я слуша, какво има да му каже.

Раян му благодари за вчера, но му казва, че е станало недоразумение....

Миран попада в задръстване, точно на мястото от къде вижда, как Раян седи с Аслан и си говори! Миран побеснява и слиза от автомобила си и казва, че ще убие Аслан! Аслан тъкмо казва на Раян, че ако иска ще поговори с Миран и той се появява и ударя Аслан, и го пита какво прави тук с неговата жена!

Раян се опитва да ги разтърве...и крещи срещу Миран, какво прави, а той ѝ отговоря с въпрос, тя какво прави?

- Знаеш ли в какво положение се оказах, заради теб, Миран, аз правя ли нещо зад гърба ти? Ти освен да нападаш и биеш хората, знаеш ли нещо друго...

Раян напуска заведението, а Миран казва на Аслан, че ще стане негов кошмар и тръгва след Раян...

Миран настига Раян и я моли да поговорят, а тя го пита за какво, за това, как се е обединила с Аслан и върши нещо зад гърба му.. Миран ѝ казва, че не е искал да каже това... Раян му отвръща, че той никога не пита, а прави това, което му се получава най-добре, да раздава юмруци! Миран ѝ казва, да го разбере, как е могъл да реагира по-друг начин, след като я е видял с него...

- Много ли е сложно, да зададеш въпрос и да чуеш отговора, Миран! Гневът ти ще разруши всичко!

Раян го пита, какво да направи, че той да повярва, колко много го обича! Миран ѝ казва, че не се съмнява в любовта ѝ, но този негодник Аслан с него, той има проблеми...

Идва автобус. Миран моли Раян да не се качва, а тя му казва, че не само, че ще се качи, а и ще напусне града, баща ѝ ще я заведе при майка ѝ.... Миран казва след нея, че тя говори така, защото му е ядосана, но тя не може да го остави!

Миран вижда Аслан от другата страна на улицата и мислено си задава въпроси, кой е той, какво иска от тях, защо преследва Раян, защо им помага, а Аслан също си мисли, че с тези си действия Миран ще отблъсне Раян и така, той ще се приближи все по-близо до нея...

В автобуса Реян си казва, че Миран е единственият мъж, който обича и ще обича, но защо постъпва така, ами ако този негов гняв ги раздели!

Насух и Хазар разбират, че Раян е била с Миран и Аслан

Насух и Хазар се прибират, а на Насух се обади някой, който му каза, че Раян е в кафето. Насух пита Хазар, къде е дъщеря му, а той му отвръща, че е в стаята си, а Насух му казва, че няма как да бъде и в кафето, и в стаята си?!

- Малко, че е бил Миран, а и Аслан е бил там и станал голям скандал... Раян се разхожда, някъде там, а ти дори не знаеш! Нека си дойде, аз ще и покажа на нея...

В този момент Раян е пред портите на имението и чува думите на дядо си и влиза...

Насух пита Раян, дали е истина, че се е видяла с Миран, а тя му казва, че е истина. Насух я пита, защо, а тя му отвръща, че е искал да поговори и затова е отишла! Но тя му е казала, че тя ще замине от тук...

- Нали, това искаше, татко! Аз избрах и казах решението си на Миран, за да го чуе от мен! Срещнали се с Аслан, станало недоразумение, но след това всичко свърши...
- Дъще, виж се, само как ни говориш! Ние си мислим, че си в стаята си, а ти се срещаш с Миран, с Аслан... що за... Как ти разбра?

И точно в този момент звъни телефона на Мелике, а Насух ѝ казва, да му даде телефона си... Хазар взима телефона и казва, че са затворили!

- Раян, качвай се в стаята си и се приготвяй! Утре заминаваме!
- Татко, аз не съм вещ, която можеш да носиш, горе-долу!

Хазар крещи на Раян, но тя му обръща гръб и се качва в стаята си!

Азизе се прибира в ръце с дневника на Елиф и си казва, че толкова неща е направила, но не е могла да опази Елиф, а какво сега да направи, за да не загуби Аслан?

Махмуд докладва на Азизе, че неговите хора са видели Аслан и Раян в кафето в център, а и Миран също е дошъл и нападнал Аслан...

Аслан, Султан, Махфуз и Асйе

Аслан, Султан, Махфуз и Асйе

Султан разбира, че Асйе е човек на Аслан

Махфуз се кара на Аслан, че е бил с Раян и е направил Миран негов враг... Аслан му отвръща, че знае какво прави и всичко върви, както трябва! Махфуз му казва, че след като е разбрал, че Миран е син на Хазар, нищо не върви както трябва! Аслан вижда майка си и казва на Махфуз да приключи темата с Миран...

Султан вижда, че устата на Аслан е разбита и го пита, какво е станало, а той ѝ отвръща, че с Миран са поспорили!

Султан иска Аслан да ѝ даде дума, че няма да тръгне срещу Миран, а той ѝ казва, че имат по-голям проблем... Султан вижда Асйе и го пита, какво прави тя тук? А Аслан я пита, дали знае, защо Азизе днес ги е повикала с Гюнул на мелницата, а майка му го пита, откъде знае, а той ѝ отговоря, че той също е бил повикан и ако Махфуз не ги е предупредил, Азизе е щяла да ги срещне лице в лице, без да им каже!

Аслан казва, че отговорни за това са Асйе и Харун, който се намират в двете имения, за да им помагат и предупреждават, а защо Асйе нищо не е знаела за този ход на баба му... Асйе му отговоря, че тя му предава всичко, но въобще не си е помислила, че може да направи това...

Аслан казва на Султан, че той много иска тя да е по-близо до него, но нали вижда, какво става...

Султан се опитва да каже на Аслан, че тя е оставила баща му да умре, но не ѝ стигат сили да го направи. Вместо това му казва, че баба му е казала на Гюнул, че брат ѝ е жив, за да се разведе с Миран, а сега сестра му е хич не е добре...

- Моля те, дай това писмо на Миран, спаси ни!

Султан не знае, че писмото, за което говори, синът ѝ изгори... Аслан казва на майка си, че това няма да помогне, докато баба му не бъде ранена от собствената си ръка!


Азизе вижда тайната стая на Аслан със снимките на Раян

Азизе отива в дома на Аслан, но никой не ѝ отваря, но Махмуд отваря вратата и Азизе влиза в къщата... Тя я разглежда и влиза и сяда в кабинета на Аслан, а в креслото му намира дистанционно и го натиска и пред нея се отваря тайната стая на Аслан със снимките на Раян...

- Раян... Не може да бъде... Азизе е изненадана от стените покрити със снимки на Раян. - Не може да бъде! Не може с Раян...

Миран е в къщата до тази на имението на Шадоглу и е ядосан на Мелике, че не си вдига телефона.... и се пита, как да се свърже с Раян. Миран прескача през терасата и е в имението на Шадоглу... и се зарича, че ще чака колко е нужно, но трябва да се види с Раян.

Аслан се прибира и се кара на Махфуз, защо не му е съобщил, че баба му е тук, а той му казва, че се е опитал, но телефонът му е бил изключен. Аслан пита, къде е Азизе, а той ѝ казва, че в кабинета му, а Аслан го пита, защо я е пуснал там, а Махфуз му отвръща, че той като се е прибрал, тя е била в кабинета...

Азизе казва на Аслан, че го чака от дълго време и го пита, какво е станало днес в кафето в центъра... Какво е направил, че е ядосал Миран? Аслан ѝ отвръща, че на Миран не му трябват причини, за да се разгневи, тя много добре познава внук си!

- Шадоглу държат Миран на мушка... и винаги ще бъде така! И знаеш ли защо?
- Защото иска да си отмъсти – казва Аслан, а Азизе добавя, че Миран няма никога да се откаже от Раян...

Азизе казва на внук си, че след като е толкова упорит, тя е съгласна, той да остане и си тръгва..., а след нея Аслан се чуди, защо Азизе се е съгласила, той да остане, може би е видяла снимките на Раян...

Миран никога няма да позволи Раян да замине, далече от него

Вечерта Миран вижда Гюл, която си прави балончета и я вика, а тя много му се радва да го види, но казва, че ако дядо и го види, много ще се ядоса.... - Какво си им направил, Миран, че всички са ти ядосани, дори и сестра ви!

Миран ѝ казва, че има нужда от нейната помощ и ѝ казва нещо на ухо и след малко виждаме, как Гюл води сестра си за ръка, за да види, колко са красиви сапунените балончета нощем!

Миран седнал на високо духа балончета, Гюл много се радва, а Раян отново му се ядосва... Миран връща уреда за балони на Гюл, а тя им казва, че ще ги защитава и като види, че някой идва ще извика „Како“...

Раян го пита, защо е тук, а Миран ѝ отвръща, че не може да живее без нея и когато Мелике не му е вдигала, той дошъл. Раян му казва, че са ги разкрили, а той я моли да му прости!

- Какво да направя, Реян, аз те ревнувам от всичко и всички! Много те обичам! Но ти давам думата си, повече няма да се повтори!
- Кое поред е това обещание, Миран? Ние си казваме, че много се обичаме, но при най-малкия спор, ние винаги се разделяме!
- Ти, ще си тръгнеш ли от тук, Раян?

Тя му отвръща, че е принудена... и не иска повече той да идва в имението, а също, така да не тръгва след нея... След като казва това на Миран, Раян се прибира... Останал сам Миран казва:

- Аз няма да им позволя, да те разделят с мен!
Епизод 157 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 17 август 2021 по DIEMA FAMILY
„Вятърничав“, еп.158 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.158 (Diema Family) - какво ще се случи...

Миран връща Зехра в имението на Шадоглу, като се надява тя да им помогне. Зехра се връща в имението, за да разкаже истината и сложи край...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.236 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.235 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.234 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.233 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.232 (Diema Family) - какво ще се случи...