Лица Други

Вижте "Невидимия" в кината от днес

Добави коментар

От днес, 28 февруари, в кината оживява един от най-иконичните герои от пантеона с легендарни филмови чудовища на Юнивърсал - Невидимия.

От днес, 28 февруари, в кината оживява един от най-иконичните герои от пантеона с легендарни филмови чудовища на Юнивърсал - . Вдъхновен от класическия фантастичен роман на Хърбърт Дж. Уелс, филмът разказва модерна приказка за вманиачаването на един гений, за изкривената представа за любов и притежание, и за насилието, което се крие спотаено в тъмните кътчета на човешката душа. 

 

Вижте трейлъра на „Невидимия“

 

Това, което не можеш да видиш, е това, което ще те нарани! Носителката на „Еми“ Елизабет Мос (Историята на прислужницата) участва в тази модерна приказка за вманиачаване, вдъхновена от класическия герой от пантеона с чудовища на Universal.

 

Добави описание

 

Хваната в капана на токсична връзка с богат и брилянтен учен, Сесилия Кас (Елизабет Мос, Историята на прислужницата) използва прикритието на нощта, за да избяга и да се укрие в безопасност с помощта на сестра си (Хариет Дайър), приятел от детството (Олдис Ходж) и неговата дъщеря тийнейджърка (Сторм Рийд). Скоро подлагащият я на постоянен тормоз бивш приятел на Сесилия (Оливър Джаксън-Коен, The Haunting of Hill House) се самоубива и ѝ завещава щедра порция от голямото си богатство. Тя обаче вярва, че смъртта му е измама, тъй като решението сам да сложи край на живота си никак не се вписва в характера му. Когато серия от странни съвпадения поставя живота на тези, които обича, в опасност, Сесилия отчаяно се опитва да докаже, че е преследвана от човек, когото никой не е способен да види, а в очите на останалите просто започва да губи разсъдъка си.

 

Добави описание

 

Вижте къде и кога да гледате „Невидимия“

 

Режисьор, сценарист и изпълнителен продуцент на Невидимия е един от създателите на поредицата Убийствен пъзел Лий Уанел, а продуценти са майсторът на съвременния хорър Джейсън Блум и Кайли дьо Фресне (Upgrade, The Sapphires).

Оглеждайте се за Невидимия в кината и IMAX от 28 февруари.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Невидимия

Четвъртъци със Стивън Сегал по bTV Action през юни