Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.90 - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран разбира, че майка му и не се е омъжила по собствена воля... Хазар признава, че Миран не го е бутнал онази нощ. Вижте още какво ще се случи в еп.90 на турския сериал "Вятърничав".

Реян, дъще, Миран от самото начало ти казваше истината...

Реян, дъще, Миран от самото начало ти казваше истината...

© atv

В 89 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Миран последва Реян до къщата на баба си и това, което открива там, го шокира и не може да разбере, защо години наред, Азизе го е лъгала.

Виждайки колко много страда Миран от това, което разбра, Реян го моли да си ходят, че тя не е била права. Но Миран иска да разбере цялата истина и всичко за майка си.

Миран пита старата жена, дали ще му разкаже всичко, а тя му казва, че за каквото го попита и ако знае ще му разкаже!

Миран я пита, дали преди е идвал в това село, а тя му казва, че е идвал, но е бил в корема на майка си... и му показва люлката, направена за него от неговия дядо. На люлката Миран вижда издълбано неговото име, баба му казва, че тогава майка му е трябвало да вземе люлката, но тя оставила, за да може, когато довежда сина си, да го приспива в тази люлка....

Миран разбира, каква е била неговата майка, дядо, че когато дядо му се разболял, тя е трябвало да напусне училище, за да работи, а след това се омъжила...

Миран пита баба си, дали майка му е била щастлива с баща му?
- Синко, не е моя работа да ти го казвам, но майка ти никога не искаше, да се омъжи за Мехмед Асланбей, но те имаха пари и власт... Аз не искам да те лъжа, бог ми е свидетел, но след това се говореше, че Асланбей са я тормозили...

Миран не може да слуша и излиза, а баба му казва на Реян, че е трябвало по-добре да си мълчи, а Реян и казва, да не се притеснява, защото Миран за пръв път се сблъсква с истината за майка си.

Миран пита Реян, как може майка му, да не е искала да бъде с баща му, може жената нещо да бърка, да не си спомня, отново да ги лъжат, но баба му казва, че е вярваща и не може да лъже..., че дори след като Дилшах починала, баба му е отишла да си го вземе, но Азизе я изхвърлила и заплашила, че ако мисли за живота на Миран, да забрави за него!

- От днес не забравяй за това място, синко, това място е чест от теб, пази спомена за майка ти, ако един ден се загубиш, върни се тук и започни отначало.
Ще успее ли Елиф, след като признае какво е направила, да помири и събере Миран с Реян?

Ще успее ли Елиф, след като признае какво е направила, да помири и събере Миран с Реян?

© atv
Елиф вече не може да понася факта, че Реян не прощава на Миран и изплашена от новите игри на баба си, решава да каже цялата истина на Азат, че именно тя е бутнала Хазар по стълбите, Азат не ѝ вярва, но води Елиф в имението на Шадоглу.

Елиф се изправя пред Реян и Миран, пред всички в къщата и казва, че тя е блъснала Хазар, а той лъже...

Реян не иска да повярва, казва, че това е поредната игра на Миран.

Миран, който е все още в шок от истината, която е научил за майка си, а сега разбира, че Реян не вярва на думите му, че той не е посегнал на баща й, и въпреки факта, че Елиф казва истината, тя все още смята, че това е неговата игра, и че този път няма да се подведе и да му повярва, дълбоко нараняват Миран, който хващайки сестра си за ръка, напуска имението.

Хазар, който наблюдава от терасата не издържа и се провиква:
- Реян, дъще, Миран от самото начало ти казваше истината... мен НЕ ме блъсна, Миран... Тичай и го спри, не му позволявай да си отиде!
Признанието на Хазар ще промени целия баланс между Миран и Реян!

Реян настига Миран, който дърпа Елиф и го моли да поговорят... Реян му казва, че е направила голяма грешка..., но Миран е непреклонен, Елиф се намесва, като моли брат си, да поговори с Реян, но той и казва да мълчи... и казва на Фърат да я заведе вкъщи, а Елиф моли Реян, да не оставя брат й...

Елиф казва на Фърат, че е направила нещо много лошо и много съжалява...

Реян следва Миран, като го моли да и даде шанс, да оправи грешката си...

Зехра казва на Хазар, че отива да разкаже на Реян, че тя е причината за тази лъжа, а Хазар и казва, да мълчи, все едно нищо не е знаела, защо Реян ако разбере, че и тя е знаела, край съвсем няма, да ги погледне!

Азизе прави труден
избор.

Азизе прави труден избор.

© atv
След като научава, че Елиф е отишла в имението на Шадоглу, Азизе губи контрол!

Сблъсъкът на две семейства в имението Шадоглу ще принуди Азизе да направи труден избор.

Джихан заплашва, Азизе, като и казва, че той не е милостив като брат си, и когато той е ядосан, не се ядосва като баща си, и няма да и повтаря тридесет пъти, това което е казал...

- Ти трябва да знаеш, че ако ме заболи, то ще направя така, че този който го е направил, да го заболи много повече, не зависимо как със сила, пистолет или по-друг начин... (като гледа към Елиф, която иска да излезе от автомобила)
Джихан разбира, че Елиф е слабото място на Азизе и се заканва да я направи Шадоглу .
"Вятърничав", еп.91 - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп.91 - какво ще се случи...

Миран решава да се раздели с Реян, тъй като осъзнава, че тя не му вярва и никога няма да му се довери. Вижте още какво ще...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...