Актуално В програмата

Ивана и Ивайло стават духове във Вилата на любовта

1 коментар

Най-противоречивите участници в “Един за друг” Ивана и Ивайло ще се превърнат в първите духове, обитаващи Вилата на любовта този сезон

Те бяха само на крачка от напускане на надпреварата, след като получиха само един глас в своя полза по време на номинационния вот. Изненадващ обрат доведе до нов шанс за двойката да се докаже пред своите съквартиранти и зрителите на най-позитивното любовно риалити в телевизионния ефир.

Отборното предизвикателство даде възможност на всички влюбени да отговарят на въпроси, свързани с останалите участници. Викторината донесе със себе си редица провокации, които предизвикаха скандали, тежки думи и напрежение между състезателите. Най-засегнати от отговорите се оказаха футболистът Ивайло и неговата половинка Ивана, които бяха определени като двойката, която не трябва да бъде модел на подражание, а държанието на Ивайло спрямо неговата любима бе осъдено от всички останали. Те бяха елиминирани първи и получиха директен билет към телевизора, където се изправиха срещу симпатичните Денис и Дарина от Мадан.

Само на косъм от отпадането, Ивайло и Ивана получиха подарък от съдбата и възможност да продължат своето пребиваване във Вилата на любовта. Те ще бъдат лишени от всички привилегии на пълноправни участници, а единствената им задача ще бъде да променят мнението и нагласите за себе си у своите съквартиранти.

“Един за друг” продължава и през следващата седмица с още драма, смях и множество емоционални моменти. Не пропускайте премиерните епизоди на най-романтичното риалити в петък, събота и неделя от 20:00 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Един за друг

Две двойки са застрашени от отпадане преди финала в “Един за друг”

Състезание по надяждане в новия епизод на “Един за друг”

Йоана и Румен направиха невъзможното в “Един за друг”

Перничаните Михаела и Венци оглавиха временното класиране в “Един за друг”

Романтична закуска в леглото очаква дамите в “Един за друг”