Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп. 45 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Шадоглу напускат имението си. Насух, след много години е пред вратите на къщата, където някога се зарече, да не стъпва повече. Вижте още какво ще се случи в еп.45 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 12 март 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

 "Вятърничав", еп. 45

"Вятърничав", еп. 45

© ATV

Миран отива на гроба на майка си и казва, че ще направи всичко, за да върне Реян в тяхната приказка, че ще се

откаже от всичко, но никога от Реян!Прибирайки се в имението на Шадоглу. Реян е обвинена от Ханадан и дъщеря ѝ Ярен, че заради нея са ги изхвърлили

на улицата, тя не може да повярва, но Джихан го потвърждава.

Реян пита баща си, дали тя е виновна, но той и отговоря, че не трябва дори и да си го помисля, че той е виновен, че я е дал в ръцете на този човек.

Гюл е излязла на улицата и тихичко се моли никой да не им взима къщата, но е забелязана от Миран, който се прибира. Той пита малката госпожица, какво прави самичка на улицата, а тя му казва, че му е малко сърдита, защото вече не ги обича, нея и сестра й, и им е взел къщата и сега няма къде да спят! Миран и казва, че нищо няма да им взима, но Гюл чу казва, че дошла бабата с черните очи и дядо ѝ много се ядосал, а батко ѝ Азат казал, че го е направил Милан!

Миран дава дума на Гюл, че нейната сестра никога повече няма да плаче и ще оправи проблема с къщата!

Реян разказа на Мелике, че Реан е възстановил хижата и предложил да се оженят отново, но тя му отказала, защото той не искал да се промени, и вярвал в приказката, която толкова много година е разказвала баба му. А Мелике я съветва, тя да започне да му разказва нова, тяхна приказка!

Султан пита Азизе, що за игрички отново играе с дъщеря й, искайки от нея да се разведе с Миран, а Азизе и казва, че тя е искала този брак, а сега иска да се прекрати и тя няма думата!

Азизе и Миран

Азизе и Миран

© atv

Прибирайки се Миран търси Азизе, но попада на Фърат и му казва, че той го е смятал за брат, а той върши работи зад гърба му, той му казал да не пипа къщата на Шадоглу, но чувайки Фърат е много учуден...

Азизе казва на Миран, че тя е тази, която казва какво трябва да бъде взето и какво не, но Азизе му припомня, че тя му е казала, че ще им вземе всичко, заради неговите родители!

Миран заявява на Азизe, че ги свързва една и съща болка, но той вече няма да отмъщава на Шадоглу - той избира различен път от нейния. И казва на Есма да му събере нещата, той повече няма да остава в тази къща!
Насух

Насух

© ATV

Преди да си тръгнат от имението синовете на Насух се карат, защото Джихан отново обвинява Реян, че за всичко тя е виновна... а Хазар казва на баща си, че няма да може да живее с брат си под един покри, Насух, който вижда, че не може нищо да направи и караниците са станали ежедневие, им казва, да правят каквото искат, качва се в колата и ги оставя.

Миран твърдо решава да спечели доверието на Реян, а след това лека-полека да и покаже истинското лице на баща ѝ Хазар, защото сега за нея баща ѝ е невинен като ангел...

Султан от безсилие, изпада в истерия и казва на Азизе, че няма да и позволи да разрушава бъдещето на Гюнул, и че се е уморила от нейните лъжи. А Азизе и прошепва в ухото, че последния път когато направила така я е завела в болница, дали и е харесало там, и дали отново иска да я изпрати? Дошла на себе си от тези думи Султан отива в стаята си.

Насух, след много години е пред вратите на къщата, където някога се зарече, да не стъпва повече. Започват да изплуват тайните от миналото. След 27 години истинските причини за отмъщението, започват да се показват на повърхността.
"Вятърничав", еп. 46 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп. 46 (Diema Family) - какво ще се случи...

Насух не се съгласи Раян да се омъжи за Миран... Вижте още какво ще се случи в еп.46 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...