Актуално В програмата

Веселка и Момчил от Видин напуснаха „Един за друг“

Добави коментар

Шест двойки остават в надпреварата „Един за друг“ след поредните емоционални и много оспорвани предизвикателства тази седмица.

Шест двойки остават в надпреварата „Един за друг“ след поредните емоционални и много оспорвани предизвикателства тази седмица. Веселка и Момчил се разделиха с шанса за победа след като не успяха да покажат най-доброто от себе си, въпреки голямата мотивация за добро представяне.
В мъжкото изпитание Момчил се озова в неравна битка с времето и не успя да реши любовното уравнение в екстремните обстоятелства на въртящата се кола. След това бяха изпитани уменията на дамите да дадат бързи и конкретни насоки на партньорите си в пробиването на дупка с дрелка в плоскост, така че от там да потече цветен пясък. Макар и да бяха на ръба да спечелят тази игра, времето се оказа недостатъчно за Веселка и Момчил. 


Неделното предизвикателство донесе много усмивки както на зрителите, така и на участниците. Двойките имаха задачата да постелят семейното легло за максимално бързо време, облечени в обща пижама изискваща безупречен синхрон за безпроблемно движение. Най-добре се представиха Емил и Калина, които бяха застрашени от елиминация в предишните две игри, но с този успех се превърнаха в първия тандем, спасил се чрез победа в общото изпитание. Този обрат изведе Веселка и Момчил срещу Велислав и Симона и приключението „Един за друг“ за тях завърши.

 

„Може да напуснахме играта рано, но сме много щастливи, че участвахме. Ние се вглъбихме в игрите, защото искахме да покажем колко добре се познаваме и факта, че сме изградили една стабилна връзка, въпреки че сме отскоро заедно. Доказахме един на друг, че сме един за друг,“ споделиха Веселка и Момчил в „На кафе“. А Момчил допълни: „В играта научих нещо ново за себе си – мислех, че не мога да обичам Веселка повече, но мога!“.


С какви нови и интересни предизвикателства ще се сблъскат двойките и коя ще напусне шоуто, не пропускайте да разберете в събота и неделя, 11 и 12 април, от 20:00 ч. само по NOVA.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Един за друг

Мъже говорят за жени в новия епизод на „Един за друг“

Лейля и Иван отпадат от романтичния формат „Един за друг“

Битка между любовта и страха в новия епизод на „Един за друг“

Деница и Николай се разделят с предизвикателството „Един за друг“

Екстремен шопинг в новия епизод на „Един за друг“