Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп. 44 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран взема решение да се откаже от всичко, но не и от Раян! Вижте още какво ще се случи в еп.44 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 11 март 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Миран предлага на Реянда се омъжи за него

Миран предлага на Реянда се омъжи за него

© atv

В предишния 43 епизод на турския сериал "Вятърничав", разбрахме, че сестрата на Азизе - Ханифе работи в Шадоглу като прислужница. Миран заплаши Насух много да внимава, за да не причини нещо лошо на Реян, защото той знае, че искаше да я убие и ще разкажа на сина му Хазар. Миран отново „отвлича“ Раян, а Гюнул получи документите за развод, които обеща да подпише.

Азизе усмихната отново пристига в имението на Шадоглу. И съобщава на Насух, че му взема имението, заради дълговете, които тя платила. Още му припомня, че преди време го е предупредила, че ще му вземе всичко и ето сега го прави!

Миран със завързани очи води Реян на хижата, която Раян изгори след първата им брачна нощ, а Миран възстанови отново.

Реян не може да повярва от това което вижда пред очите си..

Миран и казва, че тя го е питала, дали може да направи така, че все едно никога не е била горяла? Заради нея, той върнал отново онова утро...
- Ти си я направил същата?
- Няма нищо, което Миран да не може да направи, заради Раян!
- Миран, който направи люлка в небесата, може и времето да върне назад... с усмивка на уста и сълзи на очи, констатира Реян.
- Само ако кажеш и времето мога да спра, отговоря и Миран.

Вътре в къщата всичко изглежда, така както през онова утро, дори сватбена рокля, която Миран купи за нея, но Ярен скъса...

Миран вади пръстен от джоба си...

- Реян нашата история свърши тук, но нека днес да започне от начало: Съгласна ли си да станеш моя жена, ще се омъжиш ли за мен?Със сълзи на очи я пита Миран
- Не!
- Защо казваш, не, Раян, когато твоите очи казват да?

Старите спомени изплуват пред очите на Реян, огъня, нейната безпомощност, мисълта да изгори в пламъците... Реян започва да се задъхва, Миран я пита какво става, а тя го моли да не я докосва!

Раян казва на Миран, че е сложил това легло на нейния гроб... Тя си мислила, че ще бъде нейното щастие, а станало гроб за нея... И ако започната отначало, дали всичко ще мине, няма, защото нейната болка винаги ще си е там... няма да мине! Миран обещава, че ще я накара да забрави за болката и за всичко, което са и причинили, но да не казва НЕ!

Миран я моли да го погледне в очите му, защото устата може да лъжат, но очите никога не лъжат!

Реян го пита, дали е готов, да се откаже от отмъщението си, за да се ожени за нея?
Насух

Насух

© atv

В имението Джихан вади пистолет и казва, че някой трябва да спре Азизе! Но Хазар го спира и му казва, че всичко е написано в документа и те имат дългове, които трябва да си платят!

Насух казва на двамата си сина, че напускат още днес имението и отиват на фермата...

След като Миран не отговоря на въпроса дали ще се откаже да отмъщава, Раян напуска хижата.

Султан не е съгласна с решението на Гюнул да се разведе с Миран, и се чуди с какво този път Азизе е принудила дъщеря и, за да се съгласи на развод. А Гюнул си спомня, как баба и е казала, че трябва да подпише документите, а тя в замяна ще и каже, къде е брат й.

Миран си спомня, колко много болка е причинил на Реян, заради отмъщението, с което баба му Азизе, толкова много години е пълнила главата му!

Миран отива на гроба на майка си и казва, че ще направи всичко, за да върне Реян в неговата приказка, че ще се откаже от всичко, но никога от Реян!
 "Вятърничав", еп. 45 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп. 45 (Diema Family) - какво ще се случи...

Шадоглу напускат имението си. Насух, след много години е пред вратите на къщата, където някога се зарече, да не стъпва повече. Вижте още какво ще...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...