Спорт Спорт по ТВ

Весела Тотева ще гостува в „Преди кръга” по Диема

Добави коментар

Гост в рубриката на Йоана „Женски футбол” в „Преди кръга” ще бъде Весела Тотева, в събота 12.09 от 13:00 до 14:30 часа по Диема
Весела Тотева ще гостува в „Преди кръга” по ДиемаТази седмица в „Преди кръга”, в събота 12.09 от 13:00 до 14:30 часа по Диема, Ивайло Даскалов и Йоана Гочева ще коментират предстоящите дербита от Английската висша лига Манчестър С. – Арсенал и Тотнъм – Манчестър Ю., които Диема ще излъчи в събота съответно от 17:00 и 19:30 часа.

Гост в рубриката на Йоана „Женски футбол” ще бъде Весела Тотева. Весела беше водещ на предаването „Ало, къщата” по Нова телевизия, но остави на заден план телевизионната си кариера, за да последва Елин Топузаков в Израел. Дали е фен на футбола и какво е да бъдеш половинка на футболист, зрителите на Диема ще могат да разберат в събота следобед.

Специално за своите зрители „Преди кръга” вече има профил във facebook – “Before the round”. Всички, които желаят могат да се включат в дискусиите, както и да бъдат в крак с новости около предаването.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преди кръга

Никола Стойнов е новият партньор на Йоана Гочева в „Преди кръга”

"Преди кръга” в събота 19.09 и неделя 20.09. от 13:00 часа по Диема

„Преди кръга” по Диема с ново лице