Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.225 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азра и Азизе са се съюзили, за да унищожат Фюсун. Фърат предлага на Зайнеп и тя му казва „да“. В компанията има избор за нов председател, а Миран оттегля кандидатурата си в полза на Фърат. Дилшах разкрива на Раян, че знае нейната тайна. Вижте още какво ще се случи в еп.225 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 19 ноември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 224 на турския сериал „Вятърничав“ Миран и Фърат се скарват. Раян унищожава документът, който разкрива, че може да умре при раждането, но Дилшах преди това го снима на телефона си. Мелике се премества в имението на Асланбей.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 225 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 19 ноември 2021 по Diema Family.

  • Хазар виждайки Азизе на тържеството на Миран и Раян веднага става да си ходи.
  • Азизе казва нещо не Хазар, което го кара да се върне обратно.
  • На тържеството Азра и Фюсун пристигат заедно, а Азра обявяват пред всички, че Фюсун е нейната майка и така съсипват събитието на Миран и Раян.
  • Азра и Азизе са се съюзили, за да унищожат Фюсун.
  • Фърат предлага на Зайнеп и тя му казва „да“.
  • В компанията има избор за нов председател, а Миран оттегля кандидатурата си в полза на Фърат.
  • Дилшах разкрива на Раян, че знае нейната тайна.

„Вятърничав“, еп.226 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.226 (Diema Family) - какво ще се случи...

Миран чува, че майка му желае смъртта на Раян, но в крайна сметка Дилшах не му разкрива тайната на Раян. Хазар застава на страната Дилшах в...

Хазар виждайки Азизе на тържеството на Миран и Раян веднага става да си ходи.

На тържеството Хазар вижда Азизе и веднага казва на Зехра, че си тръгват, а тя му отвръща, че тази вечер е важна вечер за децата им и трябва да останат. Насух виждайки Азизе, разбира защо синът му иска да си ходи, но му казва, да не го прави, защото ще разочарова Раян, но Хазар си тръгва, а виждайки това Раян тръгва след него и го пита, не го ли е грижа за нея и няма ли да сподели нейното щастие?

-Дъще, не говори така! Как мога да бъда щастлив, редом с тази жена?!
Азизе казва нещо не Хазар, което го кара да се върне обратно.

Азизе казва нещо не Хазар, което го кара да се върне обратно.

В този момент идва Азизе и казва на Хазар, че иска от него да забрави, че тя е негова майка, дори името ѝ да не споменава, да счита, че нея я няма! Но това, което ще му каже, да си го запише в сърцето и ума.

-Сподели щастието с дъщеря си, Хазар! И всеки миг, в който можеш да бъдеш с нея, не разменяй за нищо! Защото животът ти, няма да стигне да наваксаш времето, който не си прекарал с детето си! Аз съм го изпитала и зная!

Азизе вижда, че Раян се връща тъжна и казва на Есма, че Хазар няма да се върне, но след минута Есма вижда, че Хазар все пак е размислил и се връща в залата и прави знак на Азизе. Хазар минава покрай тях и отива и прегръща Раян, а след това казва на Зехра, че се е върнал само заради децата.

Миран говори с лекарката на Раян и ѝ казва, че преди малко ги е видял и Раян е била много напрегната и притеснена и иска да му каже честно – какво не е наред с Раян?

След което, разбираме, че лекарката не е казала истината на Миран, защото той пита Раян, кога е смятала да му каже, че има опасност от спонтанен аборт ако не престане да се притеснява и пази от стреса… Тя го прегръща и му казва, че не е искала да го притеснява и тя няма да позволи с бебето им да се случи нещо, а Миран и казва, че най-важното за него е тя, първо тя трябва да е добре, а след това бебето им.

Дилшах търси по телефона Азра, а тя и казва, че след малко ще дойде на тържеството.

На тържеството  Азра и Фюсун пристигат заедно, а Азра обявяват пред 
всички, че Фюсун е нейната майка и така съсипват събитието на Миран и 
Раян.

На тържеството Азра и Фюсун пристигат заедно, а Азра обявяват пред всички, че Фюсун е нейната майка и така съсипват събитието на Миран и Раян.

Миран и Раян благодарят на всички, която са дошли и в този момент влизат Фюсун и Азра, а Азра обявява пред всички, че Фюсун Асланбей е нейната майка. Всички присъстващи на събитието са изненадани.

Прибирайки се вкъщи, Миран ядосан пита Азра, каква е нейната цел, защо се опитва да вкара Фюсун в техния кръг? Азра му казва, че тази жена е нейна майка, а Миран я пита, дали това е било най-подходящото място да я покаже?! Раян моли Миран да се успокои, а Миран ѝ казва, че е можела да почака. Азра се нервира и му казва, че тя я е мислела за мъртва и си е представяла нейното лице и аромат в мечтите си и не иска сега, и секунда да губи далече от нея.

Чувайки това Дилшах се разстройва много!

-Аз не ти казвам, че не трябва да кажеш истината, но мястото не е било подходящо за това! – не може да се примири Миран с това, което направи Азра.
-Тази жена е моя майка и докато тя бъде тук, тя също ще бъде! Но друго нещо е ако не искате… и аз веднага мога да си тръгна – казва Азра.
-Нищо такова няма да бъде – втурва се Дилшах и хваща Азра за ръката, а Азра казва, че тогава всички трябва да приемат, че Фюсун Асланбей е моя майка!

Азра и Азизе са се съюзили, за да унищожат Фюсун.

Разбираме, че Азра и Азизе са се съюзили, за да унищожат Фюсун. Азизе се притеснява, че Миран и Раян са разбрали толкова рано, а Азра и казва, че е била принудена да им каже, защото в противен случай е щяла да замине. Азизе я предупреждава, че Миран и Раян не трябва да знаят, че те двете си сътрудничат и трябва да ги държат настрана от тази работа, за да не пострадат.

Азизе се обажда на Азра и я пита, какво е направила, там пред всички хора?

-Доверие или преданост, г-жа Азизе? Не ги ли завоювам, няма да мога да се доближа да вратите на Фюсун! Затова бях принуден да го направя!
-Добре…, но недей да правиш и планираш нищо сама! – предупреждава я Азизе.

Фърат предлага на Зайнеп и тя му казва „да“.

Сутринта Миран казва на Азра, да забрави всичко, което снощи и е казал, защото той и да не харесва Фюсун, тя е нейна майка и трябва да уважи правото и да бъде с нея, но никога да не забравя, че домът и е тук!

В компанията има избор за нов председател, а Миран оттегля кандидатурата си в полза на Фърат.

Дилшах разкрива на Раян, че знае нейната тайна.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...