Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.91 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран решава да се раздели с Реян, тъй като осъзнава, че тя не му вярва и никога няма да му се довери. Вижте още какво ще се случи в еп.90 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 17 май 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Реян и Миран

Реян и Миран

© atv

В 90 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Миран разбира, че майка му и не се е омъжила по собствена воля... Хазар признава, че Миран не го е бутнал онази нощ.

  • Джихан разбира, че Елиф е слабото място на Азизе и се заканва да я направи Шадоглу.

  • Признанието на Хазар, че не го е блъснал Миран ще промени целия баланс между Миран и Реян!

  • От една страна, Реян се опитва да получи опрощението на Миран, от друга, Миран се опитва да се справи с разочарованието, причинено от лъжите на семейството му.

Реян моли Миран да и прости, а той и казвам, че не само е казала, че не му вярва, но той е видял нейното недоверие в очите й, и сега няма какво повече да си кажат! Реян го моли да я изслуша, защото тя има много какво да му каже, да му се извини... Миран и казва, че знае, колко е тежко, когато човек не може да разкаже и докаже своята истина... и я моли да се върне...

Гледайки след отдалечаващия се Миран, Реян повтаря – какво направих аз...

Този текст е копиран от pоTV.bg
Султан, Елиф, Гюнул и Азизе

Султан, Елиф, Гюнул и Азизе

© atv
Азизе след като се прибира в имението се нахвърля върху Елиф, но не очаква, че всички ще я защитят – Есма, Султан и Гюнул и се опълчват със страшна сила...

Гневна и безсилна Азизе нарежда:

- Всички, ще живеете, така както аз кажа! Всички, ще правите това, което аз искам, защото всичко, което имате е моя заслуга!

Султана и казва, че тя много се страхува от нея, но само да посегне на нейното дете, то всички тук са свидетели, ще я убие със собствените си ръце. Елиф не издържа и отново се нахвърля срещу баба си:

- Ти, какво искаш от нас, колко още ще плащаме ние, за да отмъстиш ти! Аз не искам повече така да живея! Да се събуждам всяка сутрин с мисълта, дали брат ми не е направил нещо на някой, или някой не го убили ?!
- Аз да отмъстя?
- Да, баба, ако ти не беше посяла тази ненавист у мен, аз никога нямаше да блъсна Хазар Шадоглу, нямаше да се изплаша, че може да убие брат ми... Но аз няма да живея, този живот, който ти искаш, защото Шадоглу не са мой врагове!
- Ти ще живееш, така като аз искам, Гюнул събирай се... и двете отивате в чужбина... Есма и ти! - заповядва Азизе. Фарат и се противопоставя и казва, че неговата майка никъде няма да ходи!

Азизе заповядва да заведат и затворят Елиф в стаята, а тя казва на баба си, че сама ще отиде, защото не може да диша, когато тя е наоколо!

Султана крой план как да унищожи Азизе.

В същото това време, мислейки, че Миран няма да прости на Реян, Гюнул започва да показва истинското си лице.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Реян

Реян

© atv
Миран решава да се раздели с Реян, тъй като осъзнава, че тя не му вярва и никога няма да му се довери.

Миран казва на Реян, че не помни колко дни я е гледал в очите и е казвал, че не е блъскал Хазар, стоял до нея докато баща и се е борил за живота, дори когато разбрал, че Хазар може да умре, той скрил това от нея, за да не загуби тя надеждата си, а тя какво направила, отново го обвинала, че е до нея, защото баща й ще умре, дори в изчезването на писмото го е обвинил, че той да го е взел... И я пита, дали знае какво е, любимия ти човек, да те обвини в кражба?! Той знае и знае, как боли от това..., но в това е неговия проблем, че за да не я боли и ядосва като него... И ето днес, тя разделила болката с него, която той преживял в стаята на майка си, станала стена за него, на която може да се опре, дори се отказал да търси истината в миналото, за да не се ядосва... и как след всичко това, може да му каже, че е започнал игра, зад гърба й... Всеки път като я погледне, си казва, че не трябва да я оставя, а да последва любимата си, любовта си, но това, което тя му казала в имението на Шадоуглу...., не може да го разбере, а той се е уморил...

- Днес разбрах, какво е да убиеш човек без куршум, дори куршума, който беше близо до сърцето ми, не ми причини такава болка, както твоите думи, казва Миран на Реян и я оставя сама....
PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Реян казва на родителите си, че отива в имението на Асланбей

Реян казва на родителите си, че отива в имението на Асланбей

© atv
Насух казва пред всички, че Реян е Шадоуглу

В имението на Шадоуглу всички са се събрали и обсъждат признанието на Елиф и Хазар, а Насух казва на сина си, защо е пуснал Реян да последва Миран, че Азизе, отново може да и строи нещо лошо, защото Реян е Шадоуглу, че тя е най-ценното, което има сина му...

Хазара им казва, че е признал, защото не е могъл да гледа болката в очите на дъщеря си..., дори Елиф, дошла и си признала, как е можело той да мълчи...

Ярен е бясна, че любимият й дядо е признал, че Раян е Шадоуглу....

Азат разбира, че Елиф има чувства към него

Азат се обажда на Елиф и я пита, дали е добре, защото днес е видял друга Азизе Асланвбей, че нейното състояние не е нормално. Елиф му казва, че баба й иска да я изпрати в чужбина, така я наказва, защото се е изправила против нея! Азат и казва, че Азизе се изплашила, защото си мисли, че те ще и причинят, това което тя е причинила на Реян, но те не са такива и я успокоява, че нищо няма да и се случи... Елиф му отговоря, че знае, а тя е искала да поправи, това което е направила... и си мислиа, че като си признае, всичко ще се оправи, но тя нищо не е поправила, а дори повече, я разделят от семейството и него... Азат е объркан от чутото, той и казва, че ще поговори ако трябва с Миран...

- А можеш ли да направиш така, че брат ми и Реян да се сдобрят?!

Азат и казва, да я помоли нещо, което той може да направи...

След като Миран отказа да прости на Реян, тя се прибира съсипана в имението на Шадоуглу...

Всички я питат, какво е казал Миран, но съсипана Реян мълчи... Азат и казва, че баща й го е направил, за да я защити и да не се кара с него... Насух и Джихан също я молят да му прости... Зехра я моли да не прави така, а Реян и казва:

- Миран блъсна баща ми, а аз блъснах своята любов! Миран блъсна баща ми, а аз блъснах себе си, мамо, всичко се сгромоляса в пропастта, защото повярвах на татко... И не ми казвай и ти, че е искал да ме защити, че когато стана майка ще разбера... Аз казвах, че баща ми никога не лъже, че той ще се застъпи и за мен, и за любовта ни с Миран, но татко ме излъга, не се застъпи за мен... Татко помисли за теб, мамо, но не помисли за моето сърце.... Аз повярвах на баща си и сега лежа на дъното на пропастта със своята любов и мечти... Миран си тръгна, и вижте аз съм жива, но съм нещастна..., нима това е живот?!

Реян се качва в стаята си, а Хазар казва, че дъщеря му е права, че той я е научил, ако види, че някой лъже, да се отдалечи от него... Насух му казва, че обидите в младостта бързо се забравят и Реян съвсем скоро, ще го прегърне...

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Насух се ядосва на Ярен

Насух се ядосва на Ярен

© atv
Насух се отказва от Ярен и казва, на сина си, че до 3 дни трябва да я омъжи...

Останала сама, Реян се моли, Миран да не я оставя..., но доволна влиза Ярен и казва, че и е донесла чай, който помага при депресия... Реян и казва да напусне стаята й..., но Ярен не може да пропусне този случай и я пита, какво ще прави сега, когато принцът на белия кон си е отишъл. Ярен и казва, че тя не е могла да сложи край на тяхната любов, но браво на нея само с две думи сложила край на любовта си!

Реян пита Ярен, защо е толкова нещастна, защо се опитва да и причинява болка и вреда? Заради нея родителите и са ядосани, а дядо и дори не я поглежда!

Ярен казва на Реян, да не си мисли, че е станала любимка на дядо й, само защото е станал добър към нея и съвсем скоро, кафето, което му направи ще и бъде плиснато в лицето, но в същият този момент влиза Насух и казва на Ярен, че явно все още не и е дошъл акъл в главата й... и я изхвърля от стаята на Реян, а след това получава и плесница от него и казва, че ако разбере, че е направила още нещо лошо, ще я изхвърли от тази къща..., а сега да се благодари на майка си и баща си, че заради тях тя е все още под този покрив..., но Ярен не спира да говори, което довежда Насух да каже, че Ярен няма да носи повече фамилията Шадоуглу и казва на Джихан, че до три дни трябва и намери съпруг, който да я отведе от тук, а ако никой не я иска, ще я изпрати на село, за да се грижи за животните!

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Ярен

Ярен

© atv

Нервиран Джихан затваря Ярен в стаята й казва, че без негово разрешение, никой няма да отваря врата на тази стая.

Ярен с усмивка вади писмото на Дилшах до Хазар и казва да си говорят, колкото искат, но съдбата им е в нейни ръце!


Епизод 91 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 17 май 2021 по DIEMA FAMILY
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
"Вятърничав", еп.92  (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп.92 (Diema Family) - какво ще се случи...

Хазар се среща с Миран и го моли да прости на Реян, защото тя за нищо не е виновна. Реян е решена да си върне Миран....

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.111 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.108 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.107 (Diema Family) - какво ще се случи...