Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.224 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран и Фърат се скарват. Раян унищожава документът, който разкрива, че може да умре при раждането, но Дилшах преди това го снима на телефона си. Мелике се премества в имението на Асланбей. Вижте още какво ще се случи в еп.224 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 18 ноември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 222 на турския сериал „Вятърничав“ Азизе спазва обещанието, което даде на Хазар и напуска града. Миран разбирайки, че баба му сдържала обещанието си към него я връща, което много ядосва Хазар. Фюсун иска Фърат да поеме управлението на компанията. Азра дава шанс на Фюсун.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 224 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 18 ноември 2021 по Diema Family.

  • Миран и Фърат се скарват.
  • Зайнеп пита Фърат, дали Фюсун не го настроила срещу Миран?
  • Раян унищожава документът, който разкрива, че може да умре при раждането, но Дилшах преди това го снима на телефона си.
  • Мелике се премества в имението на Асланбей.
  • Фюсун забранява на Ярен да излиза от Асланбей докато не роди.

Внимателно без да може да разбере Миран, Раян го подготвя за това, че тя няма да бъде жива след като роди… Разказва му какво трябва да прави, къде какво е сложила… и много, много пъти му казва, че много го обича.
Миран и Фърат се скарват.

Миран и Фърат се скарват.

Фърат сутринта се обажда на Миран и му казва, че ще прави събрание и ако може да дойде. Миран се чуди какво става с Фърат, защото за втори свиква събрание, без да го пита.

Отивайки във фирмата Миран разбира, че Фърат иска да увеличи инвестициите в новата им фабрика, Миран е против и е подкрепен от Азат и Гюнул. Миран си тръгва, а Фърат го настига и го пита, защо е против него, а Миран му казва, че не, но му е ядосан, защо организира събрание без да го попита, какво мисли той? Фърат му отвръща, че много пъти се е опитвал да се свърже с него, но той винаги е бил зает. Миран му казва, че трябвало да го изчака да се освободи, защото до сега винаги са вземали решенията заедно.

-Не сме винаги правили така! Решенията свързани с теб, ти си ги вземаш сам, а тези, които са свързани с мен ги вземаме заедно! – казва Фърат, а Миран ядосан си тръгва!

Миран отива при Раян, за да помогне в организирането на тържеството за откриването на фондацията.

По късно пристигат Зайнеп и Фърат, а Зайнеп казва на Раян, че много красиво е станало и тя е щяла да дойде по-рано, но е чакала Фърат.

-Фърат какво е чакал, да свършим работата ли? – намесва се Миран.
-Да, бе, да Миран, да свършите работа, да не би да бягам от работата? – отвръща Фърат.
-Ако не бягаше, щеше да дойдеш, брат! Знаеше, че се подготвяме за откриването! – продължава да е ядосан Миран на Фърат.

Фърат му казва, че е имал работа, а Миран му отвръща, защо той не е знаел, а той му отговоря, че може би е имал работа, която не е свързана с него…. Фърат ядосан хваща Зайнеп за ръка и си тръгват.

Раян пита Миран, какво се е случило и да ходи, да поговори с Фърат, а той отвръща, че ще говори по-късно, а сега да се прибират, защото той има изненада за нея.


Миран готви за Раян ястие, което нарича „Мираняш“, което съдържа много полезни съставки…

Миран готви за Раян ястие, което нарича „Мираняш“, което съдържа много полезни съставки…

Фърат казва на Зайнеп, че довечера той няма да дойде на тържеството по случай откриването на фондацията.

Зайнеп пита Фърат, дали Фюсун не го настроила срещу Миран?

Фърат ѝ казва, че знае, коя е и каква е Фюсун и иска да го примами на нейна страна, но той няма да се подведе. Проблемите между него и Миран засягат само тях двамата и няма да позволи на никой да се възползва от тях.

Зехра, Насух и Хазар тръгват за откриването на фондацията, а Хазар пита Джихан, дали няма да дойде, а той му отвръща, че не му е до това.

Азат също тръгва и пита баща си, дали няма да дойдат с мака му, а Джихан му казва, че той ще представлява семейството им.

Раян унищожава документът, който разкрива, че може да умре при раждането, но Дилшах преди това го снима на телефона си.

Преди да тръгне за тържеството Раян решава да скъса документа, който крие, но влиза Миран, а той си мисли, че това е една от записките, която Раян пише на сина им и не проявява интерес, но за да не събуди подозрение у него Раян оставя документът пред огледалото.

Дилшах използва момента, че Раян и Миран заминават за тържеството, и с претекст, че си е забравила телефона се връща и отново тършува в стаята им и се усмихва, като вижда, че листчето хартия, което търси е на огледалото.

Раян се досеща, че Дилшах може да види документа и моли Миран, да се върнат, защото е забравила да си изпие витамините, а след това ще е късно. Раян се връща и унищожава документа. А в същото разбираме, че Дилжах го е снимала и доволна от себе си го разглежда… явно замисля как да си отмъсти на Раян…

Мелике се премества в имението на Асланбей.

След като Фюсун подстригана Шейда, той се страхува да остена в имението Асранбей и се връща в Шадоглу. Виждайки го Хандан се притеснява да остави Ярен сама с Фюсун, решава да изпрати и Мелике с него в Асланбей.

Фюсун забранява на Ярен да излиза от Асланбей докато не роди.

Ярен се приготвя и пита Фюсун, дали няма и тя да дойде на откриването на фондацията, а Фюсун и отговоря, че докато не роди детето на Харун, тя няма да излиза от Асланбей.

На тържеството по случай откриването на фондацията Раян и Миран са поканили много хора, след тях е и гинеколожката на Раян. Виждайки я Миран иска да говори с нея.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...