Архив Вечерното шоу на Азис

Христо Сираков и Зара отново заедно във „Вечерното шоу на Азис”

Добави коментар

На 21 септември гости в неделното издание на „Вечерното шоу на Азис” ще бъдат най-одумваната светска двойка - Зара и Христо Сираков.

На 21 септември гости в неделното издание на „Вечерното шоу на Азис”  ще бъдат най-одумваната светска двойка - Зара и Христо Сираков.

Христо Сираков и Зара отново заедно във Вечерното шоу на Азис

На въпроса на Василка истина ли е, че Зара напуснала Христо, защото имала връзка с Румен Вълка, ексбрадърката ще отговори: „Не познавам този човек, Ивайла може би ми го е представяла.” Бизнесменът и ексводещата ще опровергаят слуховете, че са разделени и ще разкажат пикантни подробности от съвместния си живот. „Влюбени сме, иначе нямаше да сме тук заедно” – ще заяви Сираков пред Катето и Васко. Оказва се, че Зара освен че не харчи много, е и добра домакиня, която пере, подрежда и пазарува. „Трудно ще намери по-готина от мен. А и дори да се случи ще си е заслужавало всичко, което сме имали заедно” – отговаря Зара на въпроса на водещия не се ли притеснява, че в даден момент може да бъде заменена с друга, по-красива от нея жена.

Христо Сираков и Зара отново заедно във Вечерното шоу на Азис

Двойката ще сподели, че не само сексът е нещото, което ги свързва. Двамата обичали да излизат заедно, да се забавляват и пътуват. През лятото бизнесменът подарил на любимата си специално средиземноморско пътешествие до Италия, Сардиня, Корсика, Кан, Ница, Монте Карло. Зара се рзбирала много добре с двете деца на Христо – Кристиян и Ана. Видимо смутен от въросите на Васко, Христо Сираков ще сподели, че не е изключено да се оженят със Зара, но е нужно първо „да поотраснат”.  Родителите на чаровната варненка нямали нищо против връзката ѝ с 29 години по-възрастния от нея мъж, били спокойни щом я виждали щастлива.

В предстоящото издание на „Вечерното шоу на Азис” ще гостува и популярният гръцки изпълнител Никос Цитикидис.

Никос Цитикидис при Азис

„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от неделя до четвъртък, от 22:00 часа, само по ТВ2.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър