Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.89 - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран последва Реян до къщата на баба си и това, което открива там, го шокира и не може да разбере, защо години наред, Азизе го е лъгала. Вижте още какво ще се случи в еп.89 на турския сериал "Вятърничав".

Миран и Реян

Миран и Реян

© atv

В 88 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Насух иска да омъжи час по-скоро Ярен, а Ярен прави план, как да си отмъсти на Реян. Някой ще отвари вратите към миналото за Миран и Реян.

Реян получава бележка, в която пише, че ако иска да разбере тайните от миналото да отиде в селото от където е Дилшах, след което звъни на Миран, но той не и вдига... Реян решава да тръгне сама.

Миран виждайки, че Реян го е търсила и звъни, но тя не му вдига телефона и затова решава да позвъни на Мелике. Тя му казва, че Реян е получила бележка и е тръгнала към селото на майка му, но Миран изненадан и казва, че майка му не е от село...

Зехра пита стария Юсуф, дали може да и разкаже, какво е имало между Хазар и Дилшах? Той и казва, че когато Хазар е бил в казармата, Дилшах станала снаха в Асланбей, а Насух скрил от Хазар, за да не направи нещо лошо в казармата. А дали знае, защо Дилшах е се е омъжила за Асланбей, но той и казва, че не знае... Зехра показва писмото на Дилшах на дядо Юсуф, но му казва, да не се притеснява, защото Реян не е родна дъщеря на Хазар, но разбира, че той знае... Тоя съветва първо да разбере, дали това писмо, наистина е написано от Дилшах и тогава да каже истината на Хазар.

Миран сваля Реян от автобуса, с който тя пътува за селото, което се споменава в бележката. И казва, че неговата майка е от Медиат , но по настояване на Реян те отиват в селото от бележката.

Невидима ръка отваря врати към миналото за Миран и Реян

Невидима ръка отваря врати към миналото за Миран и Реян

© atv
Това, което Миран открива там, го шокира - той и Реян разбират, че майка му е била от това село, а и не се е омъжила по собствена воля.

Миран, разбира, че когато баба му разбрала, че Дилшах е починала, тя го е търсила из цял Медиат, но Асланбей изчезнали, все едно никога не са съществували..., но тя него не могла да намери и много плакала и тъгувала, че не е могла да те предпази, и за няколко дена напуснала този свят. А името му било дадено от неговия дядо, който казал, че ако един ден ще се роди син, ще го кръстят Миран.

От вещите в малкия дом, тетрадките с почерка на майка му, снимките, невярващият Миран разбира, че всичко това тук е истина, но не може да разбере, защо Азизе го е лъгала толкова моного години?!
- Ти беше права Реян: Ако не узнаем миналото нямаме бъдеще.
Бабата на Миран

Бабата на Миран

© atv
Виждайки колко много страда Миран, Реян го моли да си ходят, че тя не е била права. Но Миран иска да разбере цялата истина и всичко за майка си.
- Твоята майка никога не искаше да се омъжи за Мехмед Асланбей, но те имаха пари и власт... Аз не искам да те лъжа, бог ми е свидетел, но след това се говореше, че Асланбей са я тормозили... От днес не забравяй за това място, синко, това място е чест от теб, пази спомена за майка ти, ако един ден се загубиш върни се тук и започни отначало.
"Вятърничав", еп.90 - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп.90 - какво ще се случи...

Миран разбира, че майка му и не се е омъжила по собствена воля... Хазар признава, че Миран не го е бутнал онази нощ. Вижте още какво...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...