ТВ анонси FLN

Fine Living Network през месец юни

2 коментара

С помощта на най-интелигентните и очарователни водещи, Fine Living Network ще показва всички нови аспекти на съвременния живот и през м. юни.
С помощта на най-интелигентните и очарователни водещи, Fine Living Network ще показва всички нови аспекти на съвременния живот и през м. юни.

Fine Living Network през месец юни


Добре дошли в света на Fine Living Network – широкоспектърен лайфстайл телевизионен канал, който допълва начина ви на живот. С помощта на най-интелигентните и очарователни водещи, Fine Living Network ще показва всички нови аспекти на съвременния живот.

За дома – С великолепни предавания като „Най-странните домове в света”, „Малък дом, стилно обзавеждане” и „Божествен дизайн”, Fine Living Network ще отрази всички желания за подобряване на дома. Ще покаже примери за невероятни имения, а след това ще разкрие как могат да бъдат пренесени във вашия дом само за част от реалната им цена. 

Кулинария – Топ майстори готвачи демонстрират новостите в кулинарното изкуство. С поредиците „Планета на храната”, „Гастрономическо турне” и „Съботна кухня” никога няма да ви липсват интересни и нови рецепти или обновена версия на стари, класически ястия. Готвачите идват от различни страни по света, така че със сигурност представят някои страхотни, оригинални идеи и практични предложения.

Пътешествия
– Всеки си мечтае да избяга от ежедневието, но това невинаги е възможно. Fine Living Network прави следващото си великолепно предложение! Починете си у дома, докато поредици като „Място под слънцето”, „Райски острови”, и „Идеални кътчета за отдих” ви отвеждат на спиращо дъха пътешествие до най-привлекателните места в света.

Мода – Fine Living Network е ненадминат в модните предавания. Мода, култура, тенденции – всички са отразени в програми като „Терапия със стил”, „Големият бутик” и „Невероятните жени” – готови да вдъхновят следващата ви нова визия. 

Здраве – Дори с всички тези прекрасни модни предавания, Fine Living Network не забравя, че трябва да се грижим за духа и тялото си. Поредиците „Дишане и йога”, „Подготовката на нюйоркския балет” и „Карибска аеробика” ще ви помогнат да бъдете здрави и щастливи.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Планета на храната , Най-странните домове в света , Малък дом, стилно обзавеждане , Дишане и йога , Божествен дизайн , Рейчъл Рей , Лесно угощение

Лесно угощение с Майкъл Киарело (10 сезон)

„Вкусните” пътешествия на Рейчъл Рей (4 и 5 сезон)

Малък дом, стилно обзавеждане

Най-странните домове в света

Темата на Zone Club през септември e Духовно пътуване